Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה באמת לא רואה את ההבדל בין הצדקה לבין תירוץ?

הצדקה - "טוב שהם עשו פיגוע, שינקמו את הדם של הפלסטיני החף מפשע"

תירוץ - "כן הם עשו פיגוע שזה לא בסדר אבל אנחנו עשינו קודם"

לא צופה בערוץ 14 הם חבורה של מטומטמים. 

דבר ראשון (או שני בשביל פינדר) שעשיתי זה רשמתי שיאשימו אותם ברצח, איך זה בדיוק הצדקה? 

אני מבין ש:

1. אתה לא מבין מה אתה קורא.

2. אתה לא מבין מה אתה כותב.

3. לא זה ולא זה וסתם כותב מה שבא לך.

ממשיך עם התירוצים שלך לכך שקראת לי 'תומך טרור' ובו זמנית אתה מסרב להוקיע את הרצח ועל הדרך אתה קובע מה אני יודע?

יפה מאוד, כפי שכתבתי מלפנייכן אתה צופה נאמן של ערוץ 14.

• משעמם 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, arturkopit כתב:

לא ידעתי שלגור במאחז בלתי חוקי מוקפים פלסטינים זה נחשב איכות חיים.

לא דיברתי על מאחזים. אלפי מנשה או אריאל למשל גם נמצאים ביו"ש.

לפני 59 דקות, פינדר כתב:

כאילו אין בעיה עם הכיבוש

אני לא רואה שום בעיה עם הכיבוש במהלך של מלחמת מגן אם יש לזה הצדקה ביטחונית. מספיק לראות שינוים במפות אירופה אחרי WWII. הבעיה שלי עם אלה שצורחים "ארץ אבותינו".

• אהבתי 2
פורסם
לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

ממשיך עם התירוצים שלך לכך שקראת לי 'תומך טרור' ובו זמנית אתה מסרב להוקיע את הרצח ועל הדרך אתה קובע מה אני יודע?

יפה מאוד, כפי שכתבתי מלפנייכן אתה צופה נאמן של ערוץ 14.

"בכל מקרה, קח - מגנה את הרצח, שישבו בכלא כל החיים כמו המחבל מהפיגוע אתמול (שארתור כבר קישר לרצח כאילו הם צריכים תירוצים). והם טיפשים."

1. גינוי. 2. הסבר לזה שאתה נותן תירוץ, ולא מצדיק. 3. הם טיפשים.

כפי שכתבתי מקודם - אתה לא מבין מה אתה קורא, אם אתה קורא בכלל. צא כבר מההתקף טנטרום שלך בחייאת.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

מספיק לראות שינוים במפות אירופה אחרי WWII.

רק מה, אני לא מוצא איזור כזה באירופה שבו יש אנשים בלי אזרחות של אף מדינה שחיים תחת שלטון צבאי. (בוא נתעלם מהבלקן לצורך הדיון הזה).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

בן אדם שמסרב להבין, אחרי למעלה מ50 שנות כיבוש, שה״זול ואיכות חיים טובה״ שהוא מקבל, הם על חשבון זכויות אדם של אנשים אחרים, הוא שותף לפשע.

כולנו בישות הציונית שותפים ל"פשע" הזה, למה הוא יותר ממך?

אם כבר, החרדים הכי פחות שותפים ל"פשע" כי הם לא משרתים בצבא, בקושי משלמים מיסים ובאופן כללי לא בעד המפעל הציוני...

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

זו טענה שהימין הדתי בעיקר משמיע הרבה. 

אישית אני חושב ש:

1. כן, נעשו לא מעט דברים שאני לא גאה בהם בעבר שלנו. אם המדינה היתה נראית אחרת והיה שלום, אם, נניח, אנשי העליות הראשונות לא היו מטפחים מושגים כמו "עבודה עברית"? לא יודע. כנראה שלא. אבל זה לא דברים שאני גאה בהם.

