Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו gf 76

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש חלקים לצורך שיפוץ סובארו gf 76

כמו כן ספרות מקצועית,פלאירים או כל חומר כתוב ובו תמונות לצורך שחזור ה דאש בורד,קונסולת הנהג.

תודה

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסובארו הזו נמכרה. מצטער.

תשמע, כמה ק"מ אחרי היציאה מטבריה לכיוון ת"א ישנו מן גבעה כזו מעין פירוקייה כזו או מזבלת רכב.

הצלחתי לספור במבט חטוף 2 סובארו כאלה. אחת מתצורת 77 ועוד אחת ישנה (נדמה לי סטיישן).

אולי מישהו שמכיר את המקום יוכל לעזור לך להגיע לשם.

פורסם
הבנתי שאחת היא סטיישן,אבל מה עם ה-77:היא 2 דלתות?

אני אשלח תמונות של הGF שאני משפץ.

הסטיישן הראשונה (עם המספר) היא לא אותה אחת שנמצאת ליד טבריה.

שנית, באותה נסיעה שבה ראיתי את הרכב, נסעתי במישור, והסובארו האלו היו על גבעה כזו בגובה של 20-25 מטר.

פורסם
א י ך ש ו ל ח י ם ת מ ו נ ו ת ב פ ו ר ו ם ? ? ? ? ? ?

בבקשה בהסבר פשוט אני לא מבין במחשבים

בפרסום הודעה תקד למטה וחפש את אופציית ה'הוספת קבצים'. (נית להעלות רק עד 5 תמונות בהודעה אחת)

פורסם

הנה תמונות של ה-GF:

ה"פשע" האמיתית שנפלה בחיקנו האוהב,נקנתה ב 400 שקל כיומיים(!!!) לפני הגריסה ובעזרת השם תחזור במהרה לימקומה הראוי על כבישי ארצנו.

כרגע הרכב מפורק ועובר טיפול פחחות ושיקום אצלי בבית (בעזרתם של רבים וטובים,ספי...)

מקווה לישלוח תמונות שלה מוגמרת במהרה בימינו!

scan0003.jpg

scan0002.jpg

scan0001.jpg

פורסם

כמה כאלה היו ברחוב שלי... רכב ה'ערסמוביל' האולטמטיבי.

הזקנים התימנים מהשכונה שלי תחזקו ותפעלו את הרכבים האלה באדיקות ומסירות, במצב הרבה יותר טוב מאשר הגיעו לנמל אילת. וכאשר מכרו אותם לכמה צעירים - הדרך לעמודי החשמל ולאחר מכן לפירוקיה לא יכלה להיות קצרה יותר.

אני בעצמי מחפש את גרסאת הטנדר של הרכב הזה, Shifer ('שיפטר'). זה נראה פרויקט חביב ולא מזיק. בסופו אומנם לא יהיה אל-קאמינו, אבל גם אל-Shiftero יהיה נחמד :wink:

שיהיה לך המון בהצלחה,

אם תרצה, תשאיר לי את הטלפון שלך בה"פ,אני מסייר בפירוקיות (עכשיו קצת פחות כי חזרנו לימי ביה"ס :-( ), אם אני אמצא משהו אני אתקשר אליך.

1981_shifter.jpg

פורסם

הרכב עליו אני נוסע ביום יום הוא הטנדר שמופיע בסימלון.

האמריקאים קוראים לו "בראט",שלי מודל 81 4X4 1800 נוסע בכל מקום!!!

אחלה טנדר ,נפל עלי משמים,אני יד 6 ומקווה(אם הבדווים יסכימו...)להחזיק אותו עוד הרבה ובעתיד לעשות לו שיקום רציני.

האמת שכבר לא יוצא ליראות כאלה על הכביש ,מאז והוא איתי לא ניתקלתי בכאלה.

את שלי קניתי סגור ואחרי חיפושים ממושכים (שכללו אימיילים עם בחור חביב מטקסס,בלוקים בביתוניא)נמצאה דלת אחורית אורגינלית!

אמור ליהיות לי טלפון של בחור מראשל"צ שהיה לו כזה,אני אבדוק.

הינה כמה תמונות של ה"פנתר"!!

scan0006.jpg

scan0007.jpg

• תוכן חדש...