Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Nemesis כתב:

בתנועה חופשית אני לא רואה איפה הבעיה?

אני מדבר על תנועה חופשית עם תעודה.

אם למדת לתואר באירופה, הוא מתקבל בין כול המדינות שחתומות על איזו אמנה שאני לא זוכר את שמה.

אז נגיד ואני ממחוז א' למדתי משהו, עכשיו אני רוצה לעבור למחוז ב', להשתדרג. אצתרך שוב להוכיח שאני יכול. אם ארצה לעבור למדינה, זה בכלל יהיה סיפור.

לפני 13 דקות, mikyl כתב:

או שהוא עושה את זה בכוונה

רשמתי. הוא מחבל. פיגוע הסברתי אחרי פיגוע. הוא לא נח.

מעניין מה התירוץ עכשיו. ''לא רוצה לספח את ירדן, רק שניהיה חברים ממש קרובים''?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 29 דקות, mikyl כתב:

זעם בעמאן אחרי שהשר הופיע עם מפה שבה ירדן כלולה בישראל: "הפרה של הסכם השלום

עד כמה בן אדם יכול להיות מטומטם? הוא לא לומד? או שהוא עושה את זה בכוונה?

הוא לא מה שנקרא, אדם משכיל. הוא נולד, למד וחי עמוק בתוך הנרטיב של התנועה שלו. הוא אף פעם לא נפתח לרעיונות אחרים ומגוונים, אז הוא לא מבין בכלל מה הצד השני.

דרך אגב,  אני אוהב לחשוב שההבדל בין אדם חכם לטיפש זו לא היכולת האינטלקטואלית או הכושר לפתור בעיות מורכבות (מה שקוראים IQ) אלא היכולת לשים את עצמך בנעליו ובנקודת מבטו של האחר, גם אם אתה לא מסכים איתה. אפילו אם רק כדי להבין (פעם ניסו לקרוא לזה ״אינטיליגנציה רגשית״, אבל הקונספט הוכיח את עצמו כתיאוריה ריקה בלי שום סימוכין, וכל התחום ננטש, כך שלא בדיוק לזה כוונתי)

מהבחינה הזו, סמוצ׳ הוא טיפש גדול.

הוא לא מכיר, לא את הפלסטינים ולא את העולם.

הוא באמת מאמין שאם ישלם לפלסטינים כסף, הם יילכו. הוא בכלל לא מבין את הקשר של הערבי לאדמתו.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

לדעתי הוא קיבל זימון למילואים והוא מנסה להשתחרר על אי שפיות.

שיספר לקבן על הגרנדמייזר שלו. בטוח ישחחרו אותו.

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לפני שעה, falou כתב:

הוא באמת מאמין שאם ישלם לפלסטינים כסף, הם יילכו. הוא בכלל לא מבין את הקשר של הערבי לאדמתו.

שיראה East Side
*קרעי איך איך חשבת לסגור את התאגיד??? איך? חתיכת מטומטם עם תעודות של ד"ר. כל סידרה בונבוניירה.

שמועות על איום התפטרות של גלנט. נקווה שזה נכון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

הוא לא מה שנקרא, אדם משכיל. הוא נולד, למד וחי עמוק בתוך הנרטיב של התנועה שלו. הוא אף פעם לא נפתח לרעיונות אחרים ומגוונים, אז הוא לא מבין בכלל מה הצד השני.