2. דברים מחורבנים שנעשו בעבר לא יכולים לשמש כהצדקה לכאלו בהווה. והפרגמטיות היא לחפש את הפתרון ומה שנכון וטוב הלאה. לא להמשיך עם משהו פגום, כי עשו את זה לפני 100 שנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

"בכל מקרה, קח - מגנה את הרצח, שישבו בכלא כל החיים כמו המחבל מהפיגוע אתמול (שארתור כבר קישר לרצח כאילו הם צריכים תירוצים). והם טיפשים."

1. גינוי. 2. הסבר לזה שאתה נותן תירוץ, ולא מצדיק. 3. הם טיפשים.

כפי שכתבתי מקודם - אתה לא מבין מה אתה קורא, אם אתה קורא בכלל. צא כבר מההתקף טנטרום שלך בחייאת.

הגינוי שלך שווה לכלום ושום דבר.

אחרי שקראת לי 'תומך טרור' כמה וכמה פעמים וניסת לתרץ בתירוצים עלובים ולא הצלחת החלטת לנסות גישה אחרת ולהמציא עלי שקרים.

אתה חושב שאם תשתמש בשיטה של ערוץ 14 והמפלגת של תומכי הטרור-הפשיזם הציוני זה ישנה משהו?

זה מביך בעיקר.

ממליץ לך לעשן משהו, אולי ככה תפסיק להיות שטוף שנאת חינם ותירגע.

אולי זה גם יעזור לך להפסיק להמציא תירוצים בשביל מתחנבלים.

לפני 10 דקות, mikyl כתב:

לא דיברתי על מאחזים. אלפי מנשה או אריאל למשל גם נמצאים ביו"ש.

הדוגמא הזאת שווה לדוגמא שנותנים לחרדים שמשרתים בצה"ל.

להביא 2 מקומות מוסדרים שהינם עדיין התנחלות  שגם שם לא חסר כמות של מתחנבלים ואנשים שחושבים ותומכים בהם.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

רק שפינדר גר בתוך גבולות ישראל היכן שלכאורה כולם שווים בפני החוק...

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

נכון. כולנו שותפים. גם אני.

להגנתי אומר, שעד לא מזמן האמנתי שבסופו של דבר יש רוב בישראל, שרוצה למצוא פתרון צודק ובר קיימא למצב הזה.

היום, אם הרוב רוצה או לא רוצה, המיעוט הביא אותנו למצב שבו כמעט בלתי אפשרי לפתור את המצב.

בכל אופן, לכל אזרח ישראלי (שאין לו עוד אזרחות) יש בחירה איפה לגור בין הירדן לים. אני בוחר לגור במקום שלא מתבסס על דיכוי. או לפחות מתבסס בצורה מינימלית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

דברים מחורבנים שנעשו בעבר לא יכולים לשמש כהצדקה לכאלו בהווה. והפרגמטיות היא לחפש את הפתרון ומה שנכון וטוב הלאה. לא להמשיך עם משהו פגום, כי עשו את זה לפני 100 שנה

אני בכלל לא חושב שצריכים להקים התנחלויות חדשות, אלא שזה ממש לא פרגמטי לפנות ישובים גדולים כמו אריאל ומעלה אדומים ולהעניש המון משפחות על "שותפות לפשע". אתה שותף לפשע בדיוק כמוהם כי אתה שולח את הילדים שלך לשרת בצבא ששומר על המתנחלין ומממן בכספי המיסים שלך את ההתנחלויות. הדרך היחידה להפסיק לתת לזה יד היא לחזור בתשובה ולהיות חרדי או לעבור למדינה אחרת.

לפני 16 דקות, David32 כתב:

רק שפינדר גר בתוך גבולות ישראל היכן שלכאורה כולם שווים בפני החוק...

מה זה משנה איפה הוא גר? הוא משלם כל חודש לממן את "הפשע" הזה. 

לפני 11 דקות, פינדר כתב:

אני בוחר לגור במקום שלא מתבסס על דיכוי. או לפחות מתבסס בצורה מינימלית.

