Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנוע ה3200 של הA-3 לא יהיה חסכוני ולכן לא רלוונטי, לאון מבחינתי תמיד הייתה מכונית מיניוואנית עם עיצוב פנים מדכא.

יש לכם עוד הצעות מלבד השילוש של קונצרן VW ?

נ.ב התקציב הוא לא סגור סופי לכן אפשר לזלוג במיד וזו אכן שווה אתה זה, אני לא מחפש עכשיו רכב נהיגה קיצוני משל היה מגאן החדשה.

בסגמנט הזה יש לך גם סדרה 1 אבל במחיר שלה הGTI (לטעמי) עדיפה.

מה לגבי הפאסאט?

אם תמתח עוד קצת את התקציב אולי יהיה לך יותר קל למצוא GTI דור 6.

עריכה: עכשיו אני רואה שרשמת שהתקציב הוא 130K. לא הצלחת למצוא GTI חדשות יותר בסביביות התקציב הזה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשמים קצרים מפגישות עם כמה מוכרים של 2010 DSG A-3 2.0T, מדהים איך רכב בן שנתיים וחצי עובר כול כך הרבה,

אצל הראשון לא הייתה שום תאונה בטלפון כשהגעתי היא צצה מקדימה דבר ראשון שאתה רואה ועוד בלילה על רכב שחור זה כנפיים לא ישרות, נורת מפלס מים דולקת טיפול לא נעשה ( בטלפון הוא נעשה ) טסט לאתמול פנצ'ר בצמיג אחד ועדיין נוסע ( מאחורה דיזרה עייפים מאוד מקדימה פאלקן מרעישים ), דברי המוכר : אוטו חדש אחי חדש, אני לא רוצה למכור אותה אבל שקרים שקרים שקרים ...

מוכר שני : אוטו קצת יותר שמור סוכך שמש שבור הפדל להעברת הילוכים בהגה הימני לא נלחץ השמאלי כן, רק שהוא טרח לקחת את המחירון של לוי יצחק ויד-2 לחשב את כול התוספות שצ'מפיון הוסיפו לכול הדגמים בעשור האחרון כולל עליית המים והחשמל ולהמציא לו מחירון חדש ... ( ואני לא מגזים )

אני כנראה יותר מדי פדנט ומחפש משהו פסיכי כמוני ...

שאלות :

א. מוסך רון מטפל גם באודי A-3 ?

ב. כמה אמור לעלות בערך טיפול 45K ?

ג. במידה והרכב ירד לכביש באוגוסט 2010 האם יש לו אחריות שנה שלישית של אודי או שזה לא נכנס בתקופה זו ?

תודה על העזרה עד עכשיו

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אתה לא פסיכי בכלל, רובנו מחפשים רכבים שמורים ומטופלים ככל שניתן.

לדעתי אל תתפשר, רכב בגיל כזה אמור להיות במצב כמעט מושלם (למי ששומר ומטפל).

אולי אצל בעלי הGTI המצב יותר טוב כי בד"כ מי שקונה רכב כזה מטפל בזמן ושומר עליו.

לגבי המחירון, אני בדעה שאין סיבה לשלם על רכב בן שנתיים מעל למחירון, גם ככה הירידת ערך גבוהה בשנים הראשונות היא גבוהה, אם היה מדובר ברכב עם ק"מ מאוד נמוך ויד 1 מילא..

טיפול 45K הוא טיפול קטן, כל מוסך מורשה יוכל לעשות אותו.

יש אחריות שנה שלישית של "רצון טוב", לרוב זה מכסה על תקלות גדולות יחסית כמו מנוע, גיר וכו'.

פורסם

כמה הערות:

א. אכן הקהל של GTI שונה, ושומר עליו יותר בד"כ. אצלי, למשל, הכל עובד והכל תקין. בחיים לא הייתי מסוגל לחיות עם פנצ'ר או פלאפ הילוכים שלא עובד. לעומת זאת, מאז שערסים קונים אאודי, כבר נהייה כמעט בסדר לרכוש BMW, כפי שהתבטא ג'רמי קלרקסון...

ב. אחריות שנה שלישית באאודי היא לדעתי יותר "פורמאלית"

ג. A3 2.0T מסוף 2010 נכנסת בתקציב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מחירון 122K בלי תוספת של החבילות למינהם, הוא רוצה 135K, אני הצעתי לו על התאונה הטסט הטיפול צמיגים וכ'ו 110K בתקווה שהוא יזרום לאזור ... נחייה ונראה.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אם זה המחירון של A3 8/10 עם מנוע 2.0T, אני רק יכול לרחם על הבעלים, עוד יותר מאשר אני מרחם על עצמי בשל ירידת הערך בלתי-שפויה של מחיר ה- GTI בשנתיים האחרונות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...