Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

כל מי שכותב שיש קשר לגרמניה בשנות ה-30 לא מכיר את ההיסטוריה של הרייך השלישי. 

הנאצים עלו בזכות שלושה פקטורים שאין אצלנו: 

1. כאוס פוליטי, בטחוני (יריות ברחובות) וכלכלי מוחלט

2. ארגון פרא-צבאי תומך ומאורגן, שהיה חזק מהמשטרה- ה-SA. 

3. תמיכה של האליטות הוותיקות, השמרניות, שמקורן באריסטוקרטיה הפרוסית ושהחזיקו בעמדות מפתח בצבא. 

שומדבר מזה לא מתקיים כאן

ממש לא מדוייק.

הנאציזם התחיל את התהליך בתחילת שנות העשרים. מה שאתה מתאר זה סיום התהליך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני כשעה, falou כתב:

כשטועים בזיהוי התהליך, טועים בהבנה שלו.

מעניין. 

כתבת שלדעתך ה-End Game הוא סיפוח ויצירת תושבים חסרי מעמד, על בסיס נאמנות למדינה. זה מהצד של הסמוטריצ'ים והפיתמרים.

מה החרדים רוצים? מעבר לחיזוק "תורתו אומנותו", מה המטרה שלהם?

והאם יש לחברי הליכוד מטרה מעבר לשלושת הכ'-ים (כוח, כסף וכבוד)?

בעוד ששני הראשונים מרגישים לי אידיאולוגיים ומשם אני מאמין יגיע גרעין קשה של התנגדות, האחרון מרגיש לי מאוד תנודתתי.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

פשוט התגבשה אצל המוחים נגד הרפורמה איזושהי מחשבה, או אידיאל אם תרצה, כאילו רק הם עושים מילואים, רק הם משכילים, רק הם בעלי חשיבה עצמית ועוד.

מה המוחים נגד הרפורמה עשו לך? למה לא לענות לעצם העניין ו\או להפנות להסברים שפירסמת בעבר?

אנחנו מתקשקשים כאן כבר הרבה חודשים, וזה לא שאין ביקורת כלפי מערכת המשפט (בין היתר עילת הסבירות, האקטיביזם, תקני שופטים, עינוי דין וכו'), אבל אף אחד עוד לא הצליח להסביר איך יישמרו זכויות המיעוט, תימנע עריצות הרוב, שופטים לא ימונו מטעם ובגדול מה המחוקקת-מבצעת מוכנה לתת "בתמורה" לכל הכוח שהיא מבקשת. 

--

הופה @יבגניפ, נראה שבן-דרור ימיני קורא בקארס יותר מידי:

ציטוט

אבל כל הטענות הצודקות לא מובילות למסקנה שיצרני התרופה הם יריב לוין ושמחה רוטמן, ולא יצחק פינדרוס ואיתמר בן גביר. משום שאפשר לעבור סעיף אחרי סעיף בתוכנית שלהם, ולהוכיח שהם מחליפים דורסנות קטנה בדורסנות הרבה יותר מאיימת וגדולה. במקום שלטון של אוליגרכיה משפטית אנחנו נקבל את שלטון האנשים החזקים במרכז הליכוד, מאיציק זרקא ועד משה מירון. ובין שופטים מתנשאים לבין חוליגנים רושפי שנאה – עדיפים הראשונים.

מקור

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

פשוט התגבשה אצל המוחים נגד הרפורמה איזושהי מחשבה, או אידיאל אם תרצה, כאילו רק הם עושים מילואים, רק הם משכילים, רק הם בעלי חשיבה עצמית ועוד.

בפועל, זה מאוד רחוק מכך.

מי שחושב ככה זה תומכי הרפורמה שבחרו להעמיד מול מחאת ההיטק והטייסים מחאת חימושניקים במקום להעמיד מחה נגדיעת של טייסם והייטקיסטים.

יש מכתב של 8200 שיפסיקו להתנדב אז תדאגו למכתב עם אותו מספר חותמים שמצהיר שיתנדבו כפול במקום מכתב עם שגיאות כתיב של עובדי הרס"ר שלא ינקו את החנייה.

• רעיון גרוע 1

פורסם

מה שהכי מצחיק זה שהמחאה היא בדיוק התגשמות החזון של העאלק ליברטריאנים מקהלת וחבריהם.

זה שאנשים מוכשרים מודיעים שיפסיקו להתנדב למדינה שמשתינה עליהם ואולי גם יחפשו לעצמם ארץ אחרת, זה כמעט אחד לאחד העלילה של מרד הנפילים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

אתה מוזמן לחפש ולראות שכן הסברתי, בתוספת הפניה למקורות.

אילו מקורות?

פרידמן, שבעד ביטול עילת הסבירות, אבל כמו בחוק המוצע ולא בדרך המוצעת, שאמר שביבי הוא אבי הפילוג?!

אם אלו המקורות שלך, אתה לא לומד אותם או מקשיב להם. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני כשעה, farkash7 כתב:

סוגר פינה? אתה הרי מדבר עם אנשים 

סיכמנו כבר שהצד שני נאצים/פאשיסטים לא? תשתמש בניסוח העדכני.

לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

יש מכתב של 8200 שיפסיקו להתנדב אז תדאגו למכתב עם אותו מספר חותמים שמצהיר שיתנדבו כפול במקום מכתב עם שגיאות כתיב של עובדי הרס"ר שלא ינקו את החנייה.

