Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, falou כתב:

בהצבעה הגיעו כל המתנגדים, שברור שהם לא מתקרבים לסכן את ההצבעה. לא הייתה שום סיבה לאופוזיציה להתנגד לו ולכן גם שום סיבה לקואליציה לארגן את כל אנשיה, כאשר רב חברי העבודה נעדרו. זה עבר קל

הנה, מאוד בעייתי כשאנשים שמשלמים להם המון כסף כדי להצביע, לא הולכים לעשות את זה, כי ''טכנית לא צריך''.

היו מגיעים ומצביעים, ולא היה את הויכוח פה.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כל מי שכותב שיש קשר לגרמניה בשנות ה-30 לא מכיר את ההיסטוריה של הרייך השלישי. 

הנאצים עלו בזכות שלושה פקטורים שאין אצלנו: 

1. כאוס פוליטי, בטחוני (יריות ברחובות) וכלכלי מוחלט

2. ארגון פרא-צבאי תומך ומאורגן, שהיה חזק מהמשטרה- ה-SA. 

3. תמיכה של האליטות הוותיקות, השמרניות, שמקורן באריסטוקרטיה הפרוסית ושהחזיקו בעמדות מפתח בצבא. 

שומדבר מזה לא מתקיים כאן

לפני 3 דקות, David32 כתב:

הנה, מאוד בעייתי כשאנשים שמשלמים להם המון כסף כדי להצביע, לא הולכים לעשות את זה, כי ''טכנית לא צריך''.

היו מגיעים ומצביעים, ולא היה את הויכוח פה.

אני לא מסכים. 

העבודה שלהם זה להעביר חקיקה. ההתנגדות לחוק הזה בכנסת הייתה שולית ולא ברור לי למה בכלל להתנגד אליו עכשיו.

כלומר...ברור לי. כל מהלך השינוי השלטוני נועד לאפשר סיפוח של השטחים ויצירת תושבים חסרי מעמד, על בסיס נאמנות למדינה. 

זהו

זה ה-End Game. 

לפחות איך שאני מבין אותו, אבל זה לא מהדברים שאפשר להוכיח. דעתי. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

לגבי 1, כאוס פוליטי יש כאן כבר (מתי ממשלה פה החזיקה יותר משנתיים?) כלכלי אולי עוד מעט.
לגבי 2, חכה הוא בשלבי הקמה (משמר לאומי) או טרנספורמציה של המשטרה שמתחילה להתרחש.
לגבי 3 נכון, זה רחוק ממה שקורה כאן, אבל אם המגמה תימשך האליטות יעזבו גם את המדינה וגם את הצבא - מתחיל לקרות כבר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אתה 

לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

לגבי 1, כאוס פוליטי יש כאן כבר (מתי ממשלה פה החזיקה יותר משנתיים?) כלכלי אולי עוד מעט.
לגבי 2, חכה הוא בשלבי הקמה (משמר לאומי) או טרנספורמציה של המשטרה שמתחילה להתרחש.
לגבי 3 נכון, זה רחוק ממה שקורה כאן, אבל אם המגמה תימשך האליטות יעזבו גם את המדינה וגם את הצבא - מתחיל לקרות כבר.

מצטער, אתה לא מכיר את ההיסטוריה

1. לא דומה, לא קרוב ולא מזכיר. המרחק בין מה. שאתה קורה 'כאוס' ומה שהיה בוויאמר, רחוק כמו שאני רחוק מלבחר בדראפט. 

2. שוב, לא קרוב ולא דומה. ה-SA היה קיים לפני הבחירות. זו הייתה מיליציה פרטית מבוסס שכפופה למפלגה,עם ניסיון בקרבות רחוב מאורגנים. שוב, לא דומה 

3.שוב,לא דומה. האליטה אצלנו נוטה לשמאל. ממוקדי הכוח ועד הכסף. 

פורסם

בינתיים יש פה בשרשור (ובציבור) חלוקה די מוצקה לשני גושים - המתנגדים לרפורמה, שמספרים למה היא גרועה ומפרטים למה החוקים גרועים, והתומכים ברפורמה, שלא מתייחסים למה טוב בחוקים, אלא מתרכזים במאבק הפריבילגים מול המקופחים. תמצית העניין.

• אהבתי 5

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואל תשכח את הטרנסים בארה״ב.

ואלטלנה, כמובן.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 41 דקות, falou כתב:

אני לא מסכים. 

העבודה שלהם זה להעביר חקיקה. ההתנגדות לחוק הזה בכנסת הייתה שולית ולא ברור לי למה בכלל להתנגד אליו עכשיו.

כלומר...ברור לי

אתה מסכים שאם היו מצביעים יותר נציגים בעד זה היה מוריד חלק מהטענות נגד ההצבעה הזאת?

אתה גם מסכים שמשלמים להם כסף כדי שיצביעו.

אני עושה את ה 1+1 הזה. אני מבין שאפשר לקצר, אבל הנה,במקרה הזה הקיצור מכניס אלמנטים פחות רצויים.

אני מבין את הטענה שלך. לגמרי. פשוט כאילו זה היה סוגר פינה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

אתה מסכים שאם היו מצביעים יותר נציגים בעד זה היה מוריד חלק מהטענות נגד ההצבעה הזאת?

כן, נו. 

חכמה בדיעבד על הסיפור שימציאו 20 שנה אחרי...

ת׳כלס, זו היתה ועודנה חקיקה שבקונצנזוס.

זה שיש לנו בעיה של העדר חוקי יסוד מוצקים ומבוססים וקשים לשינוי ו/או חוקה, זה ברור.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, yuvalganim כתב:

אתה באמת חושב שהליכוד של לפני 40 שנה זה הליכוד של היום? בדיחה!

