Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נמסה בארנונה גם בתי חולים, תחנו משטרה, תחנות מד"א וכו'.

הבעיה היסודיתה יא שארנונה למגורים היא ארנונה הפסדית. כל בית אב עולה יותר ממה שהוא משלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מהמר שמעכשיו נתניהו יקפיד לאשר צילומים רק באירועים שהוא יכול לשלוט בצוות הצילום ולדאוג שיצלמו אותו מהחזה ומעלה.

בלי הידיים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

זה כבר קורה..

להלן

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000937158

https://next.obudget.org/i/budget/0007700202/2022

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

מאחר וסתם נפל לי הרצון לחשב בחישוב מפית כמה מדינת ישראל יכולה להכניס מביטול הנחות ארנונה לבתי תפילה להלן מה שהצלחתי לחשב

בשנת 2014 היו 15 אלף בתי כנסת, עלייה בגידול האוכלוסיה והכללה של שאר בתי התפילה של שאר הדתות. בערך 25 אלף בתי תפילה כיום.

נגיד וכל בתי התפילה באותו גודל (200 מ"ר נטו) בשביל החישוב - https://www.gov.il/files/iplan/madrih/80/

ונגיד שהארנונה של עיריית באר שבע - היא ארנונה שנגבית בכל הארץ - https://www.beer-sheva.muni.il/Residents/Arnona/pages/calc.aspx

על 230 מ"ר ברוטו כפי שעיריית ב"ש גובה בברוטו ולא נטו. יוצא כ- 10304.00 ₪ שנתי (על פי חדרי מגורים)

ואם נכפיל את זה - יוצא בערך 257,600,000 שזה סכום לא כזה קטן. וזה אם לוקחים בחשבון רק את הבתי תפילה קטנים ולא כאלה שהם גדולים יותר.

לדעתי הנזק גדול מהתועלת כי זה יביא להקמת בתי כנסת מאולתרים בתוך דירות וכל המטרדים שבאים יחד עם זה, בעיקר בשכונות חלשות.

Just now, arturkopit כתב:

ראוי שזכות הדיבור תגיע גם עם חובה של לימודי ליבה.

זכות הדיבור מגיעה לכולם, אחרת מה הטעם?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

לדעתי הנזק גדול מהתועלת כי זה יביא להקמת בתי כנסת מאולתרים בתוך דירות וכל המטרדים שבאים יחד עם זה, בעיקר בשכונות חלשות.

יש מצב שאתה צודק, אבל עדיין יש מצבים שבתי הכנסת פשוט תופסת מקום בשטח העירוני.. שטח מגורים או מסחר.

אפשר לראות מצב שברחוב אחד יש בית כנסת אחד וברחוב מקביל אליו יש עוד בית כנסת. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

זכות הדיבור מגיעה לכולם, אחרת מה הטעם?

הגבתי באותה צורה כמו שהגיבו לי. אני הייתי ציני, אם זה לא היה ברור.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

מה הטעם?

תות בננה

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, DareDevil כתב:

יש מצב שאתה צודק, אבל עדיין יש מצבים שבתי הכנסת פשוט תופסת מקום בשטח העירוני.. שטח מגורים או מסחר.

אפשר לראות מצב שברחוב אחד יש בית כנסת אחד וברחוב מקביל אליו יש עוד בית כנסת. 

כי יש כל מיני עדות ולכל עדה צריך בית כנסת. בנו את זה ככה כשלא היה מחסור במקום. אפשר לשלב בתי כנסת בתוך מבני ציבור אחרים כמו בתי ספר למשל. אבל בית כנסת קיים אף אחד לא יהרוס, למעט במקרים מיוחדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

מה הקשר אבל?

כאילו, ברור שלא ימסו בתי כנסת.

אבל בתי חולים, תחנות משטרה, מדא, שירותים נחוצים אחרים הם לכול התושבים והם חלק מחבילת שירות בסיסית שניתן לאזרח.

למה בית כנסת/כנסיות/מסגדים צריכים להיות פטורים מזה? אני לא נוצרי ולא מוסלמי, שהנוצרים או המוסלמים ישלמו את הארנונה של הכנסיה/מסגד שלהם אם הם רוצים אותו. (סיים סיים על בתי כנסת, הם לא מעניינים אותי כי אני לא דתי, מבחינתי שגם לא יהיו. בתי חולים לעומת זאת - יש לי אינטרס ברור שיהיה).

זה לא יקרה, אבל ברמה העקרונית אשמח לשמוע את דעתך למה צריך לתת פתור למוסדות דתיים מארנונה/מיסים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
ציטוט

עדו בן פורת, ערוץ 7 מדווח כי הליכוד הגיש חוק שמטרתו חוק השתלטות פוליטית על ועדת הבחירות המרכזית. ח"כ אליהו רביבו הגיש הצעת חוק הקובעת כי יו"ר ועדת הבחירות המרכזית ימונה על ידי יו"ר הכנסת ועל ידי ועדת הבחירות המרכזית (נציגות פוליטית) לא יהיה שופט עליון מכהן או בדימוס ולא ימונה על ידי נשיאת בית המשפט העליון כפי שהיה עד היום.

עדיין יש מישהו שרוצה לקרוא לזה רפורמה משפטית ולא מהפיכה שלטונית?

תחזית:

בבחירות הבאות בתל אביב יהיו 2 קלפיות, בקומה 10 בלי מעלית, מזגן מכוון ל- 40 מעלות חום.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
  • אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

בתי כלא לא נותנים שירותים לתושב.

לפני כשעה, David32 כתב:

זה לא יקרה, אבל ברמה העקרונית אשמח לשמוע את דעתך למה צריך לתת פתור למוסדות דתיים מארנונה/מיסים.

קודם כל גילוי נאות למי שעוד לא שם לב, אני אתאיסט ואף פעם לא נכנסתי מרצוני החופשי לבית כנסת (גם לתורה לא עליתי).

שירותי דת כמו שירותי בריאות ושירותי רווחה הם שירות בסיסי שצריך להיות נגיש לכל הציבור. בגלל זה אני חושב שבתי כנסת, מקוואות, בתי קברות וכו' צריכים להיות פטורים מארנונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 שעות, Pika007 כתב:

פה אני לא ממש מסכים. הרעיון של מס בריאות ומערכת בריאות ציבורית הוא לא מושלם- אבל הוא טוב.

אדם א' עבד בעבודה עם הכנסה מכובדת שנים ארוכות, אבל פוטר מעבודתו. ב 3 השנים הבאות, עבד בעבודה עם הכנסה נמוכה משמעותית ושילם מעט מאוד מס בריאות.

האם אדם א' לא יצרני? בטח שכן, והוא שילם בהתאם ליכולתו.

במידה ויצטרך את שירותי מערכת הבריאות- אין ספק שזה מגיע לו.

הרעיון הבסיסי הוא "כולם תורמים ואם מישהו נפל בדרך, מרימים אותו". זה די ברמה האישית.

קרן ארנונה מצד שני, זה נטו לתגמל חוסר יצרנות.

אגב, זה ממש סטייל השלטון הסובייטי בברה"מ. המדיניות הייתה "המפעל שלך הפגין ביצועים גבוהים? מצוין, אתה לא צריך יותר משאבים, תישאר באותה תפוקה עם פחות משאבים.

הביצועים שלך היו על הפנים ואתה טוען שחסרים לך משאבים? הנה, הורדנו מהמפעל היצרני ואנחנו נותנים לך, תהפוך בבקשה ליצרני יותר"

מדיניות שכזו נותנת 0 תגמול ליצרנות ו 0 מוטיבציה להשתפר.

זו פשוט הבדיחה הטובה ביקום. ממשלת "ימין על מלא" מצעידה אותנו לקומוניזם.

17 הערים הגדולות יוצאות לקרב נגד הממשלה

"הדבר שהכי מפריע לקוניק זה נושא "הלאמת הארנונה": "הרעיון הוא שהם לוקחים את הכסף כדי לעודד, לכאורה, התחדשות עירונית. בחישובים שאנחנו עשינו מדובר בעוד קומבינה, שבעצם תביא את האוצר לעודפים. כלומר, הם הולכים לקחת מאיתנו הרבה יותר מאשר לתת לנו. בסופו של דבר הם מענישים עיריות שמתנהלות בצורה תקינה ומביאות הכנסות. מוטב להיות במינוסים כי יעזרו לך בכל מקרה". 

אחד לאחד רוסיה, העיקר קוראים לישות הזו ממשלת ימין על מלא.

הכי שמאל (כלכלי) שיש.

• אהבתי 2

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

לפני כשעה, David32 כתב:

הם נותנים בזה שהם מרחיקים את הפושעים מהאוכלוסיה, איזה שירות בית כנסת נותן לי? אותו דבר פחות או יותר

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

מה כוונתך? הרי הם שומרים על הפושעים במקום אחד ובכך שומרים על הבטחון שלנו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...