Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מבחני הבגרות חיצוניים - וידוע היטב שיש בתי ספר שבהם אחוזי ההצלחה, איך לומר, חריגים. לאור הדרישות של חרדים לגבי הפרדת נשים אני חושד שהיו להן תנאים מיוחדים. אבל, בהחלט, הרעיון שציינת, של סלקטיביות קיצונית במהלך הלימודים או בהגשה למבחנים אפשרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

עזבו ואם יעלה הצורך נחליף אתכם

תתחילו להכשיר בסמינרים שלכם גם מחליפים בשבילם:

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

היהירות ושכרון הכח שנטף מכם

טול קורה. החרדים הם אחרונים שיכולים לדבר על יהירות. עשרה קבין של יהירות ירדו לעולם - אתם לקחתם תשעה.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

וכבונוס שלי יש ולך אין. אני סופר רגוע כי לי יש הנהגה שבמבחן התוצאה מעולם לא טעתה. ואני לא מתכוון לדרעי או גפני. אני מתכוון לגדולי הדור שלנו שנותנים את ההוראות.

טוב, היסטוריה אתה בטח לא יודע. חוץ מזה, באיזה מבחנים ההנהגה הרוחנית שלכם בדיוק נאלצה לעמוד, מלבד אולי בענייני פנים של העולם החרדי? לדעת פעם בכמה שנים להתחבר לסוס המנצח בבחירות? הרי אתם ניזונים ומקבלים כל מחסורכם מן המדינה הציונית השנואה עליכם. כציבור, דברים פשוטים בעולם המעשי של חיי היומיום אינכם מסוגלים לעשות. מספיק להסתכל על עריכם הכושלות והמטונפות כדי להבין את חדלונכם כציבור.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

הכתבה הזו מוכיחה שהמגזר הטיפש והבור יכול לעשות את זה בקלילות -

תוצאות תמוהות מאוד, בהתחשב בכך שיש עוד מוסדות דתיים ברשימה. קראתי פרשנות של אנשים *דתיים* לתופעה הזו; כנראה שמדובר בהגשה מאוד סלקטיבית של הסמינר לבחינות - קרי, מגישים רק מי שיודעים בוודאות שתעבורנה.

• אהבתי 4

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

תעזבו ואם יעלה הצורך נחליף אתכם

אפשר לא לעזוב אבל בכל זאת שתחליפו אותי? באמת שאין לי בעיה להמשיך לחיות פה ושמישהו אחר ישלם מיסים וילך למילואים במקומי. 

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

ברכותיי, אתה אחראי על שתי השורות הכי מטומטמות שקראתי בקארספורום אי פעם,

עוד זווית להסתכל על זה:

Darth Vader - Imgflip

• מצחיק 6
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

וכבונוס שלי יש ולך אין. אני סופר רגוע כי לי יש הנהגה שבמבחן התוצאה מעולם לא טעתה. ואני לא מתכוון לדרעי או גפני. אני מתכוון לגדולי הדור שלנו שנותנים את ההוראות.

לא טעו מעולם במה?

בניהול המערכה הצבאית מול איראן?

בניהול הכלכלה?

אולי גדולי הדור דואגים שתהיה אספקת חשמל? חיסונים?

גדולי הדור שלך הם ילדים מגודלים. עסוקים בעולם התוכן שלהם ובניהול הקהילה, אבל מעשית לא מסוגלים לפעול בעולם. ילדים שנסמכים על שולחן אלו שמסוגלים לעשות את העולם, ואולי נותנים להם הוראות, מתוך בורות. בלעדי החילונים לא היה לכם מה לאכול...

• אהבתי 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, falou כתב:

בלעדי החילונים לא היה לכם מה לאכול...

העגלה גם ככה ריקה, אין אצלנו אוכל בכל מקרה..

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בורקס העגלה בחיפה, אחד הטובים בייקום. הבעיה שהם לא יכולים לאכול שם כי זה פתוח בשבת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, falou כתב:

לא טעו מעולם במה?

בניהול המערכה הצבאית מול איראן?

בניהול הכלכלה?

אולי גדולי הדור דואגים שתהיה אספקת חשמל? חיסונים?

גדולי הדור שלך הם ילדים מגודלים. עסוקים בעולם התוכן שלהם ובניהול הקהילה, אבל מעשית לא מסוגלים לפעול בעולם. ילדים שנסמכים על שולחן אלו שמסוגלים לעשות את העולם, ואולי נותנים להם הוראות, מתוך בורות. בלעדי החילונים לא היה לכם מה לאכול...

הם אף פעם לא טעו בשוד הקופה הציבורית.

פורסם
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

מבחן התוצאה זה אסון מירון?

מישהו בהנהגה העלובה שלכם לקח אחריות על האסון הזה או שכרגיל - כולם אשמים רק לא הם?

מזכיר לי סיפור,

בחברה שעבדתי פעם היה אפשר לעבוד גם בימי שישי.

בכל חמישי אחה"צ, מוישלה היה שואל את הרשל'ה אם הוא בא לעבודה בשישי.

התשובה של הרשל'ה היתה: "אם ירצה השם".

ביום א' כשנפגשנו שוב, שאל אותו מוישלה למה לא הגיע לעבודה ביום שישי?

ענה לו הרשל'ה: "כנראה שהשם לא רצה..."

וזה מסכם את כל הגישה של הציבור החרדי לכל דבר שקורה בחייהם בסיפור אחד.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

יש בורקס העגלה בחיפה, אחד הטובים בייקום. הבעיה שהם לא יכולים לאכול שם כי זה פתוח בשבת.

ואם הולכים בין חמישי לשישי בלילה אפשר לראות מכות אז זה ממש דינר אנד אה שואו

• מצחיק 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...