Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן.

לאף שליט ערבי לא אכפת מהפלסטינים.

ולאף ערבי לא היה אכפת מהפלסטינים אם בצד השני לא היו יהודים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

השאלה מה אירופה ירוויחו מזה. אין ספק שישראל צריכה את אירופה יותר מאשר אירופה את ישראל, אבל מה הרווח שלהם מתמיכה בבלסטין? 

יותר שקט ברחובות. המיעוט הקולני הזה מפריע להם וממרר להם את החיים.

בדיסלדורף בגרמניה למשל,בחודשים האחרונים, מאוד לא נעים להיות באזור המסעדות בעיר העתיקה .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני לא חושב שאלה התארגנויות אורגניות, פשוט הכסף שהושקע בארה"ב ועכשיו לא אפקטיבי יותר - עבר לאירופה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

בדיסלדורף בגרמניה למשל,בחודשים האחרונים, מאוד לא נעים להיות באזור המסעדות בעיר העתיקה .

ימצאו סיבה אחרת. התפרעויות בצרפת היו גם בלי שום קשר לישראל ועוד לפני מלחמה בעזה. 

פורסם
לפני 4 שעות, PinkDolphin כתב:

גדול... אתה במקרה יודע מאיזו שנה זה?

בשנות ה-20-30 של המאה ה-20 היו קווי אוטובוס בין חיפה לביירות ויש לא מעט פרסומים מהסוג הזה לתיירות. אפילו תלמידי ה״ריאלי״ יצאו לטיולים שנתיים בסוריה ולבנון

גם תחנת הרכבת ״חיפה מזרח״ ידועה בכך שבתקופת המנדט יצאו ממנה קווים לעבר הירדן, לאיסטנבול ולקהיר והיא תחנת הרכבת היחידה בהיסטוריה  שהיתה משרתת קווים לשלוש יבשות (כנראה שזה לא מדוייק והקו לאיסטנבול הסתיים בצידה האסייתי, אבל למה להיטפל לקטנות?) אולי מומחה הרכבות יאיר את עינינו @Buki.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, zaf כתב:

לא יודע, יוצא לי להיות בגרמניה בערך 3 פעמים בשנה ואני בדרך כלל ישן ליד התחנות המרכזיות באיזורים של המהגרים. אף פעם לא הרגשתי לא בטוח או מאויים כולל כשהלכתי עם סיכת החטופים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

ושמעת על כאלה שלא חזרו בברלין, דיסלדורף  או במינכן?

ראיתי בשנים האחרונות מאות סרטונים של מקומיים שמותקפים על ידי מחבלים ש"מבקשים מקלט" בעשרות ערים באירופה, כולל עשרות אוהדי מכבי תל אביב שעברו לינץ מאורגן ברחובות אמסטרדם.

לא יודע מה היה כשישנת שם, אבל המספרים של הפשיעה באירופה רק עולים עוד ועוד.

https://reolink.com/blog/most-dangerous-cities-in-europe/

יש סיבה למה הערים האלה נמצאות ברשימה ולא ערים פולניות או צ'כיות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 שעות, zaf כתב:

מה יקרה אם מחר תאלץ לבקש ויזה לכל סופ״ש בפריז , פראג או רומא. כמו לפולין. ופתאום תסורב ״כי הייתה בצבא״ .

מחר???

כבר לפני כחצי שנה זה קרה. לפחות עם אוסטרליה. 

קולגה בעבודה ביקשה את עזרתי עם טפסי הויזה. 

בין היתר, השאלות שהיו שם היו אם היית בצבא (נו, מילא), אם השתתפת במלחמות ואם כן, באיזה? פרט, ועוד כמה דברים בסגנון הזה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש התפרעויות מידי פעם של מהגרים, של גלוחי ראש ושל סתם חוליגאנים. מעניין שאתה מציין רק סוג אחד של פורעים.

אני נמצא שם די הרבה, ב 99% מהמקרים נוסע לבד, אף פעם לא מסתיר את היותי ישראלי ואף פעם לא הרגשתי מאויים פרט לטיסת המשך אחת מאיסטנבול לגרמניה שהיתה קוד שרינג עם האירנים ולא ידעתי על זה. לא היה נעים להיות כמעט היחיד בלי זקן ושמלה במטוס אבל עבר בסדר גמור (ישבתי ליד משפחת פליטים סוריים).

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

יש סיבה למה הערים האלה נמצאות ברשימה ולא ערים פולניות או צ'כיות.

פתחתי את הרשימה מתוך סקרנות. מרסל ופריז היו ערים מוכות פשע בערך לכל ההיסטוריה שלהן. נאפולי נשלטת על ידי המאפיה המקומית ברמה של נזק מצטבר שמוערך במאות מיליארדי יורו. לפני 20-30 שנה היו שם מלחמות של כנופיות שלא היו מביישות את ברונקס או בולטימור. היו גם סיפורים על עיתונאים וסופרים שכתבו על הנושא, והיו צריכים להמציא לעצמם אחכ זהות חדשה ולעבור לחיות בסוג של מחתרת. 

ומעניין להשוות את זה כמובן לערים האמריקאיות, שכבר עשרות שנים נחשבות לפחות בטוחות משיט הולס בדרום אמריקה או במזרח הרחוק.

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

נמצא שם די הרבה, ב 99% מהמקרים נוסע לבד, אף פעם לא מסתיר את היותי ישראלי ואף פעם לא הרגשתי מאויים

זה לא אומר שאתה לא מאוים. כמו שנכתב, יש גם ישראלים שהולכים לשטוף את הרכב או לקנות ירקות בקלקיליה. לפעמים הם לא חוזרים או חוזרים בארון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא אומר שאתה לא מאוים. כמו שנכתב, יש גם ישראלים שהולכים לשטוף את הרכב או לקנות ירקות בקלקיליה. לפעמים הם לא חוזרים או חוזרים בארון.

אתה משווה איזור שכל יום יש בו עשרות נסיונות פיזיים לפגוע בישראלים לאיזור עם מהגרים שאת מספר נסיונות הפגיעה או האיומים על ישראלים בשנה אתה יכול לספור על יד אחת.

• תוכן חדש...