בטח שלא. לפני 40 שנה הצבעתי לבגין, היום לפי דבריו של בנו "הליכוד הפך את עצמו למפעל לזיהום אוויר".

לפני שעה, falou כתב:

כל מי שכותב שיש קשר לגרמניה בשנות ה-30 לא מכיר את ההיסטוריה של הרייך השלישי. 

הנאצים עלו בזכות שלושה פקטורים שאין אצלנו: 

1. כאוס פוליטי, בטחוני (יריות ברחובות) וכלכלי מוחלט

2. ארגון פרא-צבאי תומך ומאורגן, שהיה חזק מהמשטרה- ה-SA. 

3. תמיכה של האליטות הוותיקות, השמרניות, שמקורן באריסטוקרטיה הפרוסית ושהחזיקו בעמדות מפתח בצבא. 

שומדבר מזה לא מתקיים כאן

1. אנחנו לא בשנות ה-30, אבל לא חושב שצריך להוכיח שבמוסגים של היום יש לנו כאוס פוליטי. יש לנו טרור עם ויריות בכבישים ורחובות פלוס חוסר משילות באזורים שלמים של הארץ. יש לנו גם מחסור בדיור ויוקר המחיה. הכל במוסגים של היום.

2. עדיין לא, אבל בדרך.

3. גם כאן צבא בהדרגה מתחיל לקבל צביון מסוים. 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני כשעה, RK כתב:

בינתיים יש פה בשרשור (ובציבור) חלוקה די מוצקה לשני גושים - המתנגדים לרפורמה, שבטוחים שהם צודקים, והתומכים ברפורמה, שחושבים שהם צודקים. תמצית העניין.

תיקנתי לך

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

תיקנתי לך

אתה רק מוכיח את מה שהוא טוען.😂

מתנגדי הרפורמה מעלים התנגדויות נגד הרפורמה.

מי שבעד הרפורמה מעלה התנגדויות נגד המתנגדים עצמם.

• אהבתי 6
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 3

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

תיקנתי לך

ועדיין, לא פה ולא באף מקום אחר, לא טרחת להסביר במה החוקים האלה טובים, חוץ מעוד בכי מעמדי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 15 דקות, mikyl כתב:

1. אנחנו לא בשנות ה-30, אבל לא חושב שצריך להוכיח שבמוסגים של היום יש לנו כאוס פוליטי. יש לנו טרור עם ויריות בכבישים ורחובות פלוס חוסר משילות באזורים שלמים של הארץ. יש לנו גם מחסור בדיור ויוקר המחיה. הכל במוסגים של היום.

2. עדיין לא, אבל בדרך.

3. גם כאן צבא בהדרגה מתחיל לקבל צביון מסוים. 

1. באמת, תקרא על מה היה המצב בגרמניה. זה כ״כ לא דומה שאני לא יודע מאיפה בכלל להתחיל. 

בעצם, קח מספר: מינימום של 100 אלף איש נהרגו בהתנגשויות אלימות בשל יריבויות פוליטיות.

2. לא הם לא.

3. אין שום קשר בין האליטה הפרוסית, ששלטה בצבא עוד מימי הקיסר, לבין מה שקורה בצבא שלנו, שהוא צבא העם. שם השכבה השלטת הוצנחה לפיקוד והצבא, כמו החברה האריסטוקרטית, היה מעמדי. לכן לא היה צבא שיעצור את ההשתלטות של היטלר, נהפוכו, האליטה תמכה בו, כדי שיבוא ויעשה סדר, וזה יצא משליטה.

כשטועים בזיהוי התהליך, טועים בהבנה שלו.

פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

אתה רק מוכיח את מה שהוא טוען.😂

מתנגדי הרפורמה מעלים התנגדויות נגד הרפורמה.

מי שבעד הרפורמה מעלה התנגדויות נגד המתנגדים עצמם.

כן, ההודעה שהגבתי עליה ממש מלאה בהתנגדויות לרפורמה.

פשוט התגבשה אצל המוחים נגד הרפורמה איזושהי מחשבה, או אידיאל אם תרצה, כאילו רק הם עושים מילואים, רק הם משכילים, רק הם בעלי חשיבה עצמית ועוד.

בפועל, זה מאוד רחוק מכך.

לפני 1 דקה, RK כתב:

ועדיין, לא פה ולא באף מקום אחר, לא טרחת להסביר במה החוקים האלה טובים, חוץ מעוד בכי מעמדי.

אתה מוזמן לחפש ולראות שכן הסברתי, בתוספת הפניה למקורות.

ובוא, אם ההסברים שלך זה ברמה של "בליכוד הייתה הסכמה גורפת", אז עדיף כבר להישאר בלי הסברים.

לגבי בכי מעמדי - כבר אמרתי שאתה קשקשן?

מתי דיברתי על מעמדות או על מגזרים וכדומה?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

אני מבין את הטענה שלך. לגמרי. פשוט כאילו זה היה סוגר פינה.

סוגר פינה? אתה הרי מדבר עם אנשים שטוענים שיש חושך כאשר השמש באמצע השמיים ויש להם קהל של מטומטמים שאוכל את זה בלי מלח כי "אשכנזים".
גם אם 120 חכ"ים היו מצביעים בעד הם כבר היו מוצאים לכך הסבר אלטרנטיבי או פשוט מפיצים שקרים אחרים ולא חסר כן? למשל "השופט סולברג תומך", נראה לי שהוא נע באי נוחות בכיסא שלו. כנ"ל שופטת אחרת (בדימוס) שהם הזכירו ועלתנ היום לשידור ברדיו ומאוד בנימוס יש לציין אמרה שזה שקר מוחלט.
עזוב זה לא באמת משנה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...