Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.kan.org.il/item/?itemId=148363

איבד את זה לגמרי

לאט לאט אני גם הופך לשמאלני 😨

עכשיו, האיש הזה, הוא זה שימנה את השופטים.

ואז הוא גם יגיד להם כמה שנות מאסר לגזור על בנט הזה שבהפקרותו היה אחראי לאסון מירון.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 דקות, פריג'י כתב:

בנט הזה שבהפקרותו היה אחראי לאסון מירון. צוללות, בזק, וואלה, סיגרים, שמפניות, זה הכול בנט, גם הבקבוקים של שרה זה בכלל אישתו של בנט.

תיקנתי לך.

הכול בנט, הרס הכול.

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

@יובל .מ.... תתעשת וצא להפגין נגדם.

לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

ואללה - ההשפעה היתה מהירה.

רק תזכור מי המליץ לך 😃

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, David32 כתב:

תיקנתי לך.

הכול בנט, הרס הכול.

הבנתי את הבדיחה, פשוט ניסיתי להתייחס ספציפית לכתבה.

חוץ מזה, תשאיר משהו ללפיד.

חוץ מזה 2 - תכלס בנט קימב"צ עבור נתניהו מחאת מילואימניקים שהחזירה אותו לשלטון. בעקיפין הוא בהחלט נושא באשמה מסוימת...

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.kan.org.il/item/?itemId=148363

איבד את זה לגמרי

בעיניי זה מתקשר לרפורמה.. הם  התחילו להגיד שלפוליטיקאים יש אחריות בלי סמכות, ולשופטים סמכות בלי אחריות. 

קודם כל, מה זה אומר? 40 שנה שלטתם פה ׳סתם׳? אספתם משכורת חודשית מנופחת ונתתם לפקידים לנהל?

דבר שני, איזה מין אחריות יש לפוליטיקאים? מתי אחד מהם התפטר מתוך אחריות משרדית? מתוך אחריות מוסרית? 

לא רק שלא לוקחים אחריות, מעבירים חוק להכשיר שחיתות (סליחה, מתנות). 

אז אמורים לתת להם כח בלתי מוגבל, ואז עוד 4 שנים הציבור בטח יגרום להם לשלם? איך נדע בכלל כמה שחיתות ודילים הזויים הם עשו? היועמש (משרת אמון) יספר לנו? ברדוגו וסגל יספרו לנו?

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

אם היית אומר שנציגה של בנק יווני בפגישות, זה כבר יותר מטריד.

בבקשה

יש שם גם תגובה של שגרירות יוון שלא שוללת את הידיעה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

עוד פעם הטנטרום הזה?

ראית בתגובה שלי חיזוק למה שהוא רוצה? רשמתי שזה בסדר?

אני לא יודע, רשמת את זה:

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

מוריד רגולציה אבל מחייב הפקות מקור. 

הגיוני.

מה אתה רוצה שאני אבין מזה?

לפני שעה, SlowRide כתב:

זה אומר שמי שיש לו מודל עסקי רווחי לשדר ברדיו, ישדר ברדיו. מה הבעיה בזה? 

שוב, כל עוד לא מחייבים אף אחד לקרוא את דף המסרים של השלטון ברדיו, למי אכפת?

תחנות רדיו הן משאב מוגבל אחרת לא היו צריכים לקחת לתאגיד תדרים.
מי אתה חושב שיקבל את התדרים שיקחו מהתאגיד? מי שיש לו מודל עסקי או מי ש"יש לו מודל עסקי" ובמקרה המסרים שלו גם מתכתבים עם אלו של שר התקשורת.

לפני שעה, SlowRide כתב:

מה רע? אם זה פתוח לכולם, איפה הבעיה.

הבעיה שוב שמדובר במשאב מוגבל (תדרי רדיו).

ואם מישהו לא מבין למה תקשורת חופשית זה חשוב הוא קיבל לכך תזכורת אתמול בערב כששר האוצר שלנו ניסה לטייח את הביקורת של הדרג המקצועי במשרד שלו.
הביקורת הזו הגיעה לציבור כהדלפה לתקשורת, ככה זה כששר האוצר הוא אדם בזוי, בזוי וטיפש, כי שר אוצר שרוצה לאותת למשקיעים שלא תהיה פה דיקטטורה לא יכול לטייח ולא יכול להסתיר מידע, להפך, שקיפות שקיפות שקיפות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

בבקשה

יש שם גם תגובה של שגרירות יוון שלא שוללת את הידיעה.

