Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

ערב טוב לכל הניג'סים.

איזו פרופסור למשפטים, שאהובה על קוטפי הדובדבנים, אמרה הערב את השטות, שבדמוקרטיה לא צריך שומרי סף, כי יש בחירות?

מעניין אותי, באיזו סוג של מדינה לתפיסתה של הפרופ' חד-קרן, כן נדרשים שומרי סף?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 19 שעות, arturkopit כתב:

היחיד שבהתקף זעם פה זה אתה.

שמת לב שכל פעם שאין לך תגובה עניינית לענות אתה עוסק בוואטאבאוטיזם או בירידה לפסים אישיים?

אח"כ אתה בוכה שאתה מושא ללעג וקוראים לך ביביסט.

אני בעצמי דיי אנטי ביבי אז לא מבין איך אני יכול להיות ביביסט..

ואם אתה חושב שאני מתרגש ממה חושבים עלי אנשים שאני לא מכיר.. מה אני אגיד לך, שיהיה לך לבריאות.

פורסם

זה עכשיו באופנה אצלם לצעוק על כל מי שלא מסכים איתם "ביביסט", כדי להעלות לעצמם קצת את האגו.

ברוב המקרים שפגשתי (כמו במקרה הנ"ל), הקנקן ריק מתכולה כמו שאומרים.

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

אני בעצמי דיי אנטי ביבי אז לא מבין איך אני יכול להיות ביביסט..

ואם אתה חושב שאני מתרגש ממה חושבים עלי אנשים שאני לא מכיר.. מה אני אגיד לך, שיהיה לך לבריאות.

בכך שאתה תומך בממשלה הזאת, אז אתה לא ביביסט אלא משיחסט/כהניסט אותו חרא.

וואלה,  עפ"י התגובות שלך-כן זה מאוד משנה לך.

פורסם
לפני כשעה, arturkopit כתב:

בכך שאתה תומך בממשלה הזאת, אז אתה לא ביביסט אלא משיחסט/כהניסט אותו חרא.

וואלה,  עפ"י התגובות שלך-כן זה מאוד משנה לך.

צודק

ובנימה יותר רצינית - אני מזהה כעס אצל מתנגדי הרפורמה על מי שתומך ברפורמה הזאת ב-100 אחוז, וכעס עוד יותר גדול כלפי אלה שתומכים ברפורמה אבל לא בצורה הזאת.

כאילו אם אתה לא מסכים איתם בדעה שלהם 100% אתה מחוק. קיצוני, כהניסט (כמו שרשם פה חברנו ארתור), שונא נשים, גזען, תבחרו את הכינוי שבא לכם. כאילו עדיף שונא ישראל מובהק מאשר מישהו שבאמצע מבחינת הדעות.

מת להבין למה.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

מת להבין למה.

אני לא כועס על מי שרוצה רפורמה בכלליות. 

אני כועס על 3 קבוצת:

ביביסטים - כי אין להם שום אג'נדה חוץ מהערצה עיוורת למנהיג ולמשפחה שלו (וזה שזה עובר בירושה זה מפחיד)

חרדים - כי הם בגלוי מבקשים להחליש את מערכת המשפט כדי לכפות עלינו הדתה וכדי לסחוט מאיתנו עוד, בלי שהם נותנים דבר בחזרה למדינה.

ציונות דתית - כי הם לא כ"כ שונים מהחרדים ב-end game ופנטזיות על מדינת הלכה. אבל בניגוד לחרדים - וזה עוד יותר גרוע בעייני - הם משקרים שהם ליברלים דמוקרטים גדולים. כאילו התנגדות לערכים ליברלים, כפי שנתפסים היום במערב, זו לא הסיבה היחידה לזה שמתנחלים כמו רוטמן רוצים להחליש את מערכת המשפט גם כן.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

@יובל .מ. - הרמת היא שאחרי שאני קורא את המסמכים שמוציאים עוד ועוד בכירים ובכירים לשעבר במדינה, אני משתכנע סופית שמדובר ברפורמה שתחסל את מדינת ישראל. לא פחות מזה. השבוע אלה היו נגיד בנק ישראל, ראש השב"כ לשעבר (ארגמן), ראש הועדה לאנרגיה אטומית לשעבר, וכעת 240 בכירים, כולל כמה וכמה ראשי מוסד לשעבר. אלה פיגורות רציניות, לא טוקבקיסטים כמוך וכמוני. אז אולי אנשים כמוכם מתיחסים אליהם כ"שמאלנים" שדעתם לא חשובה, אני מתיחס אליהם כאל מסה קריטית של אנשים שכדאי מאוד להקשיב להם.

@יבגניפ לגבי הציונות הדתית, לפחות המפלגה המתקראת בשם זה, המצב יותר חמור מכפי שאתה מתאר כי הם רוצים ליצור כאן מדינה דו לאומית וא מדינת אפרטהייד או איזה יצור אחר שיבטל את ישראל כמדינה ליהודים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב ארגמן: פחות מ-12 שעות אחרי ששודר הראיון איתו, יצא המסר הרשמי מבית המלוכה: ארגמן צריך לסתום כי הוא אשם במה שקרה בשומר חומות. אני אפילו לא מביע דיעה על זה. אין לי מושג. אבל כרגיל הביביסטים "שכחו" מי היה ראש הממשלה באותו הזמן.

