Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

הוכחנו כבר שהוא לא באמת תומך טרור והורשע כולה על מדבקות

מי זה "הוכחנו"? אתה? 😂 לא הוכחת כלום! אם היו תופסים איזה ערבי עם כרזות של חמאס ובנוסף עם סטיקר של חמאס מודבק על רכב גם הייתה כזה סולחני?

וגם מהמילה פאשיסטים שאתם צועקים כל שנייה אין באמת מה להתרגש.

ברור, אתה לא מתרגש מפשיזם אם הצבעת עבורו. גם מברוך הגבר לא התרגשת. אולי כמו עדי-אל אתה גם מצדיק אותו.

בממשלת השינוי היו גורמים אנטי ישראלים כמו איבתיסאם מרענה שרצתה למחוק ערים בישראל, לא ראיתי זעזוע מטורף מזה, יותר בסגנון של כיסתחתם את זה, אז שחרר גבר.

חלק לא מבוטל של הממשלה הזאת שהצבעת עבורה הם אנטי ישראלים. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7471

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הוכחנו כבר שהוא לא באמת תומך טרור והורשע כולה על מדבקות וגם מהמילה פאשיסטים שאתם צועקים כל שנייה אין באמת מה להתרגש

והשחקנית סך הכול פירסמה פוסטים או משהו.

אז לא תומכת טרור? או כן?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הסיבה שלא רוצים שתהיה להם מדינה פלסטינית היא לא דתית (למרות שיש מטומטמים כמו רוטמן שרוצים שהילדים שלהם יאכלו פיתות עם קבנוס בחוף של עזה) אלא כי זה יאפשר לאירן להקים שם ארגון טרור גרוע יותר מחמאס תוך שנים ספורות.

ראינו את החומר האנושי שם וכמה הוא אוהב אדם ורודף שלום. 

הדרך היחידה למדינה פלסטינית בלי טרור זה לשלוט שם בעצמנו או יחד עם האמריקאים בצורה שתאפשר להם להתפתח כמדינה ולא כלא כמו שהיה עד עכשיו, לשלוט בחינוך ובתרבות ולדכא באלימות קשה כל התנגדות או זיקה לטרור איסלמי. מקל וגזר, רק שבקצה המקל יש כדור מתכת עם קוצים. במקביל צריך למצוא פתרון ליו"ש כי גם שם חיים פלסטינים שאם תתן להם בחירות דמוקרטיות יקימו עזה 2 ויתחילו לירות לך רקטות על עפולה וחיפה.

זה יקח המון המון זמן וכנראה גם דם ישפך, אין פוליטיקאי שיסכים לסחוב את כל הנזקים שזה יעשה במהלך הקדנציה שלו בשביל שבעוד 20 שנה מישהו אחר יקצור את הפירות. לא יודע כמה זה ריאלי, יש מצב שזה תלוש מהמציאות בדיוק כמו טרנספר למצרים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, oryo כתב:

וזה גבירותיי ורבותי, איך גורמים לטרוריסטים לחשוב שהם בסה״כ לוחמי חופש ולא פסיכופתים רצחניים.

כמובן שאותם אנשים חמש דק׳ אח״כ שואלים את עצמם ״ריבונו של עולם, איך הם יכולים להרוג אזרחים איךךךך״. מה איך, ככה איך! ממציאים תירוצים בשביל להכשיר את זה שהם פאקינג פסיכים.

אשכרה 1:1 הסחורה הבאושה שמוכרים שם בחמאס כשהם מגייסים את פעילי הדאעש שלהם, אבל בעברית. מה נסגר.

לא שמת לב למה שמשתמע מדבריך?