דרך אגב,  אני אוהב לחשוב שההבדל בין אדם חכם לטיפש זו לא היכולת האינטלקטואלית או הכושר לפתור בעיות מורכבות (מה שקוראים IQ) אלא היכולת לשים את עצמך בנעליו ובנקודת מבטו של האחר, גם אם אתה לא מסכים איתה. אפילו אם רק כדי להבין (פעם ניסו לקרוא לזה ״אינטיליגנציה רגשית״, אבל הקונספט הוכיח את עצמו כתיאוריה ריקה בלי שום סימוכין, וכל התחום ננטש, כך שלא בדיוק לזה כוונתי)

אני מאמין שסמוטריץ אמר בדיוק את מה שהוא חושב ולא כפליטת פה לא מודעת, כלומר את התפיסה הגדולה שלו, למשל אחרי שהממשלה קמה הוא צייץ איזה משהו על כינון מדינת הלכה בעזרת השם (לא זוכר במדוייק את הציוץ, זאת פשוט המטרה והאמונה שלו על נקי, כל הרפורמה המשפטית ושאר הדברים זה לפי הקו הזה. 

אני לא חושב שצריך לגמד את היכולות שלו הוא דווקא אדם די חכם וחד לדון שאולי עשה את הפרובוקציה היום כדי להתמודד עם הביקורת מבית על ריכוך הנוסח המתגבש, כמעין ספין להסיט את הנושא שיחה לדבר אחר בשיטה של ביבי.

בדיוק בגלל זה כשאומרים שהכניסו בהתחלה כמה עיזים לרפורמה כדי לרכך אחר כך, אני חושב מה יהיו הכבשים העקרבים והנמיות שיגיעו אלינו בהמשך ולא סומך על יושרת הממשלה הזאת יותר...

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

שיספר לקבן על הגרנדמייזר שלו. בטוח ישחחרו אותו.

ישוחרר על דפ"ר נמוך מדי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, falou כתב:

צריך למסגר את זה כמגילת "השמאל".

מי שלא חושב כמוני לא משכיל לא מבין טיפש בור וכו'....

וכל זה למה כי "הוא נולד למד וחי עמוקבתוך הנרטיב של התנועה שלו" 

בטח בארגוני השמאל זה שונה כולם מצביעי עוצמה יהודית שנפקחו עיניהם.

שנים אני תוהה למה השמאל כל כך מתועב בעיני אנשים עד כדי כך שזה הפך למילת גנאי. 

יש המון אנשים טובים שעושים טוב במחנה הזה. ובכל זאת התיעוב כלפיהם הוא אדיר.

וזו התשובה ההתנשאות חסרת הבושה. 

מי שלא חושב כמוני-בור.

ומילה אחת לגבי עמאן הרציונל של סמוטריץ דווקא מאוד ברור.

בירדן הרגישה והפגיעה לא סופרים אותנו ממטר. ומתבטאים נגדנו בלי שום סנטימנטים. בעיניי אין שום סיבה בעולם לספור אותם בנושא הזה. הם יותר צריכים אותנו מאשר אנחנו אותם.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • רעיון גרוע 2
  • משעמם 2
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

צריך למסגר את זה כמגילת "השמאל".

מתייחס לרעיון הכללי שלך ולא לדבריו הישירים של המצוטט כמובן-  יש משהו במה שאתה אומר כמובן אבל בוא נהיה הוגנים ואמיתיים עד הסוף- זה ככה בשני הצדדים בדיוק ,  זה נובע בפשטות בגלל ראיה שונה מאוד של המציאות יחוס חוסר הבנה/רוע וכו' אל הצד השני שמתנהג לא לפי ההיגיון המסויים , זה קו סימטריה ברור וחד. 

מי שמסתכל רק על צד אחד בלבד פשוט עושה עוול ולא משנה מאיזה צד הוא.

פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

ברור.

למה צריך ליבה? או תואר ראשון? או לימודים מקצועיים?

יש מן מוסד פלאים כזה שקוראים לו סמינר. נכנסת לשם בחורה חרדית עם השכלה בסיסית ותוך כמה חודשים היא כבר מוסמכת.

חלטורה ממוסדת.

image.thumb.png.c0750858864f6eee8ecc3ccd583e00ba.png

השאלה כמה קשר יש בין המקצוע עצמו לתואר הנלווה.

