Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yuvalganim כתב:

אתה יודע מה הבעיה המרכזית? שהשופטים מחליטים איזה חוק הוא פייבוריט ואיזה לא, עושים מה בא להם, סבירות כבר אמרנו?

הבעיה המרכזית היא שכל הקולות שווים. הנה דוגמא חיה.
כן ככה זה בדמוקרטיה לטוב ולרע.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, arturkopit כתב:

איפה אתה ראית תא שירותים כזה במקום כלשהו בישראל?

תעשה לי טובה, הוא טוען את זה על ארה״ב, ואני במקרה גר כאן ועוד בעיר סופר ליברלית/woke (בעיר התחתית הלכתי לחוג וכל אחד הציג עצמו עם pronoun...) + רואה הרבה מקומות ומעולם לא נתקלתי בשטות הזו - סתם טענה של משועממים ומפיצי שנאה מטעם.

ככה זה הטרלות: אומרים דבר שקר כלשהו, ואז מתחילים לדון בדקויות של בלה בלה בלה ושוכחים שׂהכל נבנה על בסיס שקרי מלכתחילה. קצת כמו כל מה שקורה עם ההפיכה והדיונים על כל מיני פסיקים בהצעות החוק.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, ArikM כתב:

קח 

כאן 11. 

ואיך זה סותר משהו ממה שאמרתי?

כל הטענה שלי היא שלא הייתה תמיכה גורפת בליכוד, או קרוב לכך, ואת זה הסרטון שצירפת אפילו מאשר (ע"ע הצהרותיו של מיכאל איתן).

לפני שעה, arturkopit כתב:

טענת שאיני יודע לקרוא פרוטוקולים. אינך מכיר אותי, אף פעם לא ראית אותי קורא פרוטקול ואף אחד אף פעם לא בחן אותי על קריאת פרוטוקלים.

אז צר לי, אתה כן צריך להוכיח את זה. או שאתה מוכן להתנצל ולהגיד שטעית?

אני מוכן להוכיח לך שאתה טועה חוץ מהסרטון שהוסיפו. אבל אם אני אוכיח לך אתה תטען שוב "שאיני יודע לקרוא פרוטוקלים". אז מדוע שאשרוף את זמני להוכיח לך שאתה טועה כאשר אתה שוב תטען את אותה טענה שקרית לגבי?

אתה לא יכול לטעון שאנשים טועים בצורה מוחלטת או מפיצים פייק ניוז, בלי אפילו לציין איפה הטעות (על להביא נתונים נגדיים אני כבר לא מדבר), ואז לבקש שיוכיחו לך כל דבר. זה לא עובד ככה.

פורסם

יש לי קרובי משפחה בארה"ב, אחד הילדים שלהם עבר את גיל 10(?) או באזור הזה וקרובת המשפחה פשוט העלתה פוסט שהיא מתגאה בזה שהוא בחר pronoun של He / him / his. מה שנקרא, ארה"ב צריכה איזה WW3. 

ציטוט

Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

איך זה סותר ?

טענת שחוק יסוד עבר רק עם 32 חברי כנסת שהצביעו בעד, ובכך הורדת מהמעמד שלו ו/או מהחשיבות שלו

הסברנו לך שלא כך היה המצב, היו המון קיזוזים. 

או שאתה לא מבין את הבעיתיות של מה שאמרת או אתה פשוט לא מקשיב.

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 8 דקות, ArikM כתב:

איך זה סותר ?

טענת שחוק יסוד עבר רק עם 32 חברי כנסת שהצביעו בעד. 

הסברנו לך שלא כך היה המצב, היו המון קיזוזים. 

או שאתה לא מבין את הבעיתיות של מה שאמרת או אתה פשוט לא מקשיב.

אתה יודע איך קיזוזים עובדים?   כי לא נראה ככה.

פורסם

לא הבנתי.

אף אחד לא טרח להתנגד לחוק כמעט בכלל, בגלל שזה היה חוק שבקוצנזוס. עמוק בקונצנזוס. המתנגדים היו מעטים וספורים, ולא היה בכלל צורך בלגייס חברי כנסת, כי לא הייתה התנגדות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, oryo כתב:

תעשה לי טובה, הוא טוען את זה על ארה״ב, ואני במקרה גר כאן ועוד בעיר סופר ליברלית/woke (בעיר התחתית הלכתי לחוג וכל אחד הציג עצמו עם pronoun...) + רואה הרבה מקומות ומעולם לא נתקלתי בשטות הזו - סתם טענה של משועממים ומפיצי שנאה מטעם.

ככה זה הטרלות: אומרים דבר שקר כלשהו, ואז מתחילים לדון בדקויות של בלה בלה בלה ושוכחים שׂהכל נבנה על בסיס שקרי מלכתחילה. קצת כמו כל מה שקורה עם ההפיכה והדיונים על כל מיני פסיקים בהצעות החוק.

אתה יודע מה אני אוהב אצלך? שכל, אבל כל מה שמנוגד לדעה שלך זה שקר, הטרלות, המצאות, פאשיזם, אנטי ליברלי, בעד כיבוש ונגד זכויות אדם.