פורסם (נערך)

סליחה - ממתי ביבי אשם במשהו?

דרך אגב, למה האיש לימד אותנו לשטוף ידיים נעלם מהמסך? אין לו מה להגיד לעם ישראל? אני עדיין תוהה האם מדובר בטקטיקה של איש חזק, בחולשה קיצונית שלו או בנבצרות רפואית כלשהי. הנטיה שלי היא לפסול את האפשרות הראשונה.

מצד שני - הוא כנראה רוצה להשתלט מחדש על טקסי יום העצמאות.

דרך אגב - אני מציע להוציא אותו לנבצרות מהסוג שיפטור אותו גם מהמשפט כלא כשיר לעמוד לדין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, sperial כתב:

דרך אגב, למה האיש לימד אותנו לשטוף ידיים נעלם מהמסך? אין לו מה להגיד לעם ישראל? אני עדיין תוהה האם מדובר בטקטיקה של איש חזק, בחולשה קיצונית שלו או בנבצרות רפואית כלשהי.

לפי ארגמן, הוא שולט ומכוון את האירוע במלואו. זה חלק מהאסטרטגיה.

לפני 9 דקות, sperial כתב:

דרך אגב - אני מציע להוציא אותו לנבצרות מהסוג שיפטור אותו גם מהמשפט כלא כשיר לעמוד לדין.

בעיה, צריך אישור מהפסיכולוגית!

יאללה, נחזור לפונטים בגודל נורמלי.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

ביביסטים - כי אין להם שום אג'נדה חוץ מהערצה עיוורת למנהיג ולמשפחה שלו (וזה שזה עובר בירושה זה מפחיד)

חרדים - כי הם בגלוי מבקשים להחליש את מערכת המשפט כדי לכפות עלינו הדתה וכדי לסחוט מאיתנו עוד, בלי שהם נותנים דבר בחזרה למדינה.

ציונות דתית - כי הם לא כ"כ שונים מהחרדים ב-end game ופנטזיות על מדינת הלכה. אבל בניגוד לחרדים - וזה עוד יותר גרוע בעייני - הם משקרים שהם ליברלים דמוקרטים גדולים

1. על מטומטמים אין מה לכעוס. זה לא באשמתם.

2. על החרדים אין מה לכעוס, הם אומרים בגלוי שהם רוצים מדינת הלכה יהודית ושמישהו אחר יעבוד במקומם. יש להם בסך הכל כמה? 17 מנדטים? מי שצריך לכעוס עליו זה הליכוד שמאפשר להם לממש את האג'נדה.

3. ציונות דתית זו הגדרה רחבה מדי, יש משיחיסטים שרוצים מדינת הלכה ולשרוף כפרים ויש אנשים שהולכים להפגין יחד עם "השמאלנים האנרכיסטים" נגד הרפורמה. המנהיג השפוי האחרון שהיה לציבור הזה הוא נפתלי בנט, וכשהוא יצא מהמשוואה נשארו רק שמשון ויובב (סמורטיץ ובנגביר למי שלא מכיר תכניות ילדים מה90's)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לגבי סעיף 3 - הכוונה, כמובן, למפלגה המתהדרת בשם זה.

כמובן שציונים דתיים, כמו חרדים, וגם כמו חילוניים הם מנעד גדול.

@פריג'י גם אני קראתי את הראיון עם ארגמן (לא צפיתי בשידור). מצד שני, יש בעיתונות טענה שהוא רצה להתחיל לשים ברקס, ואז קיבל איום מלוין והתקפל למחילה.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

המנהיג השפוי האחרון שהיה לציבור הזה הוא נפתלי בנט, וכשהוא יצא מהמשוואה נשארו רק שמשון ויובב (סמורטיץ ובנגביר למי שלא מכיר תכניות ילדים מה90's)

מצד אחד, כן. מצד שני, נפתלי בנט (ושקד עם בושם הפשיזם שלה) אחראים בסופו של דבר גם על ההקצנה בימין הישראלי. כי הם חלק מרשימה מכובדת של מנהיגים שמכרו את אותו הסיפור למצביעים שלהם, איכזבו אותם וגרמו להם ללכת ימינה. 

פורסם

אפשר להגיד הרבה על בנט - אני ממש לא מתחבר לגישה המדינית שלו. אבל בתפקיד ראש הממשלה האיש הפגין אחריות (גם אם עשה כמה דברים שממש לא אהבתי). 

דרך אגב - דוגמה קטנה: ההורים של בנט גרים במקום מרכזי מאוד בחיפה. כאשר אביו נפטר ביבי הגיע לניחום אבלים, חסמו מרחב גדול למשך שעתיים אם לא יותר. כאשר בנט, כראש ממשלה, הגיע לסופ"ש אצל אימו בקושי ראו שם שומר או שניים (ואולי היו עוד, אבל הם לא בלטו בשטח). 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...