חיילים זאת מטרה לגיטימית לפגיעה

(אזרחים כן-חיילים לא. ומה עם חיילים בחופשה)

אנחנו לא צריכים לתת להם הסברים מה הסיבות למעשים שלהם רק לחסל אותם

לא אכפת לי אם הם פסיכים או לא. אני לא פסיכולוג. אני יודע שהם טרוריסטים שרוצים לרצוח יהודים בכל גיל

פורסם

גם ביבי הסכים למדינה פלסטינית מפורזת עם סידורי בטחון. מי שהתנגד לכל דבר, באופן עקבי, היו הפלסטינים. היום אין שום אפשרות להגיע למשהו אחר וברור לחלוטין שמדינה פלסטינית לא תקום כתוצאה מהסכם עם הפלסטינים אלא כתכתיב לפלסטינים.

90% מחברות התעופה הזרות לא מתקרבות ישראל ובכלל זה כל החברות האמריקאיות. לעומת זאת, בכל יום נוחתות בנתב״ג מספר טיסות של חברות רוסיות וטיסות של אל על ממריאות למוסקווה. ישראל היא לא מדינת חסות של ארה״ב, לא המדינה ה51 ולא בטיח. לארה״ב יש אינטרסים עמוקים מאוד בישראל והאינטרסים האלה עוד הלכו והעמיקו עם השנים, כששווה לשים לב שהאירוע הזה הוא הראשון שמתרחש אחרי הערבויות הבטחוניות שארה״ב העבירה לנו כחלק מהסכם הגז לפני שנה.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

אני יודע שהם טרוריסטים שרוצים לרצוח יהודים בכל גיל

זה בדיוק מה שהם יודעים עליך.

אתה מבין את הבעייה?

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

למה אתה מתפלסף ובורח מהתשובה? כי זה לא תואם את האג'נדה שלך? 

השאלה הייתה פשוטה, במה בן גביר אשר תלה בסלון תמונתו של רוצח יהודי שונה מתומכי חמאס מפזרים סוכריות על רוצחים ערביים?

מבחינתי, אין הבדל.

נסיתי להסביר את קו החשיבה שלהם,

כתבתי שלתפיסתם הוא לא רצח סתם. אלא הוא מנע פיגוע גדול יותר שתוכנן באותו היום.

הם מבחנים שצריך להיות לא שפוי נפשית כדי לרצוח 29 מתפללים.

גם הם עצמם כל כך לא מצליחים להבין איך חבר שלהם (שהיה רופא וקצין וכו') עושה דבר כזה.

ולכן הם מחפשים/מניחים שהיתה לו סיבה לעשות את זה. 

וזה שורש ההבדל.

בשביל החברה הפלסטינית, המחבל הפלסטיני צריך/יכול לרצוח יהודים מעצם היותם יהודים.

בשביל היהודים, גם הפאנתיים ביותר, לא יכול להיות שהוא רצח סתם, בטוח היתה לו סיבה טובה. (ואם לא היתה לו סיבה טובה, נחפש סיבה, כי אפילו הם לא מצדיקים רצח סתם לשם הרצח)

• אהבתי 4

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, omerkot כתב:

וברור לחלוטין שמדינה פלסטינית לא תקום כתוצאה מהסכם עם הפלסטינים אלא כתכתיב לפלסטינים.

עכשיו יש לנו הזדמנות לפרק באלימות כל מי שמתנגד להסכם.

לא צריך שיאהבו אותנו, מספיק שיפחדו מאיתנו.

עם מצרים וירדן זה עבד.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אז ביידן מכוון ל-2 מדינות לאחר הכרעת החמאס. כמובן בימין הדתי הוא כבר שוב הופך לאויב העם, אבל אני שם את זה בצד רגע.

ומה חדש? זה תמיד היה ככה.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מה שמעניין כאן, בכל מקרה, זה השינוי האדיר במעמדה ועתידה של ישראל, משני כיוונים: מכיוון אחד, אנחנו הופכים למדינת חסות. כל הנאומים והטענות ההיסטוריות של מנהיגי ישראל על קבלת החלטות עצמאית הולכים לפח. האמריקאים גם כרגע מכתיבים את הקצב, כשהגנרלים שלהם עושים עם המטכל שלנו כנראה בערך מה שבר לב עשה עם גורודיש לפני 50 שנה.

