Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

ואם לא יחתמו?

כדור בראש לא באמת

להכניס אותה כמו כל חייל חטוף אחר לבית הבראה.

• רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הם לא נשארים בבית כי הם אוהבים אותך פתאום.

הם לא חייבים לאהוב אותי, בדיוק כמו שאני לא חייב לאהוב אותם וגם עוד כמה מהיהודים. מספיק שכולנו נתנהג במסגרת החוק.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

עם כל בלבולי השכל שלך לגבי או לגבי מי שהצבעתי לו, לא הייתה פעם אחת שחף מפשע נפגע ולא גיניתי את זה. 

גם רבים מתוך 44% גרמנים שהצביעו ב-1933 להיטלר לא היו נאצים. אני אפילו מאמין שלחלקם הגדול לא היה כל כך איכפת מיהודים. הם בחרו בהיטלר כי הוא הבטיח לחם, עבודה ומשילות. תמורת כל זה היו מוכנים להתעלם מכל השאר. בדיוק כמו בוחרי בן גביר מוכנים להתעלם תמורת המשילות מעובדה שבן אדם מעריץ של טרוריסט רוצח. מה היית אומר על ערבי שמצביע למישהו שתלה בסלון תמונתו של יחיא סנוואר?

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

בדרך כלל אני מאמת. הפעם פספסתי.

עדיין לא משוכנע במשמעות של הפסוק.

קודם כל סחתיין על ההודאה.

יש מלא פייק ניוז, צריך לדעת שהיום כולם שקרנים. 

כל מי שעושה משהו ומבין שטעה מבקש סליחה וחושב שיסלחו לו, ברגיל יכול לעבור, היום לא.

אם כבר, יש אחות בסורוקה בשם רז שפירא שיצאה נגד כל אותם אנשי רפואה שתמכו בחמאס. היא בבית כבר יותר משבוע. 

על זה אנחנו צריכים להילחם.

פורסם
לפני 3 דקות, motior כתב:

כדור בראש????

לא באמת, הומור שחור.

לפני 15 דקות, DareDevil כתב:

כדור בראש לא באמת

לראיה, אתה יכול לראות את ההודעה כמו שהיא בלי עריכה ושטויות.

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 דקות, mikyl כתב:

הם לא חייבים לאהוב אותי, בדיוק כמו שאני לא חייב לאהוב אותם וגם עוד כמה מהיהודים. מספיק שכולנו נתנהג במסגרת החוק.

גם רבים מתוך 44% גרמנים שהצביעו ב-1933 להיטלר לא היו נאצים. אני אפילו מאמין שלחלקם הגדול לא היה כל כך איכפת מיהודים. הם בחרו בהיטלר כי הוא הבטיח לחם, עבודה ומשילות. תמורת כל זה היו מוכנים להתעלם מכל השאר. בדיוק כמו בוחרי בן גביר מוכנים להתעלם תמורת המשילות מעובדה שבן אדם מעריץ של טרוריסט רוצח. מה היית אומר על ערבי שמצביע למישהו שתלה בסלון תמונתו של יחיא סנוואר?

1. הם מתנהגים במסגרת החוק כי היהודים השתגעו.

2. כשתפסיק לחזור לנושא שדיברנו עליו 30 פעם נמשיך.

לפני 18 דקות, DareDevil כתב:

כדור בראש לא באמת

בול (על הבית הבראה).

דובר איכילוב שאמר שזאת לא אשמתם כי לא הודיעו להם מה לעשות וטען שנלחם בגדודי עיתונאים בחירוף נפש העלה סטורי שהוא מתגאה לראות את הפרצופים ההמומים כשהוא מעלה אותם לגג לראות את הנחיתת מסוק וכשהוא מודיע להם שיוכלו לראיין אותה ולא רק את המשפחה (פורסם אצל יבגני זרובינסקי).

כמובן שמחק.

מתקשר להודעה האחרונה שלי לפינדר - תיכף גם הטיפש הזה יגיד שהוא מתנצל.

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

עזבו את החטופה.

יו"ר האו"ם עשה לנו פיגוע קצת יותר גדול.

לא באמת.

צריך להכיר את הקונטקסט של יחסי ישראל והאו״ם.

זה דווקא מסוג הדברים שמאוד עוזרים לנו כי הם מדגימים שהאו״ם הוא גורם לא רלוונטי ומקלים עלינו מאוד בהתמודדות מול השפוכת הקבועה שיוצאת משם.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

עזבו את החטופה.

עוד טיפש כמו כל הארגון המיותר שלו שנותן למדינות כמו איראן וסעודיה להיות במועצת זכויות אדם.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

כשתפסיק לחזור לנושא שדיברנו עליו 30 פעם נמשיך.

תמיד ברחת מהתשובה כי זה לא כל כך נחמד ואין לך מה לענות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

תמיד ברחת מהתשובה כי זה לא כל כך נחמד ואין לך מה לענות.

עניתי על זה כמה וכמה פעמים מוזמן ללכת איזה 500 עמודים אחורה.

• מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

עזבו את החטופה.

האמת שהחטופה והראיון היא עדות נוספת לכישלון המתמשך שקשור לחוסר התפקוד המוחלט של הממשלה הזו וכל מה שהיא נוגעת בו.

לפני 26 דקות, פינדר כתב:

או"ם שמום. 

מבחינתי האמירה שלו זו רק עוד לגיטימציה וחיזוק לנו, שצריך להשמיד את האנטישמים הארורים. בעזה, בלבנון ובאיראן.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...