Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

עזה הייתה במצב הכי טוב כשישראל באמת שלטה שם והם עבדו בת"א. זו עובדה. תעשה סקר עם עזתים שהיו אז בחיים ותקבל 99% הסכמה על זה.

הטיעון שלך:

המצב בעזה היה חרא ואז הם עשו אינתיפאדה וחמאס והיום הם במצב חרא מינוס מינוס.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

זה כשיש מלחמה בין שתי מדינות.

זו עצימת עיניים כי חיזבאללה הוא ממש ממש לא מדינת לבנון וחיזבאללה הוא ממש ממש לא הגורם שמייצג את אזרחי לבנון.
בדיוק כמו שחמאס הוא ממש ממש לא מה שמייצג את הרצונות של כל תושבי הרצועה.
אין שום הבדל. בשני המקרים אתה נלחם בארגוני טרור אכזריים שיורים לריכוזי אוכלוסיה שלך.
לארגון טרור אחד יש יכולת שהיא בערך פי מאה מהשני זה כל ההבדל.
זה שארגון טרור אחד יושב ב"מדינה" (בהרבה מובנים מדינת לבנון היא פחות מדינה מעזה) וארגון אחר יושב ב"No man's land" שבמקרה יש בו גם אזרחים הוא פרט שולי.
אתם בעצם אומרים "רגע רגע זה לא לגיטימי כי זו לא מדינה". אם מחר בבוקר העזתים יקראו לעצמם מדינת עזה זה פתאום יהפוך ללגיטימי?

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

הטיעון שלך:

המצב בעזה היה חרא ואז הם עשו אינתיפאדה וחמאס והיום הם במצב חרא מינוס מינוס.

בגדול כן. הם היום במצב חרא מינוס. תשווה משכורת ממוצעת בעזה אז והיום עם התחשבות באינפלציה ותראה שאני צודק.
הפועלים שבנו להורים שלי את הבית בחבל אשכול יגידו לך שאני צודק.
כנ"ל הגנן החירש עילם שהיה מגיע בכל שבת בבוקר ואבא שלי היה מחזיר למחסום.
הפועלים שעבדו בחקלאות בגוש קטיף גם יגידו לך את זה.
כנ"ל אלה שבנו בניינים בת"א.
זו הטרגדיה של העזתים והיא ממש לא באשמתנו אגב.
נקווה שלא נעשה את הטעות שלהם עם המשיחיים שלנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

ותראה שאני צודק.

ברור לי שאתה צודק והם היום במצב יותר גרוע. בסטנדרטים שלך ושלי.

רק שזה צידוק מאוד גרוע, לזה שלכאורה היו אמורים להשאר בסטטוס של שנות ה80, לחיות תחת משטר צבאי ולעבוד בגרושים אצל הגביר היהודי.

אני חושב גם שחלק לא מבוטל מהם, מעדיפים לחיות כמו היום, עם הגאווה של להיות חופשי לפחות חלקית מאשר כעבד של היהודים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עצימת עיניים זה להגיד אנחנו נשטח להם את הכפרים על התושבים שלהם בשביל לנצח ולצפות שזה יעבוד בשני המקרים.

לירות על כפר של שיעים שהוא בעצם בסיס צבאי של טרוריסטים במדינה אחרת זה לא כמו להפציץ כפר סוני שנמצא תחת "הכיבוש" שלך ובמקרה יש בו פעילי טרור שמתנגדים לנוכחות שלך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

רק שזה צידוק מאוד גרוע, לזה שלכאורה היו אמורים להשאר בסטטוס של שנות ה80, לחיות תחת משטר צבאי ולעבוד בגרושים אצל הגביר היהודי.

סטטוס של שנות ה-80? על מה אתה מדבר?
"ערב האינתיפאדה הראשונה עמד מספר המועסקים הפלסטינים בישראל על כ־109,000, כ־40% מכח העבודה הפלסטיני, והאבטלה ביהודה, שומרון ורצועת עזה עמדה על כ־5%"

5% אבטלה ברצועה היה ערב האינתיפדה הראשונה ב"סטטוס של שנות ה-80". היום הם ב40-50% אבטלה.
הם היו מתים לחזור ל"סטטוס של שנות ה-80"...

"לעבוד אצל הגביר היהודי"? מה הקשר רגשי נחיתות? מה בדיוק רע בזה? זה כבר לא בסדר שיהודי מעסיק ערבי?
באו ועבדו פה והרוויחו אחלה כסף.

אולי מה שמפריע לך זו תמונת המציאות.
כן כלכלית היה להם טוב יותר כששלטנו עליהם.
זה לא אומר שהיינו צריכים להמשיך לשלוט עליהם וזה לא אומר שאנחנו צריכים לשלוט עליהם, זה רק אומר שהמצב שלהם הוא באשמתם הכמעט בלעדית וכדאי מאוד שנבצע מהלכים לפני שהם יקחו אותנו יחד איתם.

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

סטטוס של שנות ה-80? על מה אתה מדבר?

אני יודע מה היה בשנות ה80. זוכר יופי את הפועלים מעזה.

הטיעון שלי הוא שלמרות שהמצב בעזה היה יותר טוב מהיום, אין התכנות להשאר במצב כזה לנצח.

אף אחד לא אוהב להרגיש שהוא עבד של מישהו אחר. אנשים יוצאים למלחמות על פחות מזה. גם אם הם מסתכנים בסגר ואבטלה.

