Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי ביטוח מקיף על הרכב. לפני משהו כמו שלוש חודשים המחירון של הרכב נפל כמעט ב-50%.

האם מגיע לי זיכוי מחברת הביטוח על החודשים לאחר נפילת הערך?

הרי שאם אעשה ביטוח עכשיו הוא יעלה לי משמעותית פחות, לא?

תודה.

Bimmer

פורסם

אממ... לא.

כרתת חוזה עם חברת הביטוח ואין לך אפשרות לצאת ממנו אלא בתשלום קנס.

אתה יכול לבדוק מהי הפרמיה שהיום יש לשלם לחברת הביטוח לצורך ביטוח זהה ולראות האם שווה לך לשלם את קנס ביטול הפוליסה הישנה ולהחליפה בחדשה.

זיכוי בטוח לא תקבל.

פורסם

חוץ מזה, תמיד יגידו לך בחברת הביטוח שהרכב שלך הפך לגניב, וגם אם ערכו ירד - התשלום לביטוח יכול דווקא לעלות.

תברר, אולי בכל זאת כדאי לך להחליף סוכן \ חברת ביטוח גם בעבור תשלום ה"קנס" (הכדאיות נראית לי קלושה, אבל שווה בדיקה בעבור כמה שיחות טלפון בודדות).

alfa 156 2.5.

פורסם

כשחשבתי שיש סיכוי לזיכוי רטרואקטיבי (מהיום שבו המחירון צנח) אז זה היה עוד רלוונטי.

היום כשנשארו רק עוד חודשיים עד סוף הפוליסה - כל הבירוקרטיה הזאת לא שווה את זה.

אבל תודה :)

Bimmer

פורסם

אני תמיד עושה ש"ב - לא אשמתי שלוי יצחק השתכר באיזה לילה והרכב שלי פתאם שווה חצי מעלותו :?

נ.ב.

opportunityisnowhere - חזק.

Bimmer

פורסם

איזה רכב נחתך ב50% בין לילה?

וכמה הם ה50% האלו בשקלים?

יכול להיות שבשנה הבאה אין טעם לעשות מקיף כבר...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...