Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זבל לבן בזבל שחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל פעם שעולה שרשור כזה אני נדהם איזה תסביכים של Road rage אנשים מפתחים.

לעצור את הרכב באמצע הלילה, לחסום לבן אדם את הנתיב, לצאת עליו בצרחות עליו ולקנח בלפתוח שרשור בקארספורום.

בפעם הבאה שאתם מתלוננים שתרבות הנהיגה בארץ דפוקה תזכרו שצריך שניים לטגנו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא תמיד. ערסים נוהגים להיטפל לאנשים בעיקר בגלל שהם יכולים. הבנאדם ברכב השני יעדיף להבליג כי

- הערס עלול לדקור, ואם תהיה לו החוצפה להגן על עצמו, הוא יהיה זה שיגמור בכלא

- רכבים של ערסים בד״כ לא רכבים שצריך לשמור עליהם, בניגוד ורכב שלך, נגיד

יש פה מלכוד: ערסים מציקים לאנשים כי הם יודעים שאלו לא יגנו על עצמם, ואם אלו יגנו על עצמם הם אלו שייענשו. אם לאנשים יותר להגן על עצמם, התופעות הלו יקטנו. כפי שאתה רואה, מזלו של אותו מתנדב שהיה לו אקדח. למרבה הצער, לא לכולנו יש את הפריוולגיה הזו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עד היום בא לי לשים פליקר של מסיבות בשמשה האחורית רק למקרים כאלה.

למה פליקר? פלאש בעוצמה מירבית של מצלמת DSLR והבן אדם יזכור לכמה דקות טובות את האור שחבט לו באישונים :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כפי שאבי תמיד אמר לי, "בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם".

דוד של אמא שלי עשה בדיוק מה שאתה עשית, עד היום הוא עובר ניתוחי שחזור בפניו כי ערס (אגב, גם בעל מאזדה 3) פיצץ

לו את הפנים, שבר לו את העצמות, את ארובת העין, את האף, שבר לו 3 שיניים וכמעט הוציא לו את העין מהמקום.

ליאור

דוד של אמא שלך? בן כמה הבן אדם שהוא יוצא ללכת מכות עם ערסים?

פורסם
למה פליקר? פלאש בעוצמה מירבית של מצלמת DSLR והבן אדם יזכור לכמה דקות טובות את האור שחבט לו באישונים :lol:

כי פליקר יחבוט בך בעוצמה מספקת ובכמות פעמים שפלאש מצלמה יתקשה להגיע אליה כנראה. מה גם שזה תפקידו של הפליקר ככה שהוא לא יתפגר מזה.

מניסיון, פליקר כואב הרבה יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה היחידה בפליקר זה שהוא יכול לסנוור עוד נהגים מסביב חוץ מהערס המטריד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דוד של אמא שלך? בן כמה הבן אדם שהוא יוצא ללכת מכות עם ערסים?

צר לי, התכוונתי לבן דוד של אמא שלי :oops:

הוא בן 65-66, איש מבוגר, נסע בקטנוע על דרך נמיר ואיזה ערס חתך אותו.

חיש מהר, הוא החליט להגיד לערס מה הוא חושב עליו, זרק לו איזה: "תגיד לי אתה דפוק? כמעט נכנסת בי! אתה לא רואה?!"

זה הספיק לשמש לערס כטריגר, הוציא אלה וחבט לו בפנים ללא רחם והיסוס.

אני מניח שהוא היה צעיר ממנו לפחות ב-20 שנה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הכל בתאוריה וברצון, זה לא יגיע למימוש גם ככה.

אבל נהג שקרוב אליך מספיק, כנראה יקבל את כל הסינוור והרכב שלו יספוג את הרוב אם לא הכל (תלוי כמה רחב הפליקר)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פעם חשבתי לבנות לוח לדים בצבע אדום שאומר ״אתה נצמד!״ אבל נראה לי שזה יהיה גדול מדי ולא פרקטי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
פעם חשבתי לבנות לוח לדים בצבע אדום שאומר ״אתה נצמד!״ אבל נראה לי שזה יהיה גדול מדי ולא פרקטי.

אם יש לכם ציין לייזר שבו אפשר לסובב את העדשה ולשנות לה את הפוקוס, הזזה קלה מאד מהמיקום המקורי תגדיל את גודל הקרן ותהפוך את הלייזר לפנס רב עוצמה שקל לכוון אותו ולהשיג הרתעה.

si vis pacem, para bellum

פורסם
לא תמיד. ערסים נוהגים להיטפל לאנשים בעיקר בגלל שהם יכולים. הבנאדם ברכב השני יעדיף להבליג כי

- הערס עלול לדקור, ואם תהיה לו החוצפה להגן על עצמו, הוא יהיה זה שיגמור בכלא

- רכבים של ערסים בד״כ לא רכבים שצריך לשמור עליהם, בניגוד ורכב שלך, נגיד

יש פה מלכוד: ערסים מציקים לאנשים כי הם יודעים שאלו לא יגנו על עצמם, ואם אלו יגנו על עצמם הם אלו שייענשו. אם לאנשים יותר להגן על עצמם, התופעות הלו יקטנו. כפי שאתה רואה, מזלו של אותו מתנדב שהיה לו אקדח. למרבה הצער, לא לכולנו יש את הפריוולגיה הזו.

ויש גם שיטות טפשיות לשחק להם לידיים.

אחד שאוהב ללבוש חולצות פלנל משובצות, ונכנס לאזור רווי ערסים, ממש מזמין את זה, וזה בדוק.

יום אחד הייתי מספיק טירון כדי להכנס לחדרה עם חולצה כזאת. שני מקרים של ערסים שנטפלו אלי, בנסיעה אחת.

במקרה השני זה היה ליד הקניון. כמעט גלש לעליהום גדול, כי דאגתי לכבוד שלי. לא חשבתי בכלל שאני בתוך קן צרעות.

si vis pacem, para bellum

פורסם

רק איתי בגלל שאני נוהג בסובר לנסר ומגדל זקן זיפי ערס סבבה כזה למדי + גלח = אנשים לא מתעסקים?

פעם מישהו עשה לי קטע דומה עם הצמדות בנתיב הימני על 110-120 ובמקום שיעקוף (431 לפני הפניה לראשלצ מזרח איפה שהסיבוב כשבאים ממערב ראשלצ) הוא פשוט הבהב בלי הפסקה, כנראה רצה שאני אפספס את הפניה ימינה בשביל שהוא יוכל להמשיך בנהיגה על 120-130 כמו לפני כן - וזה על כביש של 70 בהשתלבות לקראת הפניה. כשהוא עקף אותי לבסוף והסתכל לראות מי אני, דפקתי לו את המבט תוך כדי שאני מוריד חלון. הוא כמובן המשיך.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...