פתח קצת סרטונים באינסטגרם תראה מה הולך במדינה שאתה חי וגאה בה. לשחיינית שהתאמנה כל החיים שלה והצליחה לצאת בשיוויון בתחרות עם גבר נשללה המדליה כי המארגנים אמרו שהם חייבים לתת לו את הפרס, אבל לא, אור אמר שזה המצאה.

אם גבר בן 27 שמחליט להציג את עצמו כאישה ייכנס אחרי הבת שלך לשירותים, אתה תהיה סבבה עם זה?

עריכה:

וכל הכבוד לחברי כנסת שמנצלים חסינות להכניס פורעים למליאה.. הכי מצחיק שהם אלה שצועקים דמוקרטיה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, gadik6 כתב:

אתה לא יכול לטעון שאנשים טועים בצורה מוחלטת או מפיצים פייק ניוז, בלי אפילו לציין איפה הטעות (על להביא נתונים נגדיים אני כבר לא מדבר), ואז לבקש שיוכיחו לך כל דבר. זה לא עובד ככה.

הסברתי לך היכן אתה טועה, אבל בחרת לטעון שאיני יודע לקרוא פרוטוקולים.

אני לא מבקש שתוכיח לי כל דבר, אלא שתוכיח את מה שכתבת- שאיני יודע לקרוא פרוטוקלים.

לפני 38 דקות, oryo כתב:

אני יודע. זה סתם מצחיק אותי שהוא מפיץ פייק ניוז ואח"כ כאשר מבקשים ממנו לגבות משהו מדבריו הוא עושה הודיני ואח"כ מתעצבן שאומרים לו את זה.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה יודע מה אני אוהב אצלך? שכל, אבל כל מה שמנוגד לדעה שלך זה שקר, הטרלות, המצאות, פאשיזם, אנטי ליברלי, בעד כיבוש ונגד זכויות אדם.

אחלה, אז בוא תוכיח לנו שאתה לא משקר.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 12 דקות, arturkopit כתב:

אחלה, אז בוא תוכיח לנו שאתה לא משקר.

הוא לא משקר לגבי נושא ה"נשים" בספורט, ואלה מקרים מכוערים ומגעילים ואין לי שום דבר טוב להגיד על זה.

באמת.

נשים קרעו את עצמן, הקדישו את החיים שלהן, ואז מגיעים אנשים שיש להם *יתרון פיזי מולד* ומנצחים את הנשים האלה. זה מגעיל. באמת. זה לא ספורט, זה לא הוגן. 

• אהבתי 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 45 דקות, gadik6 כתב:

אתה יודע איך קיזוזים עובדים?   כי לא נראה ככה

לא הבנתי, זה הטיעון שלך ? 

שאני לא מבין איך עובדים קיזוזים? 

נהדר...

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

ה Gender Neutral Bathrooms קיימים כאן בניו-ג'רזי בבתי ספר תיכוניים, אבל לא ראיתי בעוד מקומות אחרים.  פשוט לקחו את השירותים של הנכים, הוסיפו שלט למעלה שאומר Gender Neutral Bathrooms ובא לציון גואל.

מזכיר לי שחזרנו מהארץ אחר פסח ונחתנו ב JFK Terminal 8.  נתקענו שעה שלמה בתוך המטוס (נחיתה לפני חמש בוקר - אבל המכס בטרמינל 8 נפתח רק בשש בבוקר - לא כדאי) וכשסוף סוף הגענו לטרמינל אני נכנס לשירותים של הגברים בדרך להוציא את השמעקל במשתנה ופתאום בזווית של העין אני רואה נערה 😂... בא כבר לאמר לה חביבתי טעית, את בשירותים של הגברים.... ואז ירד לי האסימון - Welcome to New York. 

בדרך חזרה על הגשר אני מספר את זה לאשתי - ובתגובה היא אומרת לי שגם בשירותים של הנשים היה נער.

בקיצור - שמח כאן.

• מצחיק 1

No worries 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אפשר לחסוך בשלטים ולעשות שירותים ציבוריים לכולם.

כל עוד לא קיימת טכנולוגיה שמאפשרת העברה של תודעה בין גופים, מי שנולד זכר ישאר זכר וההפך. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 38 דקות, David32 כתב:

הוא לא משקר לגבי נושא ה"נשים" בספורט, ואלה מקרים מכוערים ומגעילים ואין לי שום דבר טוב להגיד על זה.

באמת.

נשים קרעו את עצמן, הקדישו את החיים שלהן, ואז מגיעים אנשים שיש להם *יתרון פיזי מולד* ומנצחים את הנשים האלה. זה מגעיל. באמת. זה לא ספורט, זה לא הוגן. 

זה אני מכיר ומסכים, יש גם מקרה מפורסם בהרמת משקולות ושחייה בנושא הזה. 

אני דיברתי על התאי שירותים ל6 המינים שהוא אמר שיש בישראל.

פורסם (נערך)

בפרובאנס נתקלתי בנשים שליוו את הבנים הצעירים שלהן לשירותי הגברים, לאף אחד לא היה אכפת שיש שם שורת גברים עם המה שמו ביד לכיוון המשתנה.

לפני שבוע ב-CDG שירותי הנשים היו חסומים, כל הנשים פנו לשירותי הגברים.

וגם בארץ לא חסרים מקומות עם שירותים לא מוגדרים מגדרית. יש תאים, אין משתנות. Problem solved. בינינו, מה ההבדל ממטוס או רכבת?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...