The best memes about the Greece crisis

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
בתאריך 20.3.2023 בשעה 22:48, arturkopit כתב:

הא, זה הזקן הזה מהסירטון שהידיים שלו רעדו ללא הפסקה?

הזה שנראה כאילו יש לו פרניקסון?

לפני 23 שעות, DareDevil כתב:

נראה לי שסיים שיחה עם שרה ואז נכנס לתוך הישיבה אחרת אין הסבר אחר, מה גם פרקינסון לא מתחיל בבום אחד. 

לפני 23 שעות, fatboy1340 כתב:

פרקינסון לא מתחיל בבום אחד, אבל רעד באחת הידיים (בד"כ דומיננטית) במצב מנוחה מצביע על תהליך המחלה בשלב כלשהוא באמצע. 

סלחו לי זה נבזות ללעוג על מחלה של בן אדם.

אותי לימדו את זה כבר בגן. 

לפני 22 שעות, פינדר כתב:

נגמר הסיפור. שברתם את האמון המועט שהיה פה בין חלקי העם. הבאתם חורבן על כולנו.

בא נדייק החורבן שלך לא שלי. 

נציגי הציבור הכושלים שלך הביאו למצב שבו לנציגי הציבור שלי יש כח.

האירוניה היא שתקראו כמה מאות דפים אחורה בזמן ממשלת השינוי את היהירות ושכרון הכח שנטף מכם- כבר אז אמרתי שהגלגל יתהפך זה יחזור אליכם כבומרנג.

לפני 22 שעות, פינדר כתב:

אבל אתה יהיר ומנותק, אז תאשים את האנרכיסטים ואת הסמול ואת לפיד ואת חיות וביתהמשפט.

רק לא את עצמך.

אני רגוע ושלו אני עושה את מה שאני מבין שאני צריך לעשות בחיי ומשתדל לעשות זאת בצורה הטובה ביותר שאני יכול.

וכבונוס שלי יש ולך אין. אני סופר רגוע כי לי יש הנהגה שבמבחן התוצאה מעולם לא טעתה. ואני לא מתכוון לדרעי או גפני. אני מתכוון לגדולי הדור שלנו שנותנים את ההוראות.

והמציאות הוכיחה המגזר החרדי גדול וחזק מאי פעם, לא מטריד אותי במיוחד שממורמרים שמטיפים כל היום על סובלנות והקשבה חד צדדית יעזבו.

תעזבו ואם יעלה הצורך נחליף אתכם. 

הכתבה הזו מוכיחה שהמגזר הטיפש והבור יכול לעשות את זה בקלילות - 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 43 דקות, yd b-4 כתב:

הכתבה הזו מוכיחה שהמגזר שהנשים של המגזר הטיפש והבור יכול לעשות את זה בקלילות - 

תיקנתי לך.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

וכבונוס שלי יש ולך אין. אני סופר רגוע כי לי יש הנהגה שבמבחן התוצאה מעולם לא טעתה. ואני לא מתכוון לדרעי או גפני. אני מתכוון לגדולי הדור שלנו שנותנים את ההוראות.

ידידי היקר - צר לי לומר לך, אבל ההנהגה הרבנית (ובמיוחד זו החסידית) פשטה את הרגל כבר לפני שמונים שנה באירופה.  בשעת המבחן, אדמו"רים שמרכז הגותם הייתה שנאה יוקדת לציונים הרשעים השתמשו בקשריהם עם אותם יהודים משומדים ע"מ להציל את עצמם, משפחותיהם ואנשי שלומם, ובמקביל השאירו את רבבות החסידים 'חסרי הייחוס' שלהם מאחור למות...

ועוד חלקם אף הגדילו לעשות ובישרו לקהילות שלהם באירופה שאין להם מה לדאוג שכן הרבי רואה את ה-"מנוחה ושלוה" הצפויה להם... וכידוע - הרבי שדבק ברמ"ח איבריו ושס"ה גידיו בשכל הפועל תמיד צודק - ואכן תוך חצי שנה כולם מצאו את עצמם נחים ושלוים בתוך הקרמטוריומים של אושוויץ.

