Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7470

• פינדר

6174

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5071

פורסם

מצד שני, לאישה יש הרבה יותר להפסיד מסקס מאשר לגבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה צריך לשכנע מישהי? מה זה לשכנע?

פגשתי מישהי בבר והיה לנו ערב נחמד. לאחר מכן הזמנתי אותה לעלות אותה הביתה, ענתה שמאוחר והיא קמה מוקדם בבוקר. אמרתי לה שאסיע אותה בבוקר ישר לעבודה, והשתכנעה. 

קמה בבוקר, מסתכלת על הפרצוף המכוער שלי - חושבת לעצמה, איכס, איך שכנע אותי הקרפד הזה לעלות אליו הביתה ולשכב איתו. איזו סתומה אני.

כל הסיפור כמובן בדוי לחלוטין, כי חננה עיגולדים כמוני (מינוס העיגולדים) לא מתחיל עם אף אחת בבר, אבל מישהו עשה כאן משהו פסול?

אולי לא היתה שוכבת איתי אם היתה פוגשת אותי לאור יום מינוס המוזיקה וכוס הבירה. זה הופך את התנהגות הגבר ללא תקינה?

זה בכלל מבלי להכנס לציפייה של חלק מהנשים מהגבר להיות - גבר גבר. יוזם, מוביל, אסרטיבי.

לדעתי יש כאן ציפיה לא ריאלית לעיתים מגבר לקחת אחריות בסיטואציה בה האישה אינה לוקחת אחריות, ולא בהכרח יש לגבר כלים טובים יותר לצאת מאותה סיטואציה.

• אהבתי 3
פורסם

אלימות נשית זו אלימות אמיתית וחבל שאנחנו נופלים על גבר "חזק" מול אישה "חלשה".

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

למה צריך לשכנע מישהי לשכב איתך?

זה לא וויכוח בפורום אופטופיק. אם היא רוצה היא תזרום עם הסיטואציה או אפילו תגיד.

פה נעוצה הבעיה. לא צריך לשכנע או להפעיל מניפולציות.

למה צריך פרסומות כדי שתקנה דברים? פשוט תשימו את זה בחנות ואם אני ארצה אני אקנה. למה צריך ללכת לראיונות עבודה? אם ירצו יקראו לי לבוא להתחיל לעבוד.

נו באמת. 

אם לא תשכנע שאתה שווה את זה, כי יש עוד הרבה כמוך שרוצים את אותו הדבר, ויש לה מבחר גדול לבחור ממנו, אתה לא תשכב עם אף אחת. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תשמע יש לי שני ילדים לא יודע איך...

ושהתקבלתי לעבודה לא אמרתי למראיין ״באמא שלך קח אותי כבר כואבות לי הביצים מרוב ראיונות״.

יש הבדל בין להתחיל עם בחורה או להציע לה טרמפ בבוקר של אחרי (זה לא שכנוע/מניפולציה) לבין להפעיל לחץ ומניפולציות של ״נו תני לי כבר ל**** אותך״.

אבל תשמע אולי יש לי סתם פרצוף יפה (אין לי) ואני לא יודע על מה אני מדבר…

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

ואני אמור להשתכנע שלא מדובר כאן בעניין של "כח".

אנשים שחושבים שאפשר לפרש את כל היחסים בין אנשים לפי מודלים של "כוח", לפי השייכות שלהם לקבוצות בחברה, אנחנו יודעים לאיזו אידיאולוגיה הם שייכים. אם אתה חושב שהחברה שלנו מנוהלת ע"י יחסי הכוח בין הגברים השולטים לנשים הנשלטות, שיהיה לך לבריאות. אני לא מתכוון להשתמש בפלטפורמה הזו לשכנע אותך, לא יותר מזה שאני מתכוון לשכנע אדם דתי שאין אלוהים. שכל אחד ישתחווה לדוגמא (dogma) שבחר בה. אתה יכול גם להצביע למיכאלי.

אני רק הבאתי דוגמא למקרה בו סקר יירשום את המפגש המיני שתארתי כקיום יחסי מין בכפייה, ואני חושב שיש שם סיפור הרבה יותר מורכב, שהוא חלק מהמארג של היחסים בין בני אדם, בייחוד צעירים.

אבל, אתה יודע, חוקית אני עבריין מין שלא נתפס בדימוס, אז כנראה אני נגוע.

ה שאני טוען, קודם כל, זה שצר לי על מי שלא מבין שמדובר כאן ביחסים כוחניים ופוסל סטטיסטיקה של ארגונים כמו ה-cdc

לא הבאת סטטיסטיקה של ה-CDC. הבאת מספר בעלמא. לא ברור שם מה מדדו ואיך בכלל או מה מקור המספר.

ולא יודע איך ללמד ילד היפתוטי בן 17 כזה לעצור בזמן

למה הוא צריך לעצור?!

למה היא לא צריכה לעצור?

ולמה אתה חושב שהסיטואציה שתארתי היא בכלל דרושת התערבות?

למה היא צריכה בכלל להכנס לאיזשהי סטטיסטיקה?

אין שומדבר ביחסים בין בני אדם שאפשר