בוא, אתה סוג של כרמלה סופרנו 😂

אני לא בעד המשך ההתנחלויות, אני בעד לשרטט גבול ברור ולתת להם לשלוט על השטח שלהם. אבל לומר שאנשים שגרים באריאל או במעלה אדומים אחראיים לסבל של פלסטינים ואתה שחי כמה קילומטרים משם בעיר שבנויה מעל הריסות של כפר ערבי לא, זה מגוחך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אתה שותף לפשע בדיוק כמוהם כי אתה שולח את הילדים שלך לשרת בצבא ששומר על המתנחלין ומממן בכספי המיסים שלך את ההתנחלויות

הבן שלי מתגייס בעוד שבוע וחצי - כי החוק מחייב אותו.

אני משלם מיסים - חובה על פי חוק.

לעומת זאת לגור ברחובות או באריאל זו בחירה אישית.

אתה מבין את ההבדל?

לפני שעה, SlowRide כתב:

שוב הבינאריות הזאת...

מצד אחד אתה יוצא נגד בינאריות ומצד שני אתה משטח את המצב ל״כולנו שותפים״, כאילו אין הבדל בין אריאל לרחובות. תחליט אם אתה בעד מנעד או בעד בינאריות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

1. לציית לחוק זה גם בחירה אישית, מה גם שיש דרכים חוקיות לפטור משירות בצבא וגם לא לשלם מיסים, פשוט זה דורש לשלם מחיר ולחיות חיים של מחסור. אתה רוצה לתת למשפחה שלך חיים טובים יותר, ויש לזה מחיר. אותו דבר כמו מי שרוצה לתת למשפחה שלו איכות חיים גבוהה יותר, אבל לא יכול להרשות לעצמו צמוד קרקע ברחובות.

2. אנשים הולכים לגור באריאל כי אין להם כסף לגור ברחובות. לא כי הם רוצים להתעלל בפלסטיני.

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

רק מה, אני לא מוצא איזור כזה באירופה שבו יש אנשים בלי אזרחות של אף מדינה שחיים תחת שלטון צבאי. (בוא נתעלם מהבלקן לצורך הדיון הזה).

זה קצת יותר מסובך. קודם כל ישנם מקומות באירופה אפה פשוט שמו אנשים על הרכבות מה שנקרא טרנספר (Königsberg/Kaliningrad). אני גם מכיר אזור בצפון איטליה אפה אנשים עד היום מדברים גרמנית. אין שלטון צבאי כי הם סיפחו את השטחים הכבושים, אלא שאצלנו גם בגלל מצב פוליטי וגם דמוגרפי זה טיפה יותר קשה לפתרון. דרך אגב איפה שזה היה ניתן ניסינו (רמת הגולן) אבל לא ראיתי יותר מדי התלהבות מצד האוכלוסייה המקומית.

לפני 39 דקות, arturkopit כתב:

הדוגמא הזאת שווה לדוגמא שנותנים לחרדים שמשרתים בצה"ל.

ישנם גם מקומות אחרים ואנשים שאם תיתן להם אפשרות להחליף 1 ל-1 דירה/בית ביו"ש בדירה/בית באזור המרכז לא יחשבו פעמיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

מצד אחד אתה יוצא נגד בינאריות ומצד שני אתה משטח את המצב ל״כולנו שותפים״, כאילו אין הבדל בין אריאל לרחובות. תחליט אם אתה בעד מנעד או בעד בינאריות

כי לדעתי אין הבדל. גם אתה אמרת שכולנו שותפים, אז אתה מתלונן שהשותפים שלך לפשע כאלה נוראיים אבל ממשיך בפשע?!

כאילו זה מה שיפתור את הבעיה. זה רק מחמיר את הבעיה שאתה מנתק את עצמך מהאנשים שאתה אמור לעבוד איתם ביחד כדי לצאת מהבוץ.

זה ד"א גם מה שעושה גלית דיסטקל ושאר המטומטמים האלה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

לדעתי אין הבדל. גם אתה אמרת שכולנו שותפים, אז אתה מתלונן שהשותפים שלך לפשע כאלה נוראיים אבל ממשיך בפשע?!

אתה חוזר לטענות ה"צביעות" בלי להגיד את זה במפורש. בכנות, עייפתי מהויכוח הזה עוד בזמן ליאור. לא נראה לי שיש טעם עבורי להמשיך את הדיון הזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...