Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

החומר ממנו עשויים סטונדטים לפיזיקה זה משהו אחר:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 47 דקות, falou כתב:

למשל, יש ייחוס שמחאת הסיסקטיז הוציאה את ארה"ב מויאטנם. רק שוכחים שמי שנבחר ובעצם הוציא את ארה"ב מויאטנם היה ניקסון.

לפני כשעה, David32 כתב:

ושהסטודנטים הולכים לקלפי

אם הם מתעוררים בבוקר

רק להדגיש, ניקסון היה רפובליקני, כך שעם כל הרעש של מחאת הסיסקטיז, בבחירות לנשיאות לא היתה לה השפעה.

וכשיגעו הבחירות בבריטניה, גם באיזורים עם רוב מוסלמי, הדבר העיקרי שמענין אנשים כשהם בקלפי זה שכר הדירה שלהם, לא המצב באיזור שהם לא מסוגלים למצוא על המפה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, mikyl כתב:

חברות ההיי טק/טכנולוגיה הגדולות צ׳יפרו את כל המועסקים שלהם כאן, בגדול. גם אלו שלא שמעתם עליהן. אפרופו ״העולם נגדינו״. 

לפני 31 דקות, mikyl כתב:

נשיא ארה"ב לשעבר טראמפ: מה שקורה בעזה זה בלתי יאמן, מחריד ונורא עבור שני הצדדים.

אז בוא נעזוב את תעמולת הבחירות, אבל זה נשמה כמו קריאה להפסקת אש.

חלאס, נו.

ואני חושב שהוא צודק.

מאוד יכול להיות שאם הוא היה בשלטון (א) הם לא היו מעיזים ו-(ב) ההסכם עם סעודיה היה קורה קודם. אי אפשר לקחת מהממשל שלו את ההישג של הסכמי אברהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

הם לא היו מעיזים

מה? 

מה האיום של טראמפ על חמאס?

לגבי הדיון השני שלנו, ויתרתי. אני עדיין לא חושב שאתה צודק, אבל כשאתה שוב ממקד הכול בבריטניה, אין לי על מה להתדיין. וכן, שמעתי את דאגלאס מארי בנושא והמחשבות שלו בנושא. אני גם לא רואה איך מה שאני רוצה שיקרה מזיק. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

נשיא ארה"ב לשעבר טראמפ: מה שקורה בעזה זה בלתי יאמן, מחריד ונורא עבור שני הצדדים.

אז בוא נעזוב את תעמולת הבחירות, אבל זה נשמה כמו קריאה להפסקת אש.

רק שהוא אמר הפוך... 

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

חשבתי שדמוקרטיה, ושהסטודנטים הולכים לקלפי ובוחרים את מי שמקדם את האג'נדה שלהם. לא כך?

ובנוסף, חלק מהסטודנטים נכנסים לשירות הציבורי, מתקדמים למעלה מי יותר ומי פחות וחלקם נהיים ראשי המדינה.

אחמדיניג'אד, למשל.

פורסם
לפני 17 דקות, falou כתב:

רק שהוא אמר הפוך... 

טוב, גם ביידן אמר הפוך וביקש הפסקת אש ליותר משלושה ימים. כאשר מתחילים להגיד כן, אבל ...

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

מה? 

לא צריך איום ישיר, מספיק את האווירה שהוא משרה.

הבן אדם הוריד את מפקד כוח קודס האיראני בלי להתרגש מזה אפילו. מישהו העז לעשות משהו אחר כך?

בינתיים עם כל התמיכה שאנחנו מקבלים מהם, בסיסים אמריקאים חוטפים הפצצה אחרי הפצצה וארצות הברית עדיין מסרבת להגיד שהמלחמה הגיעה, ומחפשת איך להוריד מחשיבות האירועים.

אם טראמפ היה בשלטון מטוסים אמריקאים היו שולטים בשטח האווירי של איראן כבר מלפני חודש.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

כמו שאמרתי, קמפיין מאורגן.

ואם מותר לחיילי מילואים בתפקיד, לנהל קמפיין פוליטי בזמן מלחמה, מותר לי לבקר אותם. בינתיים.

נו טוב, אם שלט "גוש קטיף" מאיים עליך נגיד להם פעם הבאה שיניפו "עזתים חולים לאיכילוב", אולי זה ירגיש לך טוב.

עריכה:

לוחמי סיירת נח"ל שמו שלט "חוף נובה" בחוף של עזה.

עכשיו נעזוב בצד את הסטיגמות של "הנחל שמאלנים/קיבוצניקים" וכל זה, החברה האלה חטפו חזק ב7.10 ונלחמו כמו אריות, אתה חושב שהם גם אומרים פה איזה אמירה פוליטית? אתה חושב שהם גם צריכים לצאת מהלחימה?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 15 דקות, mikyl כתב:

טוב, גם ביידן אמר הפוך וביקש הפסקת אש ליותר משלושה ימים. כאשר מתחילים להגיד כן, אבל ...

מה הקשר?

כתבת שטראמפ אמר בריאיון משהו שמשתמע ממנו שהוא בעד הפסקת אש, וזה לא נכון.

פורמלית ביידן ביקש הפסקת אש.

שהאמריקאים באמת רוצים שתעשה משהו, הם יודעים להתעקש. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אם טראמפ היה בשלטון מטוסים אמריקאים היו שולטים בשטח האווירי של איראן כבר מלפני חודש.

אני די בטוח שקראתי אותו אומר שהוא מצפה מאיתנו להסתדר ולא להיות רכיכות או משהו כזה.

הסיכוי שטראמפ היה שולח לפה צבא להלחם בשבילנו, לדעתי, הוא אפס.

אבל כן. בטח כבר היה שלום עם סעודיה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

על איראן.

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני די בטוח שקראתי אותו אומר שהוא מצפה מאיתנו להסתדר ולא להיות רכיכות או משהו כזה.

הסיכוי שטראמפ היה שולח לפה צבא להלחם בשבילנו, לדעתי, הוא אפס.

אבל כן. בטח כבר היה שלום עם סעודיה.

הוא לא היה נלחם בשבילנו, אבל הוא היה מפרק את כל המזרח התיכון בשנייה שחיילים אמריקאים היו חוטפים את הכטב"מ מתאבד הראשון.

בינתיים האמריקאים מדווחים על מעל 50 פצועים ותקפו איזה מחסן נשק עם איום מעומעם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

הוא לא היה נלחם בשבילנו, אבל הוא היה מפרק את כל המזרח התיכון בשנייה שחיילים אמריקאים היו חוטפים את הכטב"מ מתאבד הראשון.

חיילים אמריקאים בעיראק חטפו טילים בקדנציה שלו. לא חושב שהוא פירק את המזרח התיכון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...