Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה באמת תלוי מה יעמוד מול מה, כלומר אם זה GTI מול A3 2.0T רוב הסיכויים שאני ילך על האודי בגלל הפינוק, כי אני גן מסתכל טיפה קדימה כאשר הרכב יעבור לאישה,

איזה "פינוק" יש לך בדיוק ב-Audi?!

הפלסטיקים יותר יפים. זהו.

לך על ה-GTI. מתנהגת ומתקשרת עדיף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

bar72, אין אוהד יותר גדול ממני לאלפא , אני מחזיק בבית לאשתי גם 159 ואת ה147 שלי בזמנו העברתי לאחי, אבל זה לא בושה להגיד שהרכב פשוט לא תואם את סמלי המותג ותג המחיר שלו נקודה, הTCT פשוט לא מגיב מספיק מהר בהילוכים הראשונים, בN מאוד מנומנמת ומצריכה לחיצה הגונה על דוושת הגז ומצד שני בD ההגה הופך לבלוק ללא יכולת לזוז, איכות הפנים לא מרשימה גם היא, לכן היא לא נכנסה לרשימת החיפוש שלי.

לגבי הGTI נורא קשה למצוא ביד-2 מכוניות כאלו זה מתחיל מידיים די גבוהות וממשיך בקילומטרז' גבוהה...

מה אתם אומרים על האודי הנ"ל שנמצאת אצל הסוחר בכפר יאסיף ?

A-3 2.0T DSG 54,000 קילומטר יד-1 רמת גימור AMBITION ( מה כלול בתוך רמת הגימור הנ"ל ? )

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אולי זה רק אני אבל לא הייתי קונה רכב מסוחר, לדעתי VAG שמורה עם נתונים טובים לא צריכה להגיע לסוחרים.

תיעזר בסבלנות ותמשיך לחפש ביד 2 ובפורמים.

פורסם

מצטרף לדניאל ובר, לא קונים מכוניות מסוחרים פרטיים!!! מי שמוכר לסוחר את הרכב שלו מפסיד הרבה כסף וכנראה יודע למה זה שווה לו. אם ממגרש אז רק מחברות ליסינג או השכרה שם מקבלים אחריות על הריג'קטים שיוצאים בבדיקה. כשקונים מסוחר פרטי במאה אחוז יש דברים שלא יודעים עליהם.

פורסם

דווקא דיברתי עם הסוחר מהצפון,נשמע אמין למדי,מתעסק בט"א של רכבי יוקרה לדבריו.

תנסה אין לך מה להפסיד,אם הוא היה מתגמש במחיר הייתי הולך לראות את הרכב(אני גם בחיפושים אחר רכב כזה).

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

גבי הרכב הנ"ל הוא דורש מעל המחירון לרכב שהוא קנה הרבה מתחת, הוא פשוט מחכה שיגיע הפראייר התורן, בדקתי את ההיסטוריית טיפולים של הרכב היא לא מזהירה בכול ה54K שלה, וגם עברה תאונה למרות שהוא טוען שהיא לא, ואומר שהוא לא בדק אותה בקיצור הרבה סטירות ....

בנתיים אני נהנה מהפיקנטו השכורה ( שבולעת דלק כאילו הייתה 5.7 V8 )

מוכרי הGTI הפכו לאלים מהלכים בין בני אדם ומדברים איתך כאילו מכריחים אותם למכור ...

עצו חברים כיווני חיפוש שלא העלתי ?

פורסם

לאון FR שמגיעה עד 2009 עם DSG6 ומנוע TFSI 200 כ"ס ומ2010 מגיעה עם מנוע חדש וטוב יותר - TSI עם 211 כ"ס וכמובן DSG6.

מעבר לזה אין עוד ממש אפשרויות. אתה יכול לחפש אאודי A3 קוואטרו עם מנוע 3.2 שגם מגיעה עם DSG6.

עוד כיוון שאולי יעניין: פאסאט TFSI/TSI 2006-2008 או CC אבל היא יקרה יותר.

בסגמנט הזה לא פשוט למצוא רכב שייענה על הדרישות שלך וגם יהיה במצב טוב, תצטרך ה ר ב ה סבלנות!

בהצלחה

פורסם

הלאון FR בהחלט יכולה להיכנס לרשימת החיפוש.

יש לך סיכוי למצוא אקזמפלר במצב טוב עקב היצע גדול ובמחיר עדיף.

השאלה אם אתה/ אישתך מתחברים לעיצוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ה- FR באמת מציעה שילוב מנוע/גיר כמו ה- GTI, במחיר נמוך בהרבה. א ב ל, היא מציעה נוחות נחותה (לטעמי משמעותית), תת-היגוי (לא תאמין להבדל - שהרי הרכבים יוצאים תחת אותו קונצרן - עד שתנסה בכיכר) ובהקשרים אלה הקופרה R עדיפה בהרבה אבל ידנית, כסאות פחות טובים, עיצוב פנים מדכא משהו, ורק ארבעה כוכבי ריסוק. ועדיין, המחיר שלה אמור להיות מאוד אטרקטיבי.

האופציה של פאסאט מאוד מעניינת, משום שאולי תצליח למצוא פאסאט 2.0T. זה מנוע של GTI, עם מנופים מאחורי ההגה וכו', מפואר ונוח מאוד מבפנים, אבל למיטב זכרוני גם גיר אוטומוט רגיל (צריך לוודא). טיל אמיתי ביחס למתחרות ולמחיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תת היגוי תקבל גם ב-GTI. אם אתה יודע לנהוג, תדע גם איך להמנע מתת היגוי.

בקופרה R מושבים יותר טובים, בלמים, מנוע ומתלים משודרגים. בכל מקרה היא לא בתקציב שלך, אולי קופרה רגילה.

ה-A3 הכי מנותקת מהשלישיה.

פורסם

לא אמרתי שזה לא נשלט. אבל תחת אותם לחצים, אותה לחיצה על הגז, באותו סיבוב, תניב תוצאה שונה משמעותית. אם בכלל סוג הדברים הזה חשוב, מבחינת FUN או בטיחות.

פורסם

מנוע ה3200 של הA-3 לא יהיה חסכוני ולכן לא רלוונטי, לאון מבחינתי תמיד הייתה מכונית מיניוואנית עם עיצוב פנים מדכא.

יש לכם עוד הצעות מלבד השילוש של קונצרן VW ?

נ.ב התקציב הוא לא סגור סופי לכן אפשר לזלוג במיד וזו אכן שווה אתה זה, אני לא מחפש עכשיו רכב נהיגה קיצוני משל היה מגאן החדשה.

פורסם

הלאון נשנעת על שלדת ה-5, דור 6 קיבל שלדה מעט משודרגת. גם עם הגולף כדאי שתכנס לפניה עם העברת משקל קדימה ולא תפתח מצערת מלאה לפני שאתה פותח את ההגה.

למי שחושב בכיוון שיפורים, הקופרה היא בסיס הרבה יותר טוב.

פורסם

דווקא אם אתה לא מחפש רכב נהיגה, ה- A3 מתאימה, על שלל מנועיה.

לא היו לה בשנים אלו ממש מתחרות, באותו טווח מחיר.

אם רכב גדול יותר עשוי להתאים, אז ללקסוס יש שני דגמים שעשויים להיות רלבנטיים.

• תוכן חדש...