גם זה לא חדש. תמיד הינו תלויים בתמיכה אמריקאית. צבאית/כלכלית ומדינית. הם גם הכתיבו לנו מתי לסיים מלחמות (לבנון השנייה/יום כיפור).

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אז ביידן מכוון ל-2 מדינות לאחר הכרעת החמאס. כמובן בימין הדתי הוא כבר שוב הופך לאויב העם, אבל אני שם את זה בצד רגע.

אני לא חושב שתקום מדינה ערבית פה לצד ישראל אחרי המלחמה, אלא אם ארהב תכפה את זה כמו שלא עשתה עד היום. אבל לישראל בספק אם יש תוכנית אחרת, כלומר בטוח שלא - זה כבר פורסם ואושרר על ידי אנשים שונים ומשונים. ומסתבר ש"נגרש אותם לסיני ושהמיצרים יסתדרו, אחרת נראה להם מה זה!!11". זו לא תוכנית פעולה, בטח לא של מדינה שמתקשה להלחם מול שני ארגוני טרור.

מה שמעניין כאן, בכל מקרה, זה השינוי האדיר במעמדה ועתידה של ישראל, משני כיוונים: מכיוון אחד, אנחנו הופכים למדינת חסות. כל הנאומים והטענות ההיסטוריות של מנהיגי ישראל על קבלת החלטות עצמאית הולכים לפח. האמריקאים גם כרגע מכתיבים את הקצב, כשהגנרלים שלהם עושים עם המטכל שלנו כנראה בערך מה שבר לב עשה עם גורודיש לפני 50 שנה.

מהכיוון האחר, די ברור שאחרי מסמוס ובריחה מזה במשך עשור, תוך הצהרות על כמה טוב לנו לחזק את החמאס וכו', ישראל תצטרך לחזור למו"מ עם הרשות או מי שארהב תשים במקומה. ולמעשה האסטרטגיה המדהימה - "נעשה שלום עם מדינות ערב שאף פעם לא היינו במלחמה איתן, ונשכח מזה שיש פלסטינאים בחצר האחורית שלנו כי אפשר לטוס ללונה גל בדובאי" - נכשלה. ובעקיפין, לא משנה מה, כשיסתכלו על כל החרא הזה ממרחק היסטורי כלשהו - אני בטוח שהקוצנזוס יהיה שהיא גם נכשלה לאור הפסד צבאי. 

אין לי כח כבר לרדת עוד על ביבי, אבי הגישה הזו, וכמה שהוא כשלון פנומנלי. רק אציין שאם נשרוד, יש עוד תחומים לא מבוטלים, בהם האסטרטגיה של ישראל בעשור היתה זהה - נתכחש לבעיות ומתישהו זה יסתדר. וגם בהם העתיד צפוי לנגוס לנו בתחת די חזק.

כל החלומות האלו על 2 מדינות יוביל אותנו לאסון דומה רק הרבה גרוע יותר בעוד 20 שנה.

מדינת ישראל על הזין של ביידן. יש לו סיבות משלו למה הוא עוזר לישראל (בחירות לדוגמא) אהבה זה לא אחת מהסיבות אז לא יודע אם הוא אויב אבל לא בהכרח חבר.

בקשר לסיוע - הזדיינו. צריך להודות באשמה גם מצד חמאס וגם מצד ביידן 

יש פסוק בתנ"ך "באין חזון יפרע עם" אם אין מנהיגים עם חזון אנחנו אוכלים קקה.

פורסם
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

הסיבה שלא רוצים שתהיה להם מדינה פלסטינית היא לא דתית (למרות שיש מטומטמים כמו רוטמן שרוצים שהילדים שלהם יאכלו פיתות עם קבנוס בחוף של עזה) אלא כי זה יאפשר לאירן להקים שם ארגון טרור גרוע יותר מחמאס תוך שנים ספורות.

