Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@יובל .מ.רוצה לראות את התמונות מירדן שהת כיתתי העלתה השבוע לרשת מטיול שהחל בירמוך והסתיים בעקבה?

@yd b-4כדי לסבר את אוזנך משהו על הכשרה: ההכשרה הפורמלית שלי כרופא מומחה החלה ב-1975 והסתיימה ב-1995. אז תוריד מזה 4 שנים בכוחות המזויינים (מרביתן בלבנון) - עדיין 16 שנים, וזה בלי fellowship שזה פרק חשוב בהתמחויות שמצריכות שהיה של 2-4 שנים במרכזים גדולים שמנקזים לולים ממרחבים גדולים, כי, מספרית, המרכזים (המצויינים לכשעצמם) בישראל לא מאפשרים צבירת הנחסיון הדרוש.

ויעחדו כאן המהנדסים על צורך בהכשרה וצבירת ניסיון של לפחות 10 שנים כדי להיות בעלי מעמד שיכול להוביל פרוייקט כלשהו, לא גדול במיוחד.

העיקר שמנהיגי החרדים רוצים להקים חזית גם מול התומכים שךנו בארה"ב. מראה כמה שהם לא חכמים. ולא שיש לי סימפתי  מיוחדת לאוונגליסטים, אבל הרושם שלי הוא ששונאי ישראל הגדולים ביותר, אלה שיצליחו להרוס אותה תוך זמן קצר, הם החרדים יחד עם הדתיים שבממשלה הנוכחית.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

ירדן זאת מדינה שישראלים לא יכולים להסתובב שם באופן חופשי, חברי פרלמנט קוראים לנו רוצחים, מסתמכים על המים שלנו, חברי הוואקף שלהם תוקפים שוטרים ובאופן כללי הם בערך כלום ושום דבר.

סמוטריץ חמור אבל זה לא סותר שישראל צריכה להפסיק להשתחוות בפניהם.

היית פעם בירדן?

אם אני והשכן שלי חברים ואני לא אומר לו כל בוקר תשמע, היום אני חוסם לך את האוטו אז אני משתחווה לו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@Ydדרך אגב, כתבת משהו על האינטליגנציה העודפת של החרדים. יש לך איזה אסמכתא, או שאלה עוד פליטות פה מתנשאות של "העגלה המלאה"  שלא ברור במה היא באמת מלאה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

@Ydדרך אגב, כתבת משהו על האינטליגנציה העודפת של החרדים. יש לך איזה אסמכתא, או שאלה עוד פליטות פה מתנשאות של "העגלה המלאה"  שלא ברור במה היא באמת מלאה.

מספיק להסתכל איך הם משעבדים אותנו לטובתם כמו שאנחנו עושים לחיות המשק.

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

@יובל .מ.רוצה לראות את התמונות מירדן שהת כיתתי העלתה השבוע לרשת מטיול שהחל בירמוך והסתיים בעקבה?

וואו, נכנסה 3 מטר לתוך הגבול, כל הכבוד. אין ספק שישראלים מתקבלים בברכה בכל רחבי המדינה.

הפגנה בירדן: "לבטל את השלום עם ישראל" (calcalist.co.il)

גל הפגנות נגד ישראל בירדן; מאות הפגינו ליד השגרירות בעמאן - כללי - הארץ (haaretz.co.il)

"מתנגד חביב הכה את ת"א": מחאה בירדן נגד ישראל | כאן (kan.org.il)

הפגנה בירדן: "אין מקום לשגרירות על אדמת עמאן" (ynet.co.il)

תקופות שונות, אותה מנגינה.

לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

היית פעם בירדן?

אם אני והשכן שלי חברים ואני לא אומר לו כל בוקר תשמע, היום אני חוסם לך את האוטו אז אני משתחווה לו?

אם השכן היה מרביץ לילדות שלך ואז אשתו הייתה מעלה פוסט בו טוענת שאתה צריך להרגיע את הרוחות, והעניין היה עובר ללא מענה מצידך, אז כן, אתה סוג של משתחווה לו.

במאזן של "מי זורק יותר על הצד השני" אין פה שום דיון מי יותר זורק.

כל זה לא מוריד בכלום מהאחריות של סמוטריץ כגורם ממשלתי להימנע מאמירות מטומטמות.

