Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה חושבים על זה?  לפי דעתי האישה הזאת ביילתי נסבלת .

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • אהבתי 3

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אל תבהיל את דריש

ואתה אל תבהיל את המהגרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

צריך לשלם כדי לקרוא את זה. מה כבר כתוב שם שכך כך מפחיד?

"הרגולציה שיצרה שני שחקנים גדולים ודורסניים, שאזרחי ישראל אינם משפיעים עליהם" זה אתה יכול לקרוא.
בהמשך הוא אומר "שרוב אזרחי ישראל מרגישים מושתקים בתקשורת" או משהו כזה.
בקיצור לא מתאים לו מה שאומרים בערוצים הקיימים הוא רוצה מסרים אחרים ש"ייצגו את העם". רוסיה זה כאן!

"ייצגו את העם" ממממ מאיפה זה מוכר לי? ממממ.
הפוליטיקאים שלנו קצת מבולבלים. גופים מקצועיים לא אמורים לייצג את העם! (בתי משפט למשל).
לייצג את העם? בשביל זה אתם שם בכנסת, כדי לעבוד למען העם ולייצג את העם.

בינתיים אתם עסוקים בלהחריב את העם ואתם לא מייצגים לפחות 50% ממנו (לפי הסקרים יותר כמו 70% ממנו).
בינתיים אתם עסוקים בלעבוד בשביל המלך וחבר מושחתיו. לא בשביל העם.

"ייצגו את העם" זה דיבור של דיקטטור/פיהרר/מלך

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 32 דקות, yor2 כתב:

מטומטמת ברמה אחרת.

לפני שעה, farkash7 כתב:

לא מבין איך מי שנושא שכל בראש לא מסתכל על מכלול הצעדים שמתרחשים לנגד עיננו ולא מבין לאן זה הולך...

בניגוד לכל מיני טלי גוטליב וגלית דיסטל למיניהן שלמה קרעי הצטייר כמישהו יחסית נורמלי, אבל גם הוא מטומטם.

פורסם

וזה למי שאין מנוי לדמרקר.  מערוץ 7.

https://www.inn.co.il/news/596061

רפורמת קרעי: סגירת הרשות השנייה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, yb כתב:

אם יעבור קריאה שניה ושלישית אנחנו כבר במצב אחר הלוואי שלא נגיע לשם ,  ברור לי שמי שיצא להפגין נחוש ולא מפגין בשביל למחות אלא נלחם על משהו אמיתי ובסיסי שאי אפשר להתפשר עליו וזה חייב להעצר בהתחלה.

אני למשל מקפיד לא לחסום כבישים עד עכשיו, מה אני אעשה בשלב הבא לא ברור הרי לא התכוננתי שנים מראש למחות ולהתנגד לממשלה של המדינה שלי זה מצב הזוי וחדש

אני לא מבין איך זה נחשב להילחם, כי בסך הכל אנשים עומדים ברחוב ומביעים מחאה. זאת לא לחימה. אין לי בעיה עם זה כל עוד לא חוסמים כבישים, רק שלא חושב שזה מעניין את הסתומים שיושבים בשלטון. מבחינתם ככל שיש יותר הפגנות, יש להם יותר הזדמנויות להכפיש את המפגינים.

ומה יהיה אם יעבירו את החוקים? איך תיראה המחאה אז? 

לפני כשעה, farkash7 כתב:

"הרגולציה שיצרה שני שחקנים גדולים ודורסניים, שאזרחי ישראל אינם משפיעים עליהם" זה אתה יכול לקרוא.
בהמשך הוא אומר "שרוב אזרחי ישראל מרגישים מושתקים בתקשורת" או משהו כזה.
בקיצור לא מתאים לו מה שאומרים בערוצים הקיימים הוא רוצה מסרים אחרים ש"ייצגו את העם". רוסיה זה כאן!

"ייצגו את העם" ממממ מאיפה זה מוכר לי? ממממ.
הפוליטיקאים שלנו קצת מבולבלים. גופים מקצועיים לא אמורים לייצג את העם! (בתי משפט למשל).
לייצג את העם? בשביל זה אתם שם בכנסת, כדי לעבוד למען העם ולייצג את העם.