למה פרצה האינתיפדה הראשונה, אם לדעתך המצב שלהם היה סוכר?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני מפריד בין רציונל לבין מה שאנשים מחליטים לעשות.
בדיוק כמו שבן גביר קיבל פה בבחירות האחרונות 14 מנדטים.
אנשים עושים בחירות מאוד מטומטמות בגלל שהם מקווים שיקרו כל מני דברים שהם מוצאים כטובים.
אני לא חושב שהיה פה עניין של "עבד של מישהו אחר" אלה משאלות שמכרו ועדיין מוכרים להם.
תיקח צעיר פלסטיני אקראי וסיכוי סביר שהוא מאמין שיום אחד אנחנו ניעלם. בדיוק כמו שיש אצלנו אנשים משיחיים שחושבים ככה עליהם. ההבדל הוא במספרים (למרות שאנחנו מתחילים להתקרב).

אם היה להם שכל הם היו מבקשים אזרחות. לא מדינה, לא שטח, לא ים, אזרחות.
למזלנו הם תקועים במשאלות לב משיחיות.
צריך לדאוג שלפני שהם התפכחו נוכל לחתוך את היחסים.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אם מישהו יבוא מחר לתקוף את המשפחה שלך אתה תיקח גרזן ותשחט אותו

יש לו נשק בבית. זה מט בויכוח הזה.

אגב,

ה ''כן נדפוק בהם הפצצות שטיח'' או ''פגזים על מרכזי אוכלוסיה'' שלכם מלווה ב ''איזה חיות הרוסים האלה, חסרי צלם אנוש'' נכון? 

#רק_אומר

• אהבתי 1
  • מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
Just now, David32 כתב:

אגב,

ה ''כן נדפוק בהם הפצצות שטיח'' או ''פגזים על מרכזי אוכלוסיה'' שלכם מלווה ב ''איזה חיות הרוסים האלה, חסרי צלם אנוש'' נכון? 

#רק_אומר

דווקא לא, בדרך כלל זה בא עם "איזה גבר הפוטין הזה, הלוואי שיבוא לפה לעשות קצת סדר"

פורסם
לפני 31 דקות, David32 כתב:

יש לו נשק בבית. זה מט בויכוח הזה.

אגב,

#רק_אומר

למה שיהיה לו נשק בבית? מה הוא מצביע בןגביר קיצוני שמתנחל בשטחים של ערבים?

הרוסים קמו בבוקר ופלשו למדינה שכנה כי יש להם חלום על חזרה לברית המועצות, לא ראיתי טילים אוקראינים נופלים במרכז מוסקבה. חוץ מזה שההפצצה של מוסקבה מכוונת למרכזי קניות שלא מאוחסנים שם טילים, לא ירו משם וחיילי אוקראינה לא עושים בהם שימוש.. קצת שונה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

עצימת עיניים זה להגיד אנחנו נשטח להם את הכפרים על התושבים שלהם בשביל לנצח ולצפות שזה יעבוד בשני המקרים.

לירות על כפר של שיעים שהוא בעצם בסיס צבאי של טרוריסטים במדינה אחרת זה לא כמו להפציץ כפר סוני שנמצא תחת "הכיבוש" שלך ובמקרה יש בו פעילי טרור שמתנגדים לנוכחות שלך.

מה הופך כפר שיעי לבסיס צבאי ורחוב עזתי לסתם רחוב תמים?
אתה חושב שהאזרח השיעי הממוצע מבסוט מזה שהילדים שלו ישנים מתחת או מעל לעשרות רקטות?
אתה חושב שהוא מבסוט מזה שהבית שלו מוגדר בציח צה"לי?
אתה חושב שהוא מבסוט מזה שמדי פעם נכנסים אליו לבית עם ציוד או חופרים לו מתחת לבית?
ברור שהוא לא מבסוט מזה, בדיוק כמו האזרח העזתי שעושים לו את אותו הדבר בבית או בגן של הילד.
אני לא מדבר בכלל על האזרח הלבנוני הנוצרי שאם זה היה תלוי בו היה שורף את כל חיזבאללה ואין לו שום קשר לסכסוך הזה ועלול למצוא את עצמו בגהנום.

הנסיון להגיד פה לגיטימי ופה לא זו צביעות. אין שום הבדל בין המקרים מלבד ליכולת וליכולת שלך להתמודד.
ביום שלחמאס יהיה ארסנל הרסני ומדוייק או לחלופין בעימות רב זירתי שבו צה"ל לא יכול להשקיע את אותם משאבים שהוא משקיע עכשיו בנטרול משגרים בעזה הדוקטרינה הזו תעבור לעזה.
אני הייתי מיישם אותה כבר עכשיו.

פורסם (נערך)

יום השואה. יואב קיש מעלה ציוץ מרגש בטוויטר:

"עם אחד, דגל אחד, מדינה אחת"

מה נסגר?! זה מביך מדי אפילו ל"אמא ואבא בני דודים"

עריכה: הנה המקור שהוא כנראה לא מכיר

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

יום השואה. יואב קיש מעלה ציוץ מרגש בטוויטר:

"עם אחד, דגל אחד, מדינה אחת"

מה נסגר?! זה מביך מדי אפילו ל"אמא ואבא בני דודים"

עריכה: הנה המקור שהוא כנראה לא מכיר

יואב קיש אחד החריפים דווקא.

לא קשה להבין שזה במין סתלבט על המשפט המקורי.

אתה יכול להיתפס על זה אם ממש בא לך, אבל דיי קטנוני. ברוך השם חברי הליכוד מספקים מספיק ציוצים מטומטמים אמיתיים. זה במקסימום חסר טאקט.

פורסם

"העבודה (בכנסת) משחררת"

חחחחח

איזה צחוקים

סתלבט.

אגב יובל, לגבי מה שרשמת על רוסיה-אוקראינה, זה לא השירשור אבל אתה טועה וזה מראה טוב מאוד את הקטע שרשמתי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...