פורסם

יובל, שאלתי כי יצא לי להיות בירדן כמה פעמים (כישראלי ולבד. לענייני עבודה). מעולם לא הרגשתי מאויים.

להביא הפגנות מ 2012, 2002, 2017 ו 2022 כהוכחה למשהו זה קצת לא רציני. 21 שנים ו 4 הפגנות זה כל מה שמצאת?

לידיעה כללית, בכיכר דאם באמסטרדם עומדים מוחים נגד ישראל על בסיס כמעט יומי אז מסוכן שם ושונאים אותנו?

פורסם

האם שונאים אותנו בכיכר דאם? כנראה שכן. אני לא בטוח שהמקום יותר בטוח מעמאן.

@יובל .מ. תראה, אני לא ביקרתי ברדן, והיא לא היתה על מפת התוכנות שלי (חוץ מאשר אולי איזה יול יום לפטרה). אבל אנימדבר על מישהי שנוסעת לירדן כל שנה, וכל פעם מעלה עוד תמונות מדהימות מכל מיני חורים שאף אחד לא שמע עליהם, ולאו דווקא במרחק 50 מ' מגבול ישראל (דרך אגב, התמונות מהירמוך היו מגבול ירדן עם סוריה).

פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

לידיעה כללית, בכיכר דאם באמסטרדם עומדים מוחים נגד ישראל על בסיס כמעט יומי אז מסוכן שם ושונאים אותנו?

יותר מסוכן לישראלים זה העוגות חשיש שמוכרים בקופישופס

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אומר החוק שבנגביר רוצה להעביר למלחמה בפרוטקשן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, oryo כתב:

אתם גם יושבים לדיוני עומק על שדות אלקטרומגנטיים עם גמדי גינה? זה עובד לכם?? 😅

זה דווקא עובד יופי. הם אף פעם לא אמרו כלום על התיזות שהצגתי להם.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 17 דקות, oryo כתב:

מה נסגר אתכם. 

Gregorio on Twitter: "@Mr_Bugman "I'm sorry. I couldn't resist", Dr Schutz  en Django unchained. https://t.co/y3SdPvUpyU" / Twitter

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 21 דקות, oryo כתב:

מי שחושב שהסיפור הזה פתיר תוך שנתיים

אתה נובח על העץ הלא נכון, המטרה היא תיקצוב מוסדות לימוד.

לדוגמה לבית יעקב יש משהו כמו 4-5 סניפים בכל הארץ, על כל מסלול לימודים מקבלים תיקצוב כלשהוא במידה ויש מספיק סטודנטים.

הרמה הלימודית לא כל כך חשובה כמו שזה נראה, המטרה היא שהכסף יגיע ויכנס לג'ובים שיש במקומות הללו.

ככה שזה לא משנה כמה "סטודנטים" יילמדו משהו מהתארים שמה או כמה "איכותית" תהיה רמת הלימודים שלהם, הרי בסוף מדובר במכונה משומנת לקבלת כספים מהמדינה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני 3 שעות, Gosser1860 כתב:

אם זוג אנשים יכלו לעזוב מדינה סמי שבורה כמו בריה"מ לשעבר תוך חודשיים, אני די בטוח שבעידן האינטרנט אפשר לעשות את זה מהר-מהר. 

למשפחה שלי נתנו 9 ימים.

לפני 3 שעות, MZN כתב:

יש מצב שהוא שתול של איראן? רוסיה? סין? הוא וכל הפורום הזה.. כי צריך ממש כשרון מטורף לעשות נזק כזה למדינה, זה לא בא ביום ולא ביומיים. 

כדי לעשות נזק צריך להיות שר בממשלה, כמו סמוטריץ' או בן גביר.

לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

וואו, נכנסה 3 מטר לתוך הגבול, כל הכבוד. אין ספק שישראלים מתקבלים בברכה בכל רחבי המדינה.

עשינו טיול ממוקדם בבוקר עד מאוחר בלילה, הלכנו בין מקומיים ודיברנו עברית, גם שאלו מאפה אנחנו ואף אחד לא ניסה  לרצוח אותנו. ישנם מלא טיולים כולל טיולי ג'יפים שיוצאים לשם. בלי לדבר על שיתוף הבטחוני. פשוט לא צריך לירוק לאנשים בפרצוף.

לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

היו עוד יותר כותרות בטורקיה, אחד היעדים המועדפים של תייר ישראלי.

• תוכן חדש...