Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתעניין ברכישת פיאט פנדה והתחוור לי כי אין בה תא כפפות, אלא חור ללא דלת. סוג של רכב בלתי מאובזר בעליל.

האם ישנה אפשרות להחליף את הקונסולה של החור הנ"ל בתא כפפות שלם? כיצד מתבצעת הפרוצידורה?

לעזרתכם אודה.

פורסם

בפנדה הרובוטית שהייתה לנו(מודל 2006), היה תא כפפות שלם כמו בתמונה הבאה:

Fiat-Panda_2003_1024x768_wallpaper_23.jpg

לעומת זאת מצאתי גם פנדה כמו שאתה מתאר:

fiat-panda-06.jpg

שים לב למסגרת סביב תא הכפפות ללא מכסה, לדעתי ניתן להסיר אותו ולהחליף אותו בתא כפפות עם מכסה.

אני זוכר בוודאות שתא הכפפות עם המכסה מתפרק בשלמותו מהדשבורד ע"י שיחרור של כמה ברגים שנמצאים בתוך התא, פירוק ממש לא מסובך.

נסה לבדוק אם אצלך אכן אפשר לפרק את ה"חור", בטח מדובר באותם ברגים בתוך התא. אם כן נסה לחפש בפרוקיה פנדה רובוטית, לחלופין שאל במוסך כמה זה אמור לעלות למרות שזה בטח יהיה יקר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפי מה שראיתי ברכב ההוא, יש אכן שני ברגים שתופסים את החור הנ"ל. אולי יותר, כנראה פספסתי - אבל שני ברגים גלויים כמעט לחלוטין רואים ישר.

פורסם

אתה מדבר על פנדה מהדור הקודם? כי כולם בארץ הגיעו עם מכסה לתא כפפות, ואם אין כזה אז כנראה ששברו אותו ואתה רק צריך למצוא אחר בפירוקיה.

בפנדה החדשה יש מצב שאין. אבל התמונות פה הם של הישנה..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...