Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, mikyl כתב:

עם כל הכבוד, נראה קטע חתוך משיחה שלה עם דייל שרוצה להעביר את הטיסה בשקט ולא לחפש בלאגן. כמו שאמר, חברה אמריקאית, לא אכפת לה סכסוכים פנימיים של ישראל.

אם היא כל כך לוחמת הייתה מוציאה טלפון בזמן שדרשו ממנה את זה. העיקר לחפש מישהי שתצלם מהצד בזמן שהיא עוקצת מיני סליחה מהדייל מצאה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, Night Driver כתב:

לא רוצה שהוא יברך אותי ולא שהשליחים שלו פה יקללו אותי.

מזכיר לי בדיחה ששמעתי מאיזה חרדי.

קבוצה של חיילים וחרדי עומדים בתחנת אוטובוס באיזה חור נידח.

פתאום מגיע רכב הסעות מפואר, נפתחת הדלת והנהג קורא "כל החיילים שצריכים טרמפ תעלו לרכב"

החרדי מתבאס ושואל את הנהג, למה אתה לא מציע לי גם טרמפ? 

הנהג אומר לו, אתה לא חייל.

החרדי אומר לו, אני חייל של אלוהים!

אז הנהג עונה לו, אז שאלוהים יקח אותך.

• אהבתי 2
  • מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, נקודה טובה כתב:

עיין לעיל, מר אדון הארץ הנכבד .

לא הבנתי מה הבעיה. אתה נפגע ממפרק חשוף של ילדה בת 6?

אל תצא מהגטו שלך, מה הבעיה?ככה לא תיפגע הנשמה שלך ולא תצטרך להלחם בפיתויים.

לא תצטרך לבדוק אם אתה חרדי אמיתי או סתם עובד אלילים ממוצע.

לפני 33 דקות, mikyl כתב:

איך הגעת לזה? כי היא כתבת חדשות 13?

היא אישה, אז היא בטוח משקרת.

בתאכלס?זה פשוט לא מתאים לפוזיציה שלו אז הוא מחרטט/משקר בגלל שקשה לו לקבל את המציאות.

הדוגמא המושלמת לכך הייתה הסיפור שלו עם ה10 תאי שירותים שהוא המציא.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

עם כל הכבוד, נראה קטע חתוך משיחה שלה עם דייל שרוצה להעביר את הטיסה בשקט ולא לחפש בלאגן. כמו שאמר, חברה אמריקאית, לא אכפת לה סכסוכים פנימיים של ישראל.

אם היא כל כך לוחמת הייתה מוציאה טלפון בזמן שדרשו ממנה את זה. העיקר לחפש מישהי שתצלם מהצד בזמן שהיא עוקצת מיני סליחה מהדייל מצאה.

שמעת בכלל מה אמר הדייל? מתוך השיחה:

ציטוט

הוא מפלה אותה כי היא אישה הוא לא רוצה לשבת לידה.  .... אמרתי שהוא האדם שיוצר את הבעיה אני שמתי אותו על מוקד כאחראי .... אם יש לך בעיה לשבת ליד אישה, תיקח טיסה אחרת. לך תטוס אל על. ... הוא לא מוכן לשבת לידה כי היא בת, והבן שלו או משהו. ואני מתנצל. אני אכתוב על זה דו"ח.

יותר מזה? יש לך הוכחה שהיא משקרת? חצי הוכחה? משהו? או רק שהיא תשקורת ועוד מערוץ 13 רחמנא לליצן?  

• אהבתי 2
פורסם
לפני 41 דקות, יבגניפ כתב:

@gadik6, ממש שונה מהשמאל הפרוגרסיבי באמריקה אה?

לא הבנתי מה הבעיה שלה?

היא בעצמה כתבה שהגבר האשכנזי יותר אינטליגנטי מ80% מהאוכלוסיה..

(וגם הצליחה להשחיל שם שנאה ל״פרוגרס״)

image.thumb.png.07ea6acc587566caa4a4811a27b37764.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, יבגניפ כתב:

@gadik6, ממש שונה מהשמאל הפרוגרסיבי באמריקה אה?

שנעשה תחרות?

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

שנעשה תחרות?

תהייה רציני. מירב מיכאלי מנהיגת מפלגת שמאל מובהקת. זה לא מפתיע שזו האג'נדה שלה, ואף אחד גם לא אמר משהו אחר.

אני רק ממשיך את ההסבר מאתמול שפוליטיקת זהויות מפגרת, זו הגישה ששולטת גם בימין הפופוליסטי היום. ובין היתר, זה גם כי האידיאולוגים הגדולים שם, זה אנשי שמאל לשעבר.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

אוי זה כל כך מפגר. אין דרך יותר טובה להפוך בעיה אמיתית לבדיחה, מהמצאה של משהו שלא קרה. meh.

הבעיה היא שאתה לא בודק בעצמך ונופל לספינים (הבעיה לא בך, יבגניפ, אלא במציאות שנותן במה לסוכני בורות וכאוס להפיץ שקרים בלי שיש לזה מחיר) 

במקרה הזה אתה מאמין שהאדם לו אתה מגיב כתב אמת, והוא מאמין שהאדם אותו קרא/שמע אמר אמת, אבל כשמסתכלים על המקרה מגלים שאין תיעוד מקורי אלא He said She said, ואחד הסיפורים מתיישב יותר עם המציאות הסבירה מאשר להיפך. בקצרה? בהינתן ששני הצדדים טוענים שהשני משקר - סביר יותר שזוג חרדים צעירים ביקשו מאישה לעבור מושב כי כולנו מכירים המון דוגמאות, מאשר שאישה ממש התעקשה לשבת לידם כי היא מחפשת דרמה בטיסה שגרתית.