בינתיים אתם עסוקים בלהחריב את העם ואתם לא מייצגים לפחות 50% ממנו (לפי הסקרים יותר כמו 70% ממנו).
בינתיים אתם עסוקים בלעבוד בשביל המלך וחבר מושחתיו. לא בשביל העם.

"ייצגו את העם" זה דיבור של דיקטטור/פיהרר/מלך

עזוב את הסיסמאות המפגרות האלה, מה בתכלס אומרת הרפורמה שלו? הוא רוצה לחסום ערוצים של "השמאל"? ממה שאני ראיתי הוא דווקא רוצה לפתוח שיהיו עוד ערוצים בלי צורך ברישיון לשידור. איך זה חוסם את הערוצים שלדבריו "לא מייצגים את העם"? זה לא שהוא רוצה לפתוח ערוץ תעמולה בחסות השלטון ולסגור את כל השאר.

מה שמטומטם שם זה החיוב להפיק תכנים ישראליים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, yor2 כתב:

היא נעדרת את התובנה הבסיסית שיש, למשל, לעירית לינור,

שהיא בסה״כ מספרת סיפורים עם דעה.

היא ביזתה את עצמה כשהרשתה שישריינו אותה ועוד יותר, כשלקחה תפקיד שרת הכלום והשומדבר. פשוט ג׳וב למישהי נטולת כל רקע.

מעבר לזה, היא ערימה של אמוציות לא נשלטות. 

באמת דוגמא לפופוליזם שהביא ביבי לליכוד.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

מוריד רגולציה אבל מחייב הפקות מקור. 

הגיוני.

אתה לא יודע לקרוא, או שלא הוצאת את הראש מהבור.

קטעים נבחרים:
"ביטול הצורך ברישיון לשידור חדשות" - אתה חושב שזה דבר טוב? אתה חושב שזה בסדר שכל טמבל יפתח מהדורת חדשות ויתחיל לדווח ברדיו/טלויזיה שקרים על גבי שקרים? לא מספיקה לך איילה חסון? לא מספיק לך ראש ממשלה שקרן?
"תקציב ייעודי לעידוד התחרות והמגוון בתחום החדשות והאקטואליה." - תן לי להסביר לך מה זה אומר. שר התקשורת יחליט אילו גופים יקבלו ממנו כסף מתקציב יעודי כדי "לעודד תחרות וייצוג של העם". תנחש לבד מי יקבל את הכסף ותנחשב לבד מה הוא (שר התקשורת) יקבל בתמורה לכסף.
"פינוי תדרים מתחנות הרדיו של התאגיד לטובת הקצאתם לתחנות רדיו ארציות מסחריות." - תן לי להסביר לך מה זה אומר, כל מני "הוגי דעות" שהשר מחבב יקבלו תדרים ויתחילו לשדר ברדיו. קח ברדוגו תכפיל ב-10 תדרים שונים במקביל.

אבל עזוב את כל זה, כשהשר מתחיל רפורמה במשפט "התקשורת לא מייצגת את רוב העם" לא צריך לנתח מה מה כל סעיף אומר כדי להבין מה המטרה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

אני לא מבין איך זה נחשב להילחם, כי בסך הכל אנשים עומדים ברחוב ומביעים מחאה. זאת לא לחימה. אין לי בעיה עם זה כל עוד לא חוסמים כבישים, רק שלא חושב שזה מעניין את הסתומים שיושבים בשלטון. מבחינתם ככל שיש יותר הפגנות, יש להם יותר הזדמנויות להכפיש את המפגינים.

ומה יהיה אם יעבירו את החוקים? איך תיראה המחאה אז? 

קודם כל כמובן שאני לא בטוח איך המחאה תתקדם, אבל אני יכול לשער שהשברים והאזהרות שהמוחים מאיימים ומקווים לא לממש יתחילו להתממש,  זה יהיה רע לכולם הרי אנחנו כולנו בסוף תלויים אחד בשני במדינה הפיצית כמו שלנו, להגיד סתם אנשים עומדים כמו למלמים וצועקים יש הרבה כח ונפיצות בגלל זה אני מקווה שזה ישאר הפוטנציאל תאורטי

פורסם
לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

אתה לא יודע לקרוא, או שלא הוצאת את הראש מהבור.