עכשיו - רוצה לקבל על עצמך עול תורה ומצוות?  אין בעיה - למד הלכה, משנה, גמרא ורמב"ם - הקפד על הלכות - אבל למה להישמע לרבנים בעניינים חוץ-הלכתיים, עם ה Track-Record האומלל שיש להם?

עריכה אחרונה על ידי tzahico
  • אהבתי 7

No worries 8)

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

כולה העלאתי סברה אחרת מאשר פרקינסון, לא לעגתי על ראש הממשלה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@yd b-4 תשמע - או שאתה טרול או שאתה מנותק מהמציאות. המנהיגים שלכם חוסמים לכם השכלה כללית, איך תרצו להחליף את בעלי ההשכלה שיעזבו את הארץ? להתחיל ללמות מתמטיקה בגיל 30-40? מי בכלל ילמד אתכם אם המהנדסים מהרופאים והמורים ושאר בעלי מקצוע ישאירו אתכם לבד? להקים מערכת השכלה ולקצר ת פירותיה זה עניין של הרבה עשרות שנים, והמנהיגים שלכם עושים כל דבר בדיוק להפך.

לגבי ההצלחה של התלמידות החרדיות במבחני ראיית החשבון - אני הייתי מבצע חקירה מעמיקה לגבי טוהר הבחינות שלהן. לוקח כמה מהן למבחנים בע"פ אחד על אחד ומשווה לתוצאות של המבחנים בכתב. אני מהמר על 70% כשלון.

דרך אגב - מבחינה זו האיראנים הרבה יותר חכמים. מבחינתם אין שום סתירה בין דתיות קיצונית לבין השכלה, הם מעודדים לימודים שאינם לימודי דת. זה בניגוד למנהיגים שלך, שאתה כל כך מעריץ, שמוליכים אתכם (ואותנו, אלה שאינם נכנעים להם) לעברי פי פחת. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

צודק. 

מה גם שראש ממשלה זה לא פסנתרן או מלחימה. הוא לא זקוק למוטוריקה כדי למלא את תפקידו.

לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

בא נדייק החורבן שלך לא שלי. 

נציגי הציבור הכושלים שלך הביאו למצב שבו לנציגי הציבור שלי יש כח.

האירוניה היא שתקראו כמה מאות דפים אחורה בזמן ממשלת השינוי את היהירות ושכרון הכח שנטף מכם- כבר אז אמרתי שהגלגל יתהפך זה יחזור אליכם כבומרנג.

ואנחנו אומרים אותו הדבר עכשיו.

רק כשאתה משתין עלינו אנחנו נרטבים אבל כשאנחנו נשתין עליך אתה תטבע.

לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

אני רגוע ושלו אני עושה את מה שאני מבין שאני צריך לעשות בחיי ומשתדל לעשות זאת בצורה הטובה ביותר שאני יכול.

6 מיליון יהודים אירופאים לא טועים.

לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

והמציאות הוכיחה המגזר החרדי גדול וחזק מאי פעם, לא מטריד אותי במיוחד שממורמרים שמטיפים כל היום על סובלנות והקשבה חד צדדית יעזבו.

תעזבו ואם יעלה הצורך נחליף אתכם. 

מגזר שחי בבורות ובעוני זה לא בדיוק הצלחה גדולה.

בוא נראה אותך מחליף אותנו בצבא. מעניין למה אתם היסטריים מ 100 מילואימניקים שמפסיקים להתנדב.

לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

הכתבה הזו מוכיחה שהמגזר הטיפש והבור יכול לעשות את זה בקלילות - 

ואיזה אחוז מהמגזר לומד שם?

ולידע כללי, אחוז הזכאים לתואר בעל אוניברסיטה מהמסיימים יותר גדול.

תביא נתונים על אחוזי נשירה לעומת מקומות אחרים.

לפני 19 דקות, sperial כתב:

לגבי ההצלחה של התלמידות החרדיות במבחני ראיית החשבון - אני הייתי מבצע חקירה מעמיקה לגבי טוהר הבחינות שלהן. לוקח כמה מהן למבחנים בע"פ אחד על אחד ומשווה לתוצאות של המבחנים בכתב. אני מהמר על 70% כשלון

הבחינות חיצוניות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...