Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה לרכב לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עשיתי היום בדיקה לרכב.

זה הדו"ח שהתקבל.

צמיגים, פרונט ומכסה של מצבר יחליפו\יספקו.

מה אתם אומרים על הפגיעה ממה שכתוב?

הבנתי שהוחלף התומך הקדמי. האם זה משפיע על השלדה או מוריד מבטיחות הרכב?

האם העובדה שהרדיאטור לא הוחלף, אולי אומרת שהפגיעה לא הייתה חזקה או גרמה להרבה נזק?

אשמח לעזרה לפני קנייה.

פוקוס 2009

תודה.

sum.PNG

פורסם

הרכב עבר כמה מכות אבל על פניו נראה ששום דבר רציני, האמת שהיום כמעט כל הרכבים נראים ככה בבדיקה

לא ציינת את מחיר העיסקה, רכב מליסינג או פרטי,ק"מ וכו'

כך שקשה לייעץ לך

לגבי הרכב השד לא נורא אם המחיר אטרקטיבי

פורסם

איך הגעת לקצה שלדה?

פוקוס 2009, חברת ליסינג מוכרת, פחות מ 40000 מק"מ. מחיר פחות מ 60K.

יש פה מומחה שיכול לעזור? תודה.

פורסם

על פניו רשום בבדיקה משמעות נמוכה לגבי שלדת הרכב. אני מסיק שאין כל פגיעה בשלדה אלא רק החלפת חלקי פח.

אם המשמעות הייתה גבוהה או גבוהה מאוד אז הנזק לשלשה יכלול קצה שלדה או שאסי.

שאל את בוחן הרכב לגבי הנזק לשילדה. אם רק הוחלפו חלקי פח והמחיר אטרקטיבי - ממליץ לך.

פורסם

לדעתי זה לא נעים, אבל גם לא נורא.

אני מניח שבתקציב שלך אפשר למצוא רכב עם קצת יותר קילומטרים שלא עבר אף תאונה בחזית, השאלה היא אם מתאים לך לחכות עכשיו עוד כמה ימים עד שיביאו לך את הרכב, לשלם עוד 350 ש"ח על בדיקה חדשה ובקיצור להתחיל את הכל מההתחלה.

בסך הכל, ממה שאני מבין הפגיעה היא בעיקר בפלסטיקה (גריל, פגוש וכו') ומעט מאוד בפח (חלקי מרכב, דופן תא מנוע).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה.

שאלתי את הבוחן ואין פגיעה בשאסי והכל הוחלף (כולל המגן ברזל הזה עם הברגים לשאסי). אין פגיעה בבטיחות, נכון?

פורסם

אם אהבת את הרכב והכל הוחלף ואין פגיעה בשלדה, והמחיר הוא בהתאם, אני לא רואה סיבה למה לא לקנות.

שם לב שבחלק של המנוע יצא תקין שזה פרמטר חשוב יחסית ובד"כ פרמטר זה אינו זוכה לתקין אלא מסומן ליקוי (נזילות שמן/בריחת קומפרסייה/רעש).

הכל עניין של מחיר, קנית יותר זול וגם תמכור יותר בזול, ויתכן שיהיה לך קצת יותר קשה למכור אותו בעתיד.

בהצלחה.

פורסם
איך הגעת לקצה שלדה?

פוקוס 2009, חברת ליסינג מוכרת, פחות מ 40000 מק"מ. מחיר פחות מ 60K.

יש פה מומחה שיכול לעזור? תודה.

חבר יקר אני רק מנסה לעזור לך הרכב הנ״ל קיבל לא מכה אלא פצצה בחזית אתה שוכח שבשפה יותר מקצועית המסכה שהבוחן קורה לה מסכה זה פח חזית , דבר נוסף קורת רוחב קדמית שמחברת שולחת שלדה שמאל לשלוחת שלדה ימין , הוחלפו חלקי מרכב בוחן רכב רושם זאת כאשר ישר יותר מ3 חלקים מוחלפים ברכב , נזק בתא מנוע ... תא המנוע נמצא מאחורי הרדיאטורים של הרכב כשמו כן הוא תא מנוע אז בוא תסביר לי בבקשה איך הרכב לא קיבל תאונת חזית שסביר להניח שיש לו קצה שילדה והוחלפה לו כמעט כל החזית . דבר נוסף אם הרכב באמת היה אם תאונה ״קלה״ ו40,000ק״מ ומחיר מעולה כפי שאתה טוען למה אף אחד לא לקח אותו עדין . עכשיו אם יש פה עוד ״ מומחים ״ שיעזרו לך יותר טוב ממני אז בבקשה אתה שוכח דבר אחד תאונה נשארת עם הרכב לכל החיים הק״מ לא ! המשך יום נפלא

פורסם

אחי זו הבדיקה שאני עשיתי וראיתי את הנזק.

הבאתי לפחח "שלי" והוא גם אמר שהאוטו מצויין ובקושי היה נזק (היה קונה אותו בעצמו). לא משנה קניתי והכל בסדר.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...