אני איתך. הפחד ברור לגמרי והוא גם קיים אצלי. אני חושב שזה גם ההבדל הגדול בחברה הישראלית. רובינו מפחדים. מיעוט קטן וקולני לא מתעניין בזה בכלל, אלא במה שצריך לעשות כדי שיבוא המשיח. בשורה התחתונה אני חושב שזה לא יהיה משנה כל כך. יש סיכוי טוב שיכפו עלינו מה שיכפו. וגם אם לא - ישראל כנראה תצטרך להתמודד עם המציאות, לא כמו שבחרה לעשות ב-15 שנים האחרונות. וכמובן זה לא שיש לי פתרון קסם כרגע.

לפני 18 דקות, omerkot כתב:

ישראל היא לא מדינת חסות של ארה״ב, לא המדינה ה51 ולא בטיח

ישראל לא מסוגלת לנהל מערכה של שבועות ובטח לא חודשים מול אף אחד, בלי תחמושת שמגיעה מאמריקה. אומנם הגאון מאיר רובין מקהלת הציע להחליף את אמריקה בצרפת בזמנו, אבל עד כמה שידוע לי, הוא מחק את הציוץ הזה לאחרונה. 

לפני 19 דקות, omerkot כתב:

גם ביבי הסכים למדינה פלסטינית מפורזת עם סידורי בטחון. מי שהתנגד לכל דבר, באופן עקבי, היו הפלסטינים. היום אין שום אפשרות להגיע למשהו אחר וברור לחלוטין שמדינה פלסטינית לא תקום כתוצאה מהסכם עם הפלסטינים אלא כתכתיב לפלסטינים.

למה ביבי הסכים או לא אני לא יודע. אבל זה לא סופר משנה. האסטרטגיה ב-15 שנים האחרונות כמעט היתה למשוך זמן, לספח את יו״ש לאט ולהפריד בין הבעיות בעזה לאלו בגדה. אני חושב שהסיפור הזה נגמר. ואני מניח שיש סיכוי טוב שיכתיבו את העתיד לנו כמו שיכתיבו אותו לפלסטינאים. או בוא נגיד ככה: אם הייתי חנן בן ארי או כל חבר אחרת בכת המשיחית, לא הייתי בונה על חזרה לוילה על החוף בעזה בקרוב.

לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

כל החלומות האלו על 2 מדינות יוביל אותנו לאסון דומה רק הרבה גרוע יותר בעוד 20 שנה.

זה לא חלומות. ההפך. אני חושב שהולכים לכפות עלינו הסדר בתנאים הכי גרועים שאפשר. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה יהיה אבל ערבים בהחלטת יהיו מפוחדים יותר ואםראש למטה. אם יהיה אפס טולראנס ממשטרה כלפיהם אז הכל יהיה רק דבש. עובדה שברגע שמשטרה מקבלת כוח אז יש מיד תוצאות. מקווה שרק ימשיכו כך ופאק וישלמדו לשקר ולעשות הסברה כמו חמאס. זה משהו שחייבים ללמוד מהם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

לא הוא התכוון לחנן בן ארי שהופיע לפני חיילים ושר שנקים שוב את גוש קטיף ועל החוף של עזה נקים חוף מסיבות "חוף נובה"

ראה כאן

https://twitter.com/YarinHay8/status/1717226516839297132?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^tweet

עריכה אחרונה על ידי om2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

.

פורסם

שמע, @יובל .מ. חיפשתי טוב ולא מצאתי שהבחור ציטט פסוקים מהקוראן. אולי אתה תמצא.

image.thumb.png.a6e3a61181b3b59e32c68b8be1635759.png

לפני 9 דקות, BoazB11 כתב:

???

אולי התכוונת לדוד שלו, מיכאל בן ארי?

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...