(מדגיש כי לא טוען שאני *יודע* מה קרה, אלא שבהינתן הנתונים יש אירוע סביר יותר וסביר פחות, ולכן לא שש לקרוא לה שקרנית) 

הצד שלו https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160677232084174&id=805859173&mibextid=Nif5oz

הצד שלה https://m.maariv.co.il/culture/tv/Article-1030672?fbclid=IwAR03Ha8i1q3ZPvEL4ITqn1rUFW-3LG1qa69hyY9-vcRksQ3nQeTEPXKQb3c

אם משעמם לך - חפש על זה שתי דקות בגוגל תראה את העדויות של שני הצדדים ותחליט בעצמך. אח"כ תעדכן את המנוע הפנימי שלך בנוגע למי כן/לא לקחת ברצינות. לי זה נראה כמו מקרה סתמי יחסית שלא אמור לקבל רייטינג מעצם זה שלא באמת ברור מה היה שם. 

וכל ההתייחסות הרצינית והארוכה להטרלות היא ניצחון הטרולים, זה קרב שאי אפשר באמת לנצח בו כי כשאנשים בסדר עם שקרים אז אתה בעצם נכנס לקרב חרבות מול אדם עם שוטגן. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עריכה לנ"ל: מיד אחרי יבגני נהגוס רשם" אם... היא מטומטמת", פינדר רשם שהיא פיתה, וכל זה רק על בסיס זה שמגיב שרירותי רשם "אז מסתבר שהיא... " בלי סימוכין (אאל"ט). 

מספיק תזה בטוקבק בשביל לייצר ולקבע מציאות. היחיד ששאל לסימוכין (אאלט) זה פאלו. 

איזו מציאות מבאסת. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

בניגוד לחברנו כאן שאוהב לספר שהוא "data oriented" או "evidence oriented", אבל בעיקר מחרטט על דברים שכנראה אין לו מושג לגביהם, ואז טוען מה סביר ומה לא, אני מבלה (או ביליתי) לא מעט על הטיסות של יונייטד בקווים ישראל - ארה"ב (ובעיקר ניו יורק) בשנים האחרונות, אז להלן כמה עובדות:

1. ליונייטד יש שתי טיסות יומיות לניו יורק (פלוס עוד 2 חזרה), פלוס עוד טיסות מ/אל יעדים אחרים, וכך גם לחברות אחרות דוגמת אל על, דלתא ועוד. כלומר מעל 10 טיסות ביום, או מעל 50 בשבוע (שעליהן חרדים או דתיים יכולים לטוס, לא כולל שישי/שבת). חשוב לציין שיש לפעמים טיסות עם עשרות חרדים/דתיים ש"נאלצים" לשבת ליד נשים, כלומר מאות אם לא אלפי מקרים פוטנציאליים של הדרת נשים בשבוע. האם שומעים על עשרות מקרי הדרה/אפליה של נשים?

2. הטיסה הספציפית של יונייטד מתבצעת בתצורת ישיבה של 3-3-3 בתיירים. לפי התמונה שהכתבת פרסמה ולפי והתיאור של הבחור הדתי, הוא ישב בשלישייה המרכזית מצד שמאל, באמצע ישב חבר של בן שלו ולידם ישבה הכתבת.

היא טוענת "פרקטית: היו להם לידי שני מושבים משלהם, ועוד מושב נפרד. כלומר יכלו לשבת שניהם ביחד, אבל לידי".

זה לא ממש סותר את הטענה של הבחור הדתי שהוא רצה את המושב שלה כדי שהבן שלו ישב איתם בשלישייה.

3. ממש יום לפני המקרה, חברתנו הכתבת מגיבה בכעס על מקרה הדרת הנערות, ובאופן כללי נראה שהיא לא הכי "מתה" על דתיים לפי הטוויטר שלה.

4. הבחור הדתי בתמונה (של נריה קראוס), לעומת זאת, לא נראה כמו החרדי שמדיר נשים. מעבר לעובדה שנראה שמדובר באדם מאוד חביב, צריך להסתכל על הלבוש שלו, ההופעה שלו, ויהיה קל להבין שמדובר כנראה בחרדי "מתקדם" שעובד, שמשתלב בחברה ועוד, ולא באיזה חרדי קיצוני עם חתול על הראש ופחד לא מוסבר מנשים.

הכתבת דווקא נראית כ-Karen אמריקאית טיפוסית, אבל זה רק התרשמות שלי.

5. עוד התרשמות שלי (אישית בלבד, שמבוססת על עשרות בודדות של טיסות) - אף פעם לא נתקלתי במקרה בו לא הסכימו לשבת ליד אישה. היו מקרים שביקשו יפה, ובשקט, אם אפשר להתחשב, אבל אף פעם לא נתקלתי במקרה בו נוסע פשוט אמר שהוא לא ישב עד שהאישה שלידו לא תעבור מקום.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

מספיק תזה בטוקבק בשביל לייצר ולקבע מציאות. היחיד ששאל לסימוכין (אאלט) זה פאלו. 

ראיתי את החרדי מרואיין בטוויטר, או לפחות חלק מזה. אני לא יודע מה היה שם, אבל בדרך כלל חרדים שרוצים משהו מפגר בגלל האמונה שלהם לא מכחישים את זה, אז לא יודע :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 31 דקות, oryo כתב:

הגוס רשם" אם... היא מטומטמת"

נכון. אם זה נכון היא מטומטמת.

ואם תשים לב אז אחר כך גם תהיתי למה התעוררה מהומה אם היא סירבה ונגמר הסיפור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...