Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

במערב גם לא אוהבים מה שסעודיה עושה סו וואט? 

יתירה מכך האמריקאים מקרקרים אחריהם.

איפה השדות נפט האינסופיים של ישראל? כנראה פיספסתי אותם. 

אז אם אתה מסכים שישראל בלי תמיכה של המערב == לא טוב.

ושלהגיד שיט כזה, ולהראות שיט כזה, זה לא הכי עוזר למצב של ישראל שגם ככה לא בדיוק במצב הכי אהוד.

איך מה שסמוטריץ אומר זה סבבה, חד, או לא יודע מה. לקדם כפי שהוא רואה את זה? לא תודה, אני אומנם רחוק מישראל, אבל לא בא לי חברים מתים, גם ככה יש מספיק אנדרטות ליד הבית בו גדלתי - תודה, הספיק לי.

רק רוצה להזכיר, שסמוטריץ לא יהיה בשוחה ולא בכוח הפורץ, הוא ישב בניחותא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אז הלכתי להפגנה בקפלן בשבת האחרונה. פעם ראשונה בחיי שהלכתי להפגנה כלשהי. אפשר לסכם שזו סה״כ הפגנה די חמודה. היו אנשים מכל הסוגים, מזרחים, דתיים לאומיים, אתיופים, להט״ב, זקנים, ילדים קטנים ואפילו גור חמוד שחילק ליקוקים על שמאל וימין, ובכלל לא הבין על מה כל המהומה.

הדובר השני, אחד הנגידים לשעבר, היה אחלה ודיבר לעניין. החבובה שניהלה את העסק, הפיזיקאית שעובדת ב-cern, הרגישה קצת יותר מידי אבל ניכר שהיא מדברת מדם ליבה וכל הסיפור הזה בנפשה. החוויה עצמה מאוד מעודדת ונראה שבהחלט יש קבוצה די מרשימה של אנשים ליברלים בישראל. השאלה אם זה יחזיק, כי זה לא הולך להיות סיפור קצר.

--

השבוע הייתי בטקס באחת האוניברסיטאות ועלה לדבר אחד החוקרים המובילים בנושאי חברה ומוסדות פוליטיים. הוא נתן סקירה מרשימה מאוד של ההיסטוריה החוקתית בישראל (הידעתם שעד 53׳ בן גוריון היה ממנה את השופטים בעצמו?) ונתן כמה זויות משלו לכל הרפורמה הזו:

- בעיניו יש איזושהי הגמוניה בבתי המשפט (בפרט בערכאות הנמוכות) וזה משהו שצריך להשתנות

- הרפורמה חד משמעית מעניקה כוח בל יתואר לרשות המחוקקת-מבצעת ובעצם שמה את ישראל בפאתי דיקטטורה

- הרפורמה, או חלקים ממנה, כנראה יעברו. בג״ץ כנראה יפסול אותם ונגיע לאותו משבר חוקתי

- הוא מאמין שמתוך השבר הזה, תקום מפלגת מרכז (או שהכוח יעבור לכיוון המרכז) שתתקן את העיוותים

אני חושב שהוא אובר אופטימי. אבל לא נשאר עוד הרבה זמן לראות אם הניתוח שלו מדויק.

--

עכשיו ראיתי את הפיאסקו החדש של סמוצ׳. וואלה החבוב פשוט איבד את זה. אין לי מילה אחרת. יש להשתין מהמקפצה ויש את זה..

אה כן, והסיפור עם הארנונה והאיזונים בין עיריות זה הדבר הכי סובייטי ששמעתי. חיפשתי את הפטיש והמגל, זה בטוח איפשהו שם..

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

בקשר לסמוטריץ- יש לו יכולות והבנה זה ברור ומוכח , הוא היה שר תחבורה טוב שהבין את הפרנציפ העמוק של המקצוע בזמן הקצר שהיה, זה לוקח להרבה אנשים שהיו בתפקיד שנתיים שלוש אם בכלל, עד שהם מבינים ומחלחל להם לעומק. 

אבל מעבר ליכולת שיש, העינים שלי הוא מתנהג כשיכור כח בצורה פשוט מתמיהה , משיחיות.

אתה פשוט משיג פחות ומפסיד בגישה כזאת לא ברורה לי הגישה שלו.

הלוואי בכנות ללא ציניות, שהיה מגייס את יכולותיו הטובות לנושאים המקצועיים של משרד האוצר .

• מצחיק 2

פורסם
לפני 50 דקות, falou כתב:

אם הוא מאוד ברור, למה אתה לא מסביר אותו?

האקסיומה של קיסינג'ר מסבירה אותו מצוין

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

ואגב בסמינרים לימודי רו"ח הם ללא תואר ( וקשים פי כמה כי צריך לעשות יותר מבחנים)

התנאים שיש לסטונדטים שלומדים בשאר המכללות והאוניברסיטאות יש תנאים שונים מאשר לאלו שלומדים בבית יעקב.

ליתר דיוק תנאי המימון. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

אז הלכתי להפגנה בקפלן בשבת האחרונה. פעם ראשונה בחיי שהלכתי להפגנה כלשהי. אפשר לסכם שזו סה״כ הפגנה די חמודה. היו אנשים מכל הסוגים, מזרחים, דתיים לאומיים, אתיופים, להט״ב, זקנים, ילדים קטנים ואפילו גור חמוד שחילק ליקוקים על שמאל וימין, ובכלל לא הבין על מה כל המהומה.