היום פורסמו למשל נתוני המעבר של בחינות לשכת הרו"ח מסתבר שהחרדיות הלא מקצועיות הבורות הטיפשות והמוחלשות בבית יעקב במקום הראשון. 96% מעבר בבחינה ראשונה.

ואגב בסמינרים לימודי רו"ח הם ללא תואר ( וקשים פי כמה כי צריך לעשות יותר מבחנים)

Screenshot_9.jpg

לפני 10 דקות, yb כתב:

מתייחס לרעיון הכללי שלך ולא לדבריו הישירים של המצוטט כמובן-  יש משהו במה שאתה אומר כמובן אבל בוא נהיה הוגנים ואמיתיים עד הסוף- זה ככה בשני הצדדים בדיוק ,  זה נובע בפשטות בגלל ראיה שונה מאוד של המציאות יחוס חוסר הבנה/רוע וכו' אל הצד השני שמתנהג לא לפי ההיגיון המסויים , זה קו סימטריה ברור וחד. 

מי שמסתכל רק על צד אחד בלבד פשוט עושה עוול ולא משנה מאיזה צד הוא.

כן אבל הצביעות...

אני לא מצביע סמוטריץ' ובכלל לא חונכתי וגדלתי על הדרך לעשות שרירים על אויבנו מבית או מחוץ.

אבל להגיד על אחד מנבחרי הציבור הכי יעילים וחדים כאן שהוא לא משכיל כי אני לא חושב כמוהו או כי הוא לא דובר אנגלית. זו בדיחה!

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, yd b-4 כתב:

בירדן הרגישה והפגיעה לא סופרים אותנו ממטר. ומתבטאים נגדנו בלי שום סנטימנטים. בעיניי אין שום סיבה בעולם לספור אותם בנושא הזה. הם יותר צריכים אותנו מאשר אנחנו אותם.

כשאתה אומר אותנו אתה מתכוון אלינו, לא אליכם. רק שיהיה ברור

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • לא הבנתי... 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 28 דקות, yd b-4 כתב:

זו מגילת הדמגוג, כי אתה מכניס דברים שאני לא אמרתי.

ופעם הבאה שתקרא לי ״שמאל״ אני אתבע אותך דיבה. אני ימין, אני לא שמאל.

בחיים לא הצבעתי שמאל.

אני לא אמרתי שהוא טיפש.

אני לא אמרתי שהוא בור.

אני אמרתי שהוא לא משכיל, וגם נמקתי למה. 

אז או שתתייחס למה שאני כותב, או שאני אוציא אותך הדיוט ובור. שוב.

למשל

לפני 29 דקות, yd b-4 כתב:

בטח בארגוני השמאל זה שונה כולם מצביעי עוצמה יהודית שנפקחו עיניהם.

אני כתבתי ״שבארגוני השמאל״ זה שונה? שהם לא נטועים עמוק בתוך הנרטיב שלהם?

לא שאני יודע מה זה ״ארגוני שמאל״. לא דברתי על ״ארגוני״ כאלה או אחרים. דברתי ספיציפית על סמוצ׳.

מישהו פה רדוף ״ארגוני״, לא?!

לפני 31 דקות, yd b-4 כתב:

אני מבין ״שארגוני״ רודפים אחרים ואתה מרגיש רדוף, אבל אני (1) לא שמאל ו-(2) דווקא כפרסונה סמוצ׳ חביב בעיני, ואני אפילו ציינתי עד כמה הוא שונה מהפאשיסט בנגביר. עם זאת, מותר לי לכתוב על מישהו שהוא נטול השכלה בלי שזה ייחשב שאני (1) שמאל ו-(2) ״מארגוני״ כלשהו.

כאמור, גם נמקתי מה מראה שהוא לא משכיל.

לזה לא ענית.

לפני 33 דקות, yd b-4 כתב:

אם הוא מאוד ברור, למה אתה לא מסביר אותו?

דרך אגב, הוא ברור מאוד, רק ריאלי כמו שאני אהיה שחקן NBA.

