Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

הוצאתי רישיון לא מזמן ואני צריך מכונית לתקופה הזאת בעיקר בשביל נסיעות מנקודה א' לב' נגיד ככה...

הבעיה היחידה שהתקציב שלי הוא לא כזה מנופח משהו בסביבות 5-6 אלף שקל והשאלה היא בגדול אם זאת תהיה עד כדי כך טעות לקנות מכונית במחיר כזה או שאפשרי באמת למצוא היום משהו שנוסע בצורה נורמלית?

ואם כבר על הדרך תנו לי קצת המלצות למכונית חחחח :)

ערב טוב :)

פורסם

פיגו 205הכי מומלצת בשבילך.

רכב חזק ואמין וגם מהנה לנהיגה.שנת 99 98 נמכרות סביב ה6000. שקל.

תחפש אפשר ליפול על אחת במצב טוב.

פורסם

הסתכלתי עכשיו ביד 2 בשבילך יש שם כמה מכוניות שמורות ,באמת רכב מאד מומלץ ,זול ואמין .

בצבא בזמנו הם נסעו מעל 400 אלף ק"מ .

כשאתה הולך לראות תיקח איתך מישהו שמבין בבבדיקה לפני קניה.

פורסם

כשקונים רכב ישן צריך גם לחשב את ההוצאות הקבועות וגם להשאיר תקציב ל"יישור קו" ותקלות בלתי צפויות.

ה-205 הוא רכב נהדר (היה לי 1.4) אבל רמת הבטיחות שלו אינה עומדת בסטנדרטים המקובלים כיום.

בשנתונים האלה הקילומטרז' יהיה קרוב ל- 200000 קילומטר וצריך יהיה להתאמץ ולמצוא רכב שמור ומטופל היטב.

מצטרף להמלצה לבצע בדיקה על ידי איש מקצוע.

פורסם

ה205 זה לא הרכב שנמעך כמו פחית בתאונה האחרונה שפרסמו ברכב כללי?

בכל מקרה, לי היה סיאט איביזה מודל 95, היה אחלה רכב שבעולם עם קלאץ' מושלם למתחיל וצריכת דלק מעולה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

זה לא הוגן להשוות את ה-Ibiza דור 2 שנבנתה ב- 1993 על הפלטפורמה שפיתחה חברת VW מול ה-205 אשר נבנתה ב-1983 ויוצרה עד 1998 ללא שינוי מהותי מבחינה בטיחותית.

גם ה- Ibiza דור 2 לא הייתה מלכת הבטיחות וקיבלה ציון של 3 כוכבים בלבד במבחן Euro NCAP (בשנת 2000).

בגרסת 1.4 עם מנוע TU3 הזרקה חד נקודתית, ה- 205 הייתה חזקה יותר מן ה- 1.4i של ה- Ibiza.

פורסם

מה כבר אמרתי? :shock:

איפה רשמתי שהאיביזה יותר בטוחה מהפי'גו? יותר טובה מהפיג'ו? איפה השוואתי בכלל בחלק כלשהו של ההודעה בין 2 הרכבים האלה?

אין לי בכלל ניסיון עם הפיג'ו, אך עם האיביזה כן יש לי (הייתה אצלנו כ3 שנים), אז סך הכל שיתפתי את הנסיון שלי עם הרכב והמלצתי עליו.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

תודה רבה על התגובות אני יבדוק את ההמלצות שלכם.

ועוד שאלה,למרות שאני אוהב לנסוע על רכב ידני כרגע אני מעדיף אוטומט יש אפשרות של קניית רכב סביר אוטומטי בתקציב הזה?

פורסם
מה כבר אמרתי? :shock:

איפה רשמתי שהאיביזה יותר בטוחה מהפי'גו? יותר טובה מהפיג'ו? איפה השוואתי בכלל בחלק כלשהו של ההודעה בין 2 הרכבים האלה?

אין לי בכלל ניסיון עם הפיג'ו, אך עם האיביזה כן יש לי (הייתה אצלנו כ3 שנים), אז סך הכל שיתפתי את הנסיון שלי עם הרכב והמלצתי עליו.

סתם היה נדמה לי שהיה צליל של זלזול ב205 ועלה לי הסעיף הלוקאל -פטריוטי. הכל בסדר. האיביזה רכב נחמד.

פורסם
בתקציב הזה ,אוטומט יעשה לך צרות,וגם ישתה בצימאון דלק .

ותיקון שלו או חלילה החלפה תעלה לך יותר מהרכב. במחיר הזה, תצמצם לכמה שיותר את ההוצאות שיכולות להיות לך. ידני זה גם יותר כיף לנהיגה ופחות דלק, בטח גם פרמטר שמשנה לך.

• תוכן חדש...