Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זה לא אוטופי. אלה כללי המשחק המקוריים (ואלה שאמורים להיות עכשיו). 

מה שאתה רוצה לומר זה שהדמוקרטיה לא מתקיים וייצוג אינטרס הבוחרים לא קורה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

כשתמצא לי את העולם האוטופי בו זה מתקיים, דבר איתי.

בינתיים אני מתנהל לפי המציאות.

זה שכשהליכוד לא בשלטון זה לא מתנהל ככה עדיין לא אומר שזה מה שצריך להיות ובזה צריך לתמוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

כשתמצא לי את העולם האוטופי בו זה מתקיים, דבר איתי.

בינתיים אני מתנהל לפי המציאות.

תשמע, אני מתעב את נתניהו, אני מתעב את ההתנהלות שלו, את הסרטונים הדבילים שהוא מפיק עם היועץ היחיד שנשאר לו, את הנזק התדמיתי למדינה, את חוסר היכולת לקבל החלטות ואת זה שה"אסטרטגיה" שלו - שעיקרה משיכת זמן - מובילה אותנו למציאות בה פלסטין תכפה עלינו.

ועם כל זה, אם עכשיו הוא מביא לשולחן הסכם החזרת חטופים, שמסיים את המלחמה בתנאים טובים לישראל, בטח כולל הגלייה של מה שנשאר מהנהגת החמאס - מבחינתי מי שלא תומך בו לא משנה מאיזה צד של המפה הפוליטית - הוא אנטי ציוני ואנטי ישראלי. יש גבול לציניות. וגם אצל נתניהו עצמו אין - זו עוד סיבה להחליף אותו. לא להיות כמוהו. 

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

חומוס בדמשק קרוב היום מאי-פעם. 

אפשר עוד מעט לפרסם בדיוק כמו פעם:

image.png.b2baf14af1035ee613f6b1182382bac1.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

עם כל זה, אם עכשיו הוא מביא לשולחן הסכם החזרת חטופים, שמסיים את המלחמה בתנאים טובים לישראל, בטח כולל הגלייה של מה שנשאר מהנהגת החמאס - מבחינתי מי שלא תומך בו לא משנה מאיזה צד של המפה הפוליטית - הוא אנטי ציוני ואנטי ישראלי.

במקרה הזה אופוזיציה כבר הבטיחה את תמיכתה. מי שיכול להתנגד זה רק החברים שלו.  

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

תגיד לי שאין לך מושג על מה אתה מדבר בלי להגיד לי שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

תקרא טיפה על מוחמד סינוואר.

הוא זה שאחראי לחטיפת שליט, הוא זה שדרש קודם כל את שחרור יחיא סינוואר מהכלא והוא זה שאחראי על מערכת המנהרות שלהם.

הוא ושבאנה זה לא "סתם חיסול" של פעיל חיזבאללה בדרום לבנון. 

ואם באמת הם אלה שעצרו כל סיכוי לעסקה, יש פה משהו משמעותי. חמאז חוץ רוצה עזקה, חמאס פנים הם אלה ששולטים באמת.

ואבו עוביידה יימח שמו הוא אחד הסמלים הגדולים שלהם במלחמת התודעה. הלוואי שגם היה שם.

מתי תבין כבר שזה לא משנה. נראה לך שאני לא יודע את זה? אפילו ב YNET פמפמו את החרא הזה.

אז חיסלו אותו. ומחר יחליפו אותו בטרוריסט אחר שאחראי לרשימת מכולת אחרת.

ואחריו עוד אחד שאחראי לתכנון הפיגועים הזה הזה וההוא

ואחריו עוד אחד שהוא "אדריכל שיטת האימונים של חמאס"

ועוד ועוד ועוד.

אתה משחק פה whack-a-mole וחושב שזה יגמר מתישהו. חדשות- זה לא יגמר עד ש אנחנו לא נסיים את זה. (כשאני כותב לסיים את זה אני לא מתכוון "לחסל את כולם", כי אז תצטרך להוריד שם עוד איזה 200 אלף איש...)

• אהבתי 2
פורסם
לפני 9 דקות, Pika007 כתב:

(כשאני כותב לסיים את זה אני לא מתכוון "לחסל את כולם", כי אז תצטרך להוריד שם עוד איזה 200 אלף איש...)

זרקת רעיון..

פורסם
לפני 51 דקות, יבגניפ כתב:

תשמע, אני מתעב את נתניהו, אני מתעב את ההתנהלות שלו, את הסרטונים הדבילים שהוא מפיק עם היועץ היחיד שנשאר לו, את הנזק התדמיתי למדינה, את חוסר היכולת לקבל החלטות ואת זה שה"אסטרטגיה" שלו - שעיקרה משיכת זמן - מובילה אותנו למציאות בה פלסטין תכפה עלינו.

ועם כל זה, אם עכשיו הוא מביא לשולחן הסכם החזרת חטופים, שמסיים את המלחמה בתנאים טובים לישראל, בטח כולל הגלייה של מה שנשאר מהנהגת החמאס - מבחינתי מי שלא תומך בו לא משנה מאיזה צד של המפה הפוליטית - הוא אנטי ציוני ואנטי ישראלי. יש גבול לציניות. וגם אצל נתניהו עצמו אין - זו עוד סיבה להחליף אותו. לא להיות כמוהו. 

זו לא ציניות, כי גם אם יהיה עכשיו הסכם כזה, זה לא נתניהו שיביא אותו (אם כי כרגיל ייקח קרדיט, כמו שהוא כבר 30 שנה לוקח קרדיט על דברים שלא עשה). זה כי טראמפ יכריח אותו, כמו בהסכם (הגרוע) עם חיזבאללה: לממשלה היו הרבה תנאים (כולל אחד של אזור חיץ גדול בדרום לבנון שלטעמי הכרחי). טלפון אחד מטראמפ -- עוד לפני שנכנס לתפקיד -- וביבי התקפל ויומיים אחרי השיחה היה הסכם חתום ללא כל התנאים.

גם האירופאים כרגע יכולים לכפות הסכם. רוב האוכלוסיה בארץ לא יודעת, אבל שותף הסחר הגדול ביותר של ישראל, בהפרש ניכר, זה האיחוד האירופי (גם לייצוא, גם לייבוא). לישראל יש הסכם אסוציאציה עם האיחוד, שמאפשר סחר חופשי ללא מכסים, השתתפות של ישראל בתוכניות המו״פ הגדולות של האיחוד (Horizon -- ניהלתי תוכנית כזו בחברה ישראלית של שת״פ עם 10 שותפים אירופיים, בתעשיה ובאקדמיה) וגם תיירות ללא ויזות.
האיחוד כרגע קרוב מאד לביטול הסכם האסוציאציה בגלל מה שקורה בעזה. ולא רק ספרד ואירלנד שכבר מזמן הכירו ב״פלשתין״ -- עכשיו זה גם צרפת, גרמניה ואיטליה -- הגורילות של האיחוד. זה יכול למוטט את הכלכלה שלנו (בגלל מכס גבוה על ייצוא ישראלי) הרבה יותר מהר מכל משבר עם ארה״ב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, PinkDolphin כתב:

רוב האוכלוסיה בארץ לא יודעת, אבל שותף הסחר הגדול ביותר של ישראל, בהפרש ניכר, זה האיחוד האירופי (גם לייצוא, גם לייבוא).

כולם יודעים את זה, פורסם אין סוף פעמים.

פורסם

הזכרתי אתֶזה אתמול בעקיפין, אבל אני מסופק האם רוב הקהל היישראלי מבין.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

חומוס בדמשק קרוב היום מאי-פעם. 

אפשר עוד מעט לפרסם בדיוק כמו פעם:

image.png.b2baf14af1035ee613f6b1182382bac1.png

אהבתי שהנהלת הטיול לסוריה היא ע"י א. כהן.

• אהבתי 2
  • מצחיק 4
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי משהו, מצד אחד המבצע התחיל ומצד שני נפלה ההצבעה על הארכת הצווים למילואימניקים. מה זה אומר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

לא הבנתי משהו, מצד אחד המבצע התחיל ומצד שני נפלה ההצבעה על הארכת הצווים למילואימניקים. מה זה אומר?

זה אומר שאז מה אם לא עברה. אנחנו עושים מה שאנחנו רוצים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...