Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים אני כמעט לפני קניה של איביזה קופרה 2010 ורציתי לדעת חוות דעת מבחינת אמינות,אם הרכב סובל מבעיות וכו.

ודבר נוסף לגבי העברת בעלות בעל הרכב טוען שהרכב משועבד לבנק בגלל שהוא קנה אותו בהלואה מהבנק. איך מבצעים העברת בעלות במצב הנל בלי בעיות?

שיפוצים..

פורסם

אי אפשר להעביר בעלות כשהרכב משועבד, בעל הרכב צריך להסיר קודם את השיעבוד.

בשנת 2010 היו לדגם הזה כמה בעיות של צריכת שמן גבוהה (לעיתים החלפה/שיפוץ מנוע), בעיות עם הגיר (אחריות מורחבת ל5 שנים)

תבדוק הסטוריית טיפולים ואם יש אזכור כלשהו על צריכת שמן גבוהה.

ראיתי ביד 2 אחת שנת 2012 עם 6,000 ק"מ, כדאי לבדוק.

פורסם

חברים ממש הבהיל אותי המידע שחברנו שיתף כאן אם עוד משהו יכול לתת חוות דעת לגבי הנושא הזה?

שיפוצים..

פורסם

זה לא בהכרח אומר שכל הקופרות 2010 בעייתיות, פשוט בגלל שזה שנה ראשונה של הדגם אז היו כמה בעיות, מאמצע-סוף 2011 נפתרו רוב הבעיות הללו.

פורסם

חברים עוד מישהו יכול לתת חות דעת בבקשה ?

ועל איך אני עושה העברת בעלות כאשר הרכב משועבד לבנק עקב הלואה של הבעלים?

שיפוצים..

פורסם

איך אפשר להגיד לך אם הוא מומלץ, הריי לא ציינת דרישות. אם אתה מחפש רכב מהיר אז הוא מומלץ.

לגבי המנוע הנ"ל דובר רבות, תבצע חיפוש(אותו מנוע השוכן בשירוקו ובפולו GTI).

• תוכן חדש...