הדובר השני, אחד הנגידים לשעבר, היה אחלה ודיבר לעניין. החבובה שניהלה את העסק, הפיזיקאית שעובדת ב-cern, הרגישה קצת יותר מידי אבל ניכר שהיא מדברת מדם ליבה וכל הסיפור הזה בנפשה. החוויה עצמה מאוד מעודדת ונראה שבהחלט יש קבוצה די מרשימה של אנשים ליברלים בישראל. השאלה אם זה יחזיק, כי זה לא הולך להיות סיפור קצר.

חבל שאין דרך להכריח את כל חברי הקואליציה+נציגי קהילות מכל מקום לנכוח בהפגנה מתוך הקהל, שיראו מי נוכח שם.

אולי אז יגמרו הטענות והספינים על "אנרכיסטים"/"פנסיונרים וגייז"/"אשכנזים פריווילגים"/"רק תל אביבים מנותקים" ומה לא.

(כנ"ל בהפגנות בחיפה אגב)

המחאה האדירה נגד נסיון המהפיכה הזה חוצה קל קו וקיר בחברה הישראלית. אני לא חושב שזה קרה בהיסטוריה של ארצנו הקטנטונת.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

החשד שלי הוא שהמכללות החרדיות פועלות בשיטה של התיכונים הדרוזיים.

@yd b-4 אתה צריך להיות עיוור כדי להבין שהממשלה הנוכחית עושה רק דבר אחד - שמה מטעני נפץ ליד כל עמוד שמחזיק את הגג של מדינת ישראל. הידיעות האחרונות: רימון של חטיבת חי"ר מילואים משובחת - 25% התייצבות (או פחות). טייסי אלעל\ארקיע\ישראייר חוששים שלא יוכלו לטוס לחו"ל אם חוק החסינות של בן גביר יעבור. מאות קצינים חיל האויר (טייסים, מטיסי כטמ"מ, בקרים) - מסרבים להתייצב למילואים. שמועה - שאני נוטה להאמין לה - על מדינה זרה כלשהי שמפתה חברות הייטק ישראליות לעבור אליהן קומפלט. ועוד ועוד ועוד. ה"ימין על מלא" הזה עובד יותר ביעילות מנסראללה והאייטולות לחיסול מדינת ישראל. אבל היי, יפטרו את החרים משירות צבאי ומלימודי ליבה.

@Pika007 ה"אנרכיסטים" הם האופנה הנוכחית כיון ש"שמאל" כבר לא פועל.

ד"א, הייתי בהפגנה בחיפה במוצ"ש, למרות מזג האויר יותר המונית מהשבת שקדמה לה. כמובן שהכל רגוע ומסודר, גם אם רועש כמו שצריכה להיות הפגנה. הנואמים המרכזיים שוב מצויינים - דן חלוץ שאמר הרבה דברי חוכמה למרות שיש לו כושר רטורי של חולדה, אורנה ברביבאי (שאותה ראיתי מגיעה רגלית בין המפגינים מן השורה) חדה כתער וסוחפת, הנציגה הערבית התורנית שדיברה במבטא צברי לחלוטין על שותפות. וכמובן - מפגינים מכל קשת האוכלוסיה, כולל דתיים מזרמים שונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

שנים אני תוהה למה השמאל כל כך מתועב בעיני אנשים עד כדי כך שזה הפך למילת גנאי. 

שנים אני שואל את עצמי למה החרדים כל כך מפחדים מלהתגייס לצה"ל או לשלם מיסים.

האם זה בטעות יהפוך אותם לסמולנים או יבינו שהחבר הדמיוני שלהם לא קיים?

פורסם

החבר שלהם קיים, רק שכרגע הוא חבוי. אתה יודע, בלשכת ראש הממשלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

שמועה - שאני נוטה להאמין לה - על מדינה זרה כלשהי שמפתה חברות הייטק ישראליות לעבור אליהן קומפלט.

אני לא הבנתי איך זה אמור לעבוד. באמת שלא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

החבר שלהם קיים, רק שכרגע הוא חבוי. אתה יודע, בלשכת ראש הממשלה.

הא, זה הזקן הזה מהסירטון שהידיים שלו רעדו ללא הפסקה?

הזה שנראה כאילו יש לו פרניקסון?

פורסם
לפני 24 דקות, arturkopit כתב:

הא, זה הזקן הזה מהסירטון שהידיים שלו רעדו ללא הפסקה?

נראה לי שסיים שיחה עם שרה ואז נכנס לתוך הישיבה אחרת אין הסבר אחר, מה גם פרקינסון לא מתחיל בבום אחד. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פרקינסון לא מתחיל בבום אחד, אבל רעד באחת הידיים (בד"כ דומיננטית) במצב מנוחה מצביע על תהליך המחלה בשלב כלשהוא באמצע. 

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Nemesis כתב:

תגידו לי שזה לא אמיתי? 

מה הבעיה? בא לבקש טובה מהסנדק ביום חג פורים. מה עדיף? לבוא בחתונה של הבת? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...