Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

אני לא הבנתי איך זה אמור לעבוד. באמת שלא.

הטבות מס וכאלה, כדי למשוך חברות שבורחות מחוקי הטירוף של לוין ורוטמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע היכן ובאיזה תנאים. אבל מספיק להזיז את הרישום ואת ניהול הכספים החוצה כדי לגרום נזקים. אם זה יכלול פתיחת מרכזי פיתוח זה יגרום נזק, גם אם הדרגתי.

זוכר את החברה שהציעה לעבור לפורטוגל? 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, sperial כתב:

לא יודע היכן ובאיזה תנאים. אבל מספיק להזיז את הרישום ואת ניהול הכספים החוצה כדי לגרום נזקים. אם זה יכלול פתיחת מרכזי פיתוח זה יגרום נזק, גם אם הדרגתי.

זוכר את החברה שהציעה לעבור לפורטוגל? 

היו כבר פרסומים על חברות שנפלו ב-80 אחוז בשנתיים האחרונות וניסו לקשר מהלכים שלהן למהפכה המשפטית.

לא הייתי רץ כל כך מה לצעוק שכולם בורחים.

עריכה:

הדוגמא הכי בולטת זה ריסקיפייד: ירדה משווי מניה של 37 דולר ל-5 בלבד, ולמרות שהתחילה לגייס עובדים בפורטוגל מזמן מנסה לקשר את המהלך למהפכה המשפטית.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

למיטב הבנתי מבלי שהספקתי להתעמק בנוסח החוק, באישור קצין משטרה ניתן להכנס ולתפוס ללא צו לא רק נשק בלתי חוקי אלא גם תיעוד וצילום, כלומר טלפונים מצלמות וניירת אם השוטרים חושדים שמתעד עבירות נשק בלתי חוקי. 

היידה דמוקרטיה. 

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הייתי רץ כל כך מה לצעוק שכולם בורחים.

לא צריך לצעוק. יש את שער הדולר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

אבל יש כאל ושחושבים אחרת  במערב גם לא אוהבים מה שסעודיה עושה סו וואט? 

יתירה מכך האמריקאים מקרקרים אחריהם.

אצלך בחצר יש באר נפט? כאשר יהיה תוכל להגיד סו וואט.

לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

ימין ושמאל מדיני זו לא המצאה ישראלית.

זה כן המצאה ישראלית. הבדלים בן שמאל לימין הם אך ורק בתחומי חברה וכלכלה. שס היא הרבה יותר מפלגת שמאל מיש עתיד בלי לדבר על ליברמן. אין שום דבר משותף בין שמאל/ימין ומדיניות חוץ. בזמן ממשלות שמאל מדינת ישראל כבשה את כל השטחים וממשלת ימין החזירה את רובם. משיחיות זאת המצאה ישראלית נטו ואין לה שום קשר למושגים שמאל/ימין.

לפני 11 שעות, yd b-4 כתב:

שנים אני תוהה למה השמאל כל כך מתועב בעיני אנשים עד כדי כך שזה הפך למילת גנאי. 

יש המון אנשים טובים שעושים טוב במחנה הזה. ובכל זאת התיעוב כלפיהם הוא אדיר.

שמאל מתועב בעיני הבורים, אנשי אכלו לי שתו לי מתוסכלים עם רגשי נחיתות. אנשים שקל להסית ולתמרן אותם. כמו שאמר מקורב ואיש סודו של ביבי נתן אשל:" "הציבור הזה – אני קורא לו אפילו הלא-אשכנזי הזה ... הם שונאים הכול. הצלחנו להטריף את ה... השנאה הזאת היא מה שמאחד את המחנה שלנו ... מירי רגב עושה עבודה מצוינת. זאת אומרת, זה שהיא בהמה בכלל, עזוב. אבל היא עושה עבודה מצוינת. היא מלהיבה את הקהל, וזה מצליח."

וביבי עצמו על מזרחים: "רק אני יודע להביא אותם. אני יודע את מי הם שונאים: הם שונאים את הערבים. ואני יודע להביא להם את הסחורה".

בן אדם נבון (לא חייב להיות משכיל) יכול לא להסכים עם מישהו אחר שיש לו דעה שונה, אבל הוא  לא מתעב אותו רק בגלל זה.

• אהבתי 5
פורסם (נערך)

https://www.ynet.co.il/economy/article/h1ib8c8l3

image.thumb.png.1cffbcbd2667995d36f0da0e7fbcab17.png

כניראה לביביסטים ושות' קשה לעשות 1+1 בשביל להבין שזה יתחיל כדור שלג שיהיה כמעט בלתי אפשרי לעצור- מצד אחד הוצאות המדינה יעלו, מצד שני ההכנסות יקטנו = נטל המס על כולם*(ע"ע משלמי המיסים) יעלה וימשיך לעלות בשביל לממן את ה"חגיגה" :brickwall:

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 50 דקות, falou כתב:

איך יודעים ששער הדולר עולה רק בגלל הרפורמה?

חוץ מזה, לחברות הייטק זה לא טוב שהשקל חלש? משלמים לעובדים בשקלים והמוצר נמכר בדולרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אף אחד לא באמת יודע מה המרכיבים היחסיים של שינויי שערי מטבע.

אם זה טוב או רע להיי טק, גם לא יודע.

מניח שיש מי שזה טוב לו ויש מי שזה רע, תלוי מה מרכיב הדולרי בהוצאות שלו.

אבל מבחינת יוקר המחייה, הולך להיות... מעניין לממשלה הנוכחית. ריבית עולה, אינפלציה, דולר גבוה. בוא נראה מי צועק ביבי-ביבי ברחובות כשיוקר המחייה שלו יעלה ב-20%.

כלכלה זה גם עניין של סנטימנט. הממשלה הזו מובילה סטימנט מאוד שלילי

https://www.calcalist.co.il/style/article/skv4vohx2

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אל דאגה. גם כשביבי בשלטון זה "ה0מול".

• אהבתי 1

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

בוא נראה מי צועק ביבי-ביבי ברחובות כשיוקר המחייה שלו יעלה ב-20%.

נראה לי שהכוונה שלך היא שיוקר המחייה יעלה במשך שנה אחת ב20 אחוז ולא, נגיד בעשור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

איך זה מושך חברות שלמות כולל העובדים שלהן ומשפחותיהן?

הרבה מדינות (נגיד קפריסין וגם קירגיזסטן והאזור) צברו נסיון עם הגירה לא מאורגנת בהיי טק והפיקו לקחים. כשכול עינני ההגירה,מיסוי וכו' מאורגן מראש, זה פשוט יותר.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם
לפני שעה, falou כתב:

אין ספק, ובכלל אי אפשר להגיד שהכלכלה לא מושפעת מכל עניין החקיקה פה.

אבל זה קצת מצחיק להאשים את הממשלה כדי לטשטש נפילות של חברות, בין אם זה בגלל האינפלציה, החלטות מוטעות או העלאת ריבית.

• תוכן חדש...