כי כל השמאלנים 8200 וכל הימנים משתמטים.

עריכה:

סיכום ההפגנות עד עכשיו - מניעת מעבר של אמבולנסים (לפי מד"א, לא לפי בן גביר הנאצי), חסימת כביש בעזרת תינוק בהרצליה (התפללתי שזה מזוייף אבל כנראה שלא)' ,תקיפת צוות ערוץ 14 (הנאצים, אז זה בסדר) ובכללי מהומות בכל הארץ. היידה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

כי כל השמאלנים 8200 וכל הימנים משתמטים.

לא. כי קבוצה מ 8200 הוציאה מכתב והימין החליט שוב להתקרבן.

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

מה שהכי מצחיק זה שהמחאה היא בדיוק התגשמות החזון של העאלק ליברטריאנים מקהלת וחבריהם.

זה שאנשים מוכשרים מודיעים שיפסיקו להתנדב למדינה שמשתינה עליהם ואולי גם יחפשו לעצמם ארץ אחרת, זה כמעט אחד לאחד העלילה של מרד הנפילים.

מרד הנפילים מדבר בעיקר על זכותה של האליטה שיניחו לה לנפשה, כי היא עושה את רב העבודה. איין ראנד לא הייתה פאשיסטית, היא הייתה אליטיסטית. 

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

סיכום ההפגנות עד עכשיו - מניעת מעבר של אמבולנסים (לפי מד"א, לא לפי בן גביר הנאצי), חסימת כביש בעזרת תינוק בהרצליה (התפללתי שזה מזוייף אבל כנראה שלא)' ,תקיפת צוות ערוץ 14 (הנאצים, אז זה בסדר) ובכללי מהומות בכל הארץ. היידה.

תמיד יהיו גם מטומטמים.

אשאלה היא אם אתה מגנה את המטומטמים שלך או מצדיק אותם בגם הם.

אישית אני מגנה קודם כל את המטומטמים מהצד שלי כי הם כביכול מייצגים אותי.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

לא. כי קבוצה מ 8200 הוציאה מכתב והימין החליט שוב להתקרבן.

או שאנשי ימין ב-8200 מעולם לא התכוונו למרוד, גם כשהיו תחת ממשלת שמאל.

Just now, Night Driver כתב:

תמיד יהיו גם מטומטמים.

אשאלה היא אם אתה מגנה את המטומטמים שלך או מצדיק אותם בגם הם.

אישית אני מגנה קודם כל את המטומטמים מהצד שלי כי הם כביכול מייצגים אותי.

אני מגנה את כל מי שמתנהל כמו מניאק ומבחינתי שיקבל כדור לרגל ברגע שהוא מסכן בן אדם אחר, בין אם זה רמי בן יהודה שתוקף מפגין על גשר שלא חוסם את הכביש או מפגין שחוסם אמבולנס מד"א בדרך לאירוע.

הבעיה שיש פה אנשים שחושבים שהראשון סכנה לדמוקרטיה אבל השני איש טהור וזך.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

עריכה:

נשמע לי מאוד מינורי יחסית למה שהולך להיות כשינסו לתת לשר המשטרה אפשרות למעצרים מנהליים. אז באמת תראה מדינה בוערת.

בגצ צריך לבטל את ביטול עילת הסבירות ומערכת המשפט צריכה לשבות.

על כל חוק מחוקי השינוי המשטרי צריך להשבית את שירות המדינה ומערכת המשפט.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

גם כשהיו תחת ממשלת שמאל.

זו לא הסיבה למכתבים האלה..

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

ובכללי מהומות בכל הארץ. היידה.

ככה זה שעוברת חקיקה (כחלק מרפורמה מלאה) מסמרת שיער, לא?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 26 דקות, falou כתב:

נשמע לי מאוד מינורי יחסית למה שהולך להיות כשינסו לתת לשר המשטרה אפשרות למעצרים מנהליים. אז באמת תראה מדינה בוערת.

בגצ צריך לבטל את ביטול עילת הסבירות ומערכת המשפט צריכה לשבות.

על כל חוק מחוקי השינוי המשטרי צריך להשבית את שירות המדינה ומערכת המשפט.

היידה. בוא נסגור בתי חולים מקסימום ימותו כמה אנשים.

גם משטרה, ככה גנבים יגנבו בשקט.

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

או שאנשי ימין ב-8200 מעולם לא התכוונו למרוד, גם כשהיו תחת ממשלת שמאל.

תנסה לעשות חשבון פשוט כמה זמן מ-1977 היו כאן ממשלות 0מול וכמה ימין. ועד כמה שלי זכור זאת הפעם הראשונה ש0מולנים מ-8200 וטייסים הודיעו על סירובם להתנדב.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שיש פה אנשים שחושבים שהראשון סכנה לדמוקרטיה אבל השני איש טהור וזך

ויהי שמו בישראל "יובל סימטריה". 
אתה נהנה מאוד למצוא סימטריה בכל דבר ומטומטמים בכל מקום.
אני רואה בזה דרך להתמודד עם העובדה שהנציג שלך בממשלה הזו הוא אידיוט שימושי מהרמה הנחותה ביותר. רמז - אין כאלה בצד השני, אין!, גם אם ממש תנסה למצוא סימטריה.
עזוב, שחרר. עשית טעות, קורה. גם אני בחרתי פעם בליברמן שהבטיח לעשות פוף ולהעלים את חמאס.
אתה יכול לעבור צד בגאון בלי להתבייש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...