Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

אשתי אתמול ניסתה להזמין תור לרופא עיניים, הכי קרוב זה ביולי. כן, אים אתה הולך למות יטפלו בך. אבל כאשר הייתי מגיע עם אמי לחדר מיון זה תמיד 24 שעות. לפני חודשיים הגעתי לוולפסון כדי לטפל בנשיכה של כלב, 8 שעות המתנה עד האשפוז. יד ימין לא ידעת מה עושה יד שמאל. בדרך גם הצליחו לאבד בדיקות דם.

הניסיון שלי עם ברזילי שונה.

עם פציעות הכי ארוך שלקח לי היה כ 3 שעות (ואני מדבר על הרבה מקרים. אני מנצל מאוד ביעילות את תמי הביטוח הלאומי שאני משלם). אבן בכליה לקח לי שעה וחצי להיות במחלקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 58 דקות, farkash7 כתב:

ולא רק זה! יש להם גם מעכר שמסדר להם תורים לרופאים מומחים ובדיקות בזמני המתנה קצרים

אני שמח להודיע לך שלא, אין שום מאכער שיסדר לך רופא עור או בדיקות שמיעה ולא משנה אם אתה חילוני או חרדי.

ואני אומר את זה כאחד שניסה באמת לדחוף לבדיקה כזאת ומכיר היטב את העוסקים בתחום (ספציפית על בדיקות שמיעה) יש ממש קצת קלינאיות תקשורת בארץ יחסית לצורך. אני מקווה שיום אחד מנהלי הסמינרים יפתחו מסלול כזה ואז הכל ירוץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

אז בדיוק כמו בקופות החולים, תקבל הרבה מבחר במרכז ומבחר קטן מאוד (אם בכלל) וברמה נמוכה בפריפריה

אבל זה לא מה שקורה עם קופות החולים בפריפריה. לפחות לא בצפון בכל אופן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

הניסיון שלי עם ברזילי שונה.

עם פציעות הכי ארוך שלקח לי היה כ 3 שעות (ואני מדבר על הרבה מקרים. אני מנצל מאוד ביעילות את תמי הביטוח הלאומי שאני משלם). אבן בכליה לקח לי שעה וחצי להיות במחלקה.

באמת, כאשר אשתי ניסתה להשיג תור יותר קרוב, המליצו לה להתקשר לבר שבע או ירושלים (אני גר בתל אביב).

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

באמת, כאשר אשתי ניסתה להשיג תור יותר קרוב, המליצו לה להתקשר לבר שבע או ירושלים (אני גר בתל אביב).

בשביל תורים סבירים נוסעים. כבר יצא לי לנסוע לMRI בחיפה ולאורטופד בירושלים.

פורסם

למזלי אין לי הרבה ניסיון עם המערכת. כאשר פעם יחידה בחיים הייתי צריך גימלים רופא משפחה שאל אותי מי אני. התחלתי להכיר אותה כאשר טיפלתי באימי. מניח שבאוגנדה מצב יותר גרוע, אבל לקרוא לה מעולה זה קצת מוגזם.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

בשביל תורים סבירים נוסעים. כבר יצא לי לנסוע לMRI בחיפה ולאורטופד בירושלים.

ומה אתה עושה לאחר מכן? הרי צריך שאותו אורטופד יבדוק אותך שוב, אם הבעיה מצריכה בדיקה חוזרת לאחר הבדיקות שעשית והמשך טיפול.

אני כותב את זה כי אני מחכה כבר קרוב לחודשיים לתור עבור נוירולוג, יש לי תור רק במאי כל שאר השנה הוא תפוס.

בשביל הצחוקים בדקתי עכשיו, יש תור רק ביוני, כאשר אני הזמנתי את התור, לא היה כל השנה קדימה.

אתה קופץ בין רופאים?

או שנשאר אצל אחד ומטפל מולו בבעיה שדורשת בדיקות חוזרות וכדומה.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 39 דקות, mikyl כתב:

אשתי אתמול ניסתה להזמין תור לרופא עיניים, הכי קרוב זה ביולי. כן, אים אתה הולך למות יטפלו בך. אבל כאשר הייתי מגיע עם אמי לחדר מיון זה תמיד 24 שעות. לפני חודשיים הגעתי לוולפסון כדי לטפל בנשיכה של כלב, 8 שעות המתנה עד האשפוז. יד ימין לא ידעת מה עושה יד שמאל. בדרך גם הצליחו לאבד בדיקות דם.