קטעים נבחרים:
"ביטול הצורך ברישיון לשידור חדשות" - אתה חושב שזה דבר טוב? אתה חושב שזה בסדר שכל טמבל יפתח מהדורת חדשות ויתחיל לדווח ברדיו/טלויזיה שקרים על גבי שקרים? לא מספיקה לך איילה חסון? לא מספיק לך ראש ממשלה שקרן?
"תקציב ייעודי לעידוד התחרות והמגוון בתחום החדשות והאקטואליה." - תן לי להסביר לך מה זה אומר. שר התקשורת יחליט אילו גופים יקבלו ממנו כסף מתקציב יעודי כדי "לעודד תחרות וייצוג של העם". תנחש לבד מי יקבל את הכסף ותנחשב לבד מה הוא (שר התקשורת) יקבל בתמורה לכסף.
"פינוי תדרים מתחנות הרדיו של התאגיד לטובת הקצאתם לתחנות רדיו ארציות מסחריות." - תן לי להסביר לך מה זה אומר, כל מני "הוגי דעות" שהשר מחבב יקבלו תדרים ויתחילו לשדר ברדיו. קח ברדוגו תכפיל ב-10 תדרים שונים במקביל.

אבל עזוב את כל זה, כשהשר מתחיל רפורמה במשפט "התקשורת לא מייצגת את רוב העם" לא צריך לנתח מה מה כל סעיף אומר כדי להבין מה המטרה.

עוד פעם הטנטרום הזה?

ראית בתגובה שלי חיזוק למה שהוא רוצה? רשמתי שזה בסדר?

אפילו חיזקתי אותך ורשמתי שיש ניגוד במה שהוא עצמו רוצה לעשות.

מוזמן גם לעלות 2 תגובות למעלה ולראות מה דעתי עליו.

באמאשך שתה מים ותרגע. אל תסביר לי כלום ואל תוציא אותי מהבור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, farkash7 כתב:

מה רע? אם זה פתוח לכולם, איפה הבעיה.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

"תקציב ייעודי לעידוד התחרות והמגוון בתחום החדשות והאקטואליה."

זה מטומטם. או שאתה פותח לכולם ולא מתקצב אף אחד, או שאתה מתקצב את כולם באופן שווה. אבל המשפט הזה מעורפל אחושרמוטה. 

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

"פינוי תדרים מתחנות הרדיו של התאגיד לטובת הקצאתם לתחנות רדיו ארציות מסחריות."

זה אומר שמי שיש לו מודל עסקי רווחי לשדר ברדיו, ישדר ברדיו. מה הבעיה בזה? 

שוב, כל עוד לא מחייבים אף אחד לקרוא את דף המסרים של השלטון ברדיו, למי אכפת?

לפני 36 דקות, yb כתב:

להגיד סתם אנשים עומדים כמו למלמים וצועקים יש הרבה כח ונפיצות בגלל זה אני מקווה שזה ישאר הפוטנציאל תאורטי

גם אני לא רוצה שזה יתפתח ליותר ממה שזה עכשיו, אבל אי אפשר לדעת.

כל אחד יכול לעמוד עם שלט ברחוב ולצעוק, מי באמת ישאר להילחם אם הרפורמה תעבור במתווה הנוכחי, זה לא ברור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 48 דקות, farkash7 כתב:

https://www.youtube.com/

לפני 48 דקות, farkash7 כתב:

https://www.youtube.com/

https://podcasts.google.com/

מה שכן, ממה שאני מבין, המון כן אוהבים את התאגיד, וכן מבסוטים ממנו, ומי שלא זה בעיקר אנשים .... תשלימו לבד.

אנשים שמגיבים לאמסטרדמסקי "מתי מעיפים את השמאלן הזה ועוד אנחנו משלמים לו משכורת?" על צילום מסך של גרף הדולר-שקל.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...