לפני 34 דקות, yd b-4 כתב:

אין ספק שגישת ׳השם עליכם זין׳ תעזור לנו בשימור גבולנו המזרחי ותסייע בסיפוח הנדרש של הבקעה.

• מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 50 דקות, yd b-4 כתב:

שנים אני תוהה למה השמאל כל כך מתועב בעיני אנשים

החלף "שמאל" ב"יהודים". הצדקת אנטישמיות.

שמחתי לעזור.

• אהבתי 8
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 42 דקות, yd b-4 כתב:

כי ביבי הפך אותה לכזה?

לפני 42 דקות, yd b-4 כתב:

יש את העבודה הבאה:

"במערב לא אוהבים את הגישה הזאת, והקיום שלנו תלוי במערב."

מה בעובדה הזאת לא מובן לך? או לסמוטריץ? אתם חושבים שזה לא נכון? רוצים לבדוק את זה?

אני לא מבין איזה תסריט יש לכם בראש שבו אנחנו תוקפים מדינה שיש לנו איתה הסכם שלום וגם תומכים בנו במערב, וגם שאר המדינות הערביות לא מצתרפות לאותה מדינה כדי לעזור לה. (וכמובן שלא נדבר על הערבים/פלסטינאים "מפנים") ובסוף אנחנו מנצחים בלי אבדות גדולות.

לפני 21 דקות, yd b-4 כתב:

על אחד מנבחרי הציבור הכי יעילים וחדים כאן

במה הטרוריסט ההסברתי הזה יעיל וחד?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

כי ביבי הפך אותה לכזה?

השאלה אם בית המשפט יקבע שזו  מספיק מילת גנאי לגבי התביעת דיבה שנכתבת נגדי :)

לפני 3 דקות, David32 כתב:

יש את העבודה הבאה:

"במערב לא אוהבים את הגישה הזאת, והקיום שלנו תלוי במערב."

אני איתך לגמרי בנושא. 

אבל יש כאל ושחושבים אחרת  במערב גם לא אוהבים מה שסעודיה עושה סו וואט? 

יתירה מכך האמריקאים מקרקרים אחריהם.

מה בעובדה הזאת לא מובן לך? או לסמוטריץ? אתם חושבים שזה לא נכון? רוצים לבדוק את זה?

אם בענייני תביעת דיבה עסקינן....

אני דווקא נגד הגישה שלו בעניין בדיוק מהסיבות שציינת.

אבל אי אפשר לומר שהרציונל שלו לא ברור. לשיטתו הפגנת חולשה מול אויבינו/אלו שמגדפים אותנו מהמקפצה. שקולה למסירת הלחי השניה.

היי נכנסתי לנעליו של סמוטריץ' למרות שאיני אוחז בדעותיו - אני משכיל!!

במה הטרוריסט ההסברתי הזה יעיל וחד?

בלקדם את המטרות שלו כפי שהוא מבין את המציאות, ואת זה הוא עושה לא רע בכלל.

ימין ושמאל מדיני זו לא המצאה ישראלית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

מבחינתם שנחיה פה כמו במדינת עולם שלישי, בתנאים של מלחמה ומחסור תמידי, העיקר שנחיה כ"יהודים". 

לפני כשעה, yd b-4 כתב:

וזו התשובה ההתנשאות חסרת הבושה. 

מי שלא חושב כמוני-בור

איך אומר שפירו, facts don't care about your feelings. זה שנראה לך שמישהו מתנשא עליך לא הופך אותו לטועה. אתה גך יכול להאמין בלהט ש2+2=22 ולהעלב כשמישהו מתנשא עליך עם ה4 חסר הבושה שלו. 

סמורטיץ פוגע בתדמית של המדינה. אם זה לא חשוב לך, אוקיי. רק אל תשקר לעצמך שמשהו מזה פועל לטובתך באיזשהי צורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...