אבל זאת בדיוק הבעיה הבסיסית בישראל - שלא נותנים מספיק כסף/תקנים בשרותין הציבוריים כמו רפואה כמו במקרה שתארת, או במשפט, ברישוי וכו...- אין מספיק כח אדם לתת מענה לאוכלוסיה הגודלת

וכן יש גם חוסר יעילות זה נכון, אבל הרב המקרים יש לפחות רמה סבירה של עצמאיות ומקצועיות 

פורסם (נערך)

@Night Driver

או שנשאר אצל אחד ומטפל מולו בבעיה שדורשת בדיקות חוזרות וכדומה.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

הבעיות שאתם מתארים עם מערכת הרפואה בישראל לא יחודיות לה. קיים בעוד מדינות מערביות.

מה שכן, העובדה שלא נותנים גז לעוד תקנים ולהרחבה של המערכת ביחס לגדילת האוכלוסיה, זאת בעיה עוד יותר קשה אצלינו.

אם כבר חרדים מתלוננים שאין רופאים, והממשלה מנסה להטיב עם החרדים, מציע לפתוח להם תוכניות לימוד נפרדות אם זה מה שידחוף אותם ללמוד רפואה. לא יודע איך זה יעבוד בשיעורים שקשורים למין הנשי, אבל אפשר לייצר להם הפרדה בתואר עצמו, רק שיוכשרו רופאים וכו'.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוסיפו לזה את המנטליות הישראלית שאומרת אני משלם לקופת חולים אז אני אנצל עד הסוף, ומזמינים תורים על כל שטות קטנה. קמת עם חום 38 מעלות? תור לרופא. כואבת קצת הבטן? תור לרופא. יצא לילד חצ'קון בטוסיק? תור לרופא. סתם להעמיס על מערכת שגם ככה עמוסה. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

למה אתה לא מבקר בירח בחופשת הפסח?

תמצא עבודה, בכסף תקנה חללית והופ אתה בירח.

זה בערך אותה רמת חיבור למציאות. ואין לי כח לחפור למה, זה אמור להיות די ברור.

אני באמת אשמח להסבר למה ליחיד או זוג צעיר ללא ילדים לעבור מדימונה לראשון לציון בלתי אפשרי כמו הקמת התיישבות על הירח.

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

אם כבר חרדים מתלוננים שאין רופאים, והממשלה מנסה להטיב עם החרדים, מציע לפתוח להם תוכניות לימוד נפרדות אם זה מה שידחוף אותם ללמוד רפואה. לא יודע איך זה יעבוד בשיעורים שקשורים למין הנשי, אבל אפשר לייצר להם הפרדה בתואר עצמו, רק שיוכשרו רופאים וכו'.

או שפשוט לאשר לרופאים שלמדו בחו"ל לעבוד בישראל..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

ומה אתה עושה לאחר מכן? הרי צריך שאותו אורטופד יבדוק אותך שוב, אם הבעיה מצריכה בדיקה חוזרת לאחר הבדיקות שעשית והמשך טיפול.

אני כותב את זה כי אני מחכה כבר קרוב לחודשיים לתור עבור נוירולוג, יש לי תור רק במאי כל שאר השנה הוא תפוס.

בשביל הצחוקים בדקתי עכשיו, יש תור רק ביוני, כאשר אני הזמנתי את התור, לא היה כל השנה קדימה.

אתה קופץ בין רופאים?

ממשיך לנסוע אליו.

יש רופאים שמקבלים בכמה מקומות ולפעמים אני מדלג בין המרפאות שלהם בהתאם לתורים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 21 דקות, DareDevil כתב:

אתה קופץ בין רופאים?

כשהיו לי מקרים שהצריכו פיזיו לדוגמא קיבלתי תורים בזמינות מאוד גבוהה גם אם הייתי צריך לסוע קצת, בלי לצעוק ובלי פרוטקציות. בדיקות חוזרות אצל אורתופד גם היו זמינות יחסית.

תמיד יהיו מקרים חריגים שאין (כמו קלינאי תקשורת שהזכירו פה) אבל צריך להסתכל על הכלל.

אמרו לי פעם משהו נכון, גם אם יש אירוע שהוא בסבירות של 0.0001 אחוז, ברגע שקרה לך זה 100 אחוז.

כל אדם שהיה לו מקרה רע מבחינתו סוף העולם הגיע, ואי אפשר להאשים אותו.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...