Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

אבל גם טוב להם, יתן להם את התמריץ לבנות מערכת כלכלית שלא מבוססת על "לעבוד בישראל".

🤣🤣🤣🤣🤣 ברור. מה שחסר להם לתפתח זה תמריץ כי ישראל משלמת.

מה שיצא זה עזה 2, 50%+ אבטלה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם (נערך)

הייתי חצי ציני וחצי רציני.
למה ציני? אני לא מאמין שהערבים ביהודה ושומרון יכולים להרים תשתית כלשהי מלבד תשתית טרור או תשתית לגנבות רכבים.
למה רציני? מצד שני אנחנו רוצים להיפרד מהם לא? אז הם חייבים להתחיל לדאוג לעצמם.

עזה זה סיפור אחר. לעזה העבירו מזוודות של מיליוני דולרים כל חודש וידעו טוב מאוד מה עושים עם הכסף, אבל למישהו (שיעול שיעול ביבי, שיעול) זה היה נוח, כי זה קנה לו שקט לטווח הקצר וזה מה שחשוב לא? הטווח הקצר.

אני לא אומר להעביר לגדה כסף, אני אומר לתת להם למות ברעב או לתפוס יוזמה. יוזמה יכולה להיות אינתיפדה או לבנות את עצמם.

בכל מקרה אם הולכים על הגישה הזו אחלה, אבל למה מרשים להם לכבוד בהתנחלויות ביו"ש? מה קרה בנגביר סמוטריץ'? לבנות את הבתים שלכם זה כשר?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שום אוטונומיה ושום נעליים.

לא לתת להם עבודה. לא לתת להם חשמל ולא מים. 

בטח ובטח שלא יכנסו לשטח מדינת ישראל (הקו הירוק). הפרדה מוחלטת.

שיחיו כמו הבדואים שהם היו פה לפני שאנחנו הקמנו פה את הכל ופרשנו להם על שטיח אדום.

זה הפתרון היחידי. 

מכאן יקרו אחד מהשניים:

1. הם יעזבו את ישראל. אין להם מה לחפש כאן. תזרוק סיכה על הגלובוס ובכל מקום שתפגע יהיה להם טוב יותר מאשר כאן.

ולא, ישראל לא צריכה לדאוג להם למקום להגירה. שימצאו לבד, כמו שאנחנו מצאנו. חצי גלובוס שייך למוסלמים, בטח ימצאו להם איזו פיסת מדבר לשבת בה.

2. יחזור על ארבע. ואז יקבלו כל תנאי שישראל תציב.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם למישהו שם יש שכל, שיבין שעכשיו צריך להשקיע בהיפרדות מלאה מהפלסטינים.

לא לתת להם כלום. לא עבודה, לא חשמל, מים, כלום. יש להם גבול עם ירדן ועם מצרים, שיחפשו שם הזדמנויות עסקיות.

הדברים האלה לא עובדים. זה לא משנה איזו ממשלה תהיה שם, הציבור רוצה דם. יביאו להם בכח ממשלה בינלאומית, הם יסלקו אותה ויבחרו שוב בחרא. שיקימו לעצמם מדינה מזורגגת ואנחנו נהרוס להם אותה שוב ושוב עד שיעשו את זה כמו שצריך. רוצים לחיות בסבל ועוני בשביל הפרסים? אחלה. תהיו גברים ותשלמו על הבחירה שלכם.

צריך לחזק את הגבולות. גבול אמיתי כזה, עם אבטחה שאסור לטייל עליו או להפריח עליו בלונים. 

כל נסיון שלהם לייבא נשק מאיראן צריך לסכל ולהעניש קשה, רק על הניסיון. כולל לכבוש שטחים ולהעתיק את הגבול. 

גם ככה הם בוכים על כיבוש אז מה זה משנה? 

באמת לא ברור איך האמריקאים חושבים שפתרון 2 מדינות כמו שהם מציעים ריאלי אחרי מה שקרה פה. שילכו לשמוע מה חושבים על זה הפלסטינים ביהודה ושומרון. מבחינתם לחיות בעזה 2 תחת חמאס כבר אתמול.

אי אפשר לכפות דמוקרטיה על ציבור שלא רוצה, זה לא עובד. הפלסטינים היחידים שמדברים בהיגיון, מגנים את חמאס ורוצים עתיד לעם שלהם בכלל חיים באירופה, וגם שם הם מיעוט ונחשבים לבוגדים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

אם למישהו שם יש שכל, שיבין שעכשיו צריך להשקיע בהיפרדות מלאה מהפלסטינים.

לא לתת להם כלום. לא עבודה, לא חשמל, מים, כלום. יש להם גבול עם ירדן ועם מצרים, שיחפשו שם הזדמנויות עסקיות.

אתה מציע את פתרון שתי המדינות? הקמת מדינה פלסטינית?

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

באמת לא ברור איך האמריקאים חושבים שפתרון 2 מדינות כמו שהם מציעים ריאלי אחרי מה שקרה פה.

אבל זה בדיוק מה שהצעת

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, Ziv כתב:

שום אוטונומיה ושום נעליים.

לא לתת להם עבודה. לא לתת להם חשמל ולא מים. 

בטח ובטח שלא יכנסו לשטח מדינת ישראל (הקו הירוק). הפרדה מוחלטת.

שיחיו כמו הבדואים שהם היו פה לפני שאנחנו הקמנו פה את הכל ופרשנו להם על שטיח אדום.

זה הפתרון היחידי. 

מכאן יקרו אחד מהשניים:

1. הם יעזבו את ישראל. אין להם מה לחפש כאן. תזרוק סיכה על הגלובוס ובכל מקום שתפגע יהיה להם טוב יותר מאשר כאן.

ולא, ישראל לא צריכה לדאוג להם למקום להגירה. שימצאו לבד, כמו שאנחנו מצאנו. חצי גלובוס שייך למוסלמים, בטח ימצאו להם איזו פיסת מדבר לשבת בה.

2. יחזור על ארבע. ואז יקבלו כל תנאי שישראל תציב.

זה מה שגם הם רוצים. מדינה עצמאית.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

אתה מציע את פתרון שתי המדינות? הקמת מדינה פלסטינית?

אבל זה בדיוק מה שהצעת

בוא, פתרון שתי המדינות הקלאסי מדבר על סיום הסכסוך, זכות השיבה וכל זה.

אני מציע שמדינת ישראל תחליט מה הגבולות הברורים שלה, תשמור עליהם וכל מה שבחוץ ומהווה איום מחוסל. אם הפלסטינים יחליטו להקים חברה מתפקדת בעקבות זה, הללויה.

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

זה מה שגם הם רוצים. מדינה עצמאית.

הם אומרים יפה מאד מה הם רוצים. מדינה עצמאית על כל השטח בלי יהודים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

פורסם (נערך)

שיקימו להם איזו מדינה שהם רוצים. באירופה, באסיה, באפריקה. לא בשטח ישראל. לא בקווי 48, לא בקווי 67, לא בקווי 2024. 

@SlowRide מדהים כמה ההודעה שלנו דומה 😂

עריכה אחרונה על ידי Ziv
פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אני מציע שמדינת ישראל תחליט מה הגבולות הברורים שלה, תשמור עליהם וכל מה שבחוץ יכול ללכת קיבינימאט.

זה בערך מה שניסו לעשות בהתנתקות מעזה.

לפני 1 דקה, Ziv כתב:

שיקימו להם איזו מדינה שהם רוצים. באירופה, באסיה, באפריקה. לא בשטח ישראל. לא בקווי 48, לא בקווי 67, לא בקווי 2024. 

בפעם המליון, זה פורום פוליטיקה.

פוליטיקה היא אומנות האפשר. לא חלומות ופנטזיות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

התנתקו, אבל המשיכו להחזיק את החבל. סיפקו להם חשמל, מים, עבודה, תרופות, אספקה.

בפועל קיימים כמה מעברים בין עזה לישראל, שעוברים בהם מאות אם לא אלפי עזתים מדי יום, ובכיוון חד צדדי. זה לא התנהלות תקינה בגבול מדינתי.

אם זה לא היה ברור, הכוונה שבסוף התהליך גם לא ישארו בעזה. הגבול צריך להיות עם מצרים ועם ירדן מהצד השני.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אז אתה מסכים למדינה בגבולות 67?

אם היתה איזה אפשרות להבטחה ראלית שמדינה פלסטינית לא תהיה פרוקסי איראני על הגבול. גם לא מעט אנשי ימין (אני לא מדבר על ימין קיצוני) היו מצליחים לבלוע את הצפרדע

בפועל. אפילו לאנשי שמאל כיום ברור שמדינה פלסטינית = פרוקסי איראני על הגבול.

לא רואה את רעיון שתי המדינות עולה אפילו לסדר היום.

וכן. הפלסטינים מחרבים להם את המדינה מפעם לפעם. כבר 30-40 שנים.

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

זה ממש, אבל ממש לא מה שעשו בהתנתקות מעזה. התנתקות זה בלי חשמל, מים, הפגנות על הגבול, רקטות על מרכזי אוכלוסיה ומזוודות כסף.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

אז אתה מסכים למדינה בגבולות 67?

למה שאני אסכים על זה אם הם בעצמם לא מסכימים? יש גבולות למדינה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

זורם על אוטונומיה, אמרתי את זה מההתחלה.

אוטונומיה זה אומר שאין להם צבא, הם לא תלויים בך כלכלית, והם מפנים לעצמם את הזבל. בערך מה שקורה היום.

מה שאתה לא מבין זה שמבחינתם אוטונומיה זה רק כשיקחו ליבגני את הבית ויזרקו אותו לים, אז השאלה היא לא למה אני חושב שאנחנו מעצמה, אלא למה אתה מסרב לראות את המציאות.

תמשיך לחלום שמתישהו יקבלו אותך לחומוס בשכם.

היחידים שמחרטטים על חומוס בשכם זה החברים שלך ממאחזי מצביעי בן גביר ורוטמן, כשהם מספרים על הgood old times שלפני אוסלו, כשהערבי ידע את מקומו ורק רצה לעבוד את היהוד. אפילו בשמאל די קיצוני הרוב לא חיים בעולם פנטזיות נאיבי כל כך.

הם תלוים בך כלכלית, בין אם בא לך, לבין אם לאו. בדיוק כמו שאתה תלוי בהם. קרא קצת על ענף הבניה בישראל, התלות שלו בחומרי גלם וגם פועלים ערבים. אבל זה לא העניין. העניין הוא שגלנט אמר את האובייסט: אין לישראל פתרון שהוא לא אוטונומיה ערבית בעזה וביו״ש. אפשר להתווכח אם זו צריכה להיות הראשות או מישהו אחר. אבל זו לא המהות. המהות היא שהמחנה שלך מתנגד לזה, בפעם המיליון, לא בגלל פחד מטרור, אלא כי אלוקים לא מרשה. ולזה מצטרפים גם לא דתיים, שאיכשהו לא מצליחים לגשר עם עצמם על הפער שבין החלומות על טרנספר וג׳נוסייד, לבין הכעס על הגויים שאומרים שזה לא יפה או איזו ציפיה הזויה שזה יקרה, אבל בשקט, בלי שידעו וישמעו.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 17 דקות, Ziv כתב:

יש רק בעיה אחת קצנה ושולית בפיתרון שלך. קוראים לה החוק הבינלאומי והאמת=נות שאנחנו חתומים עליהן.

אם אתה רוצה את השטח הוא הולך עם האזרחים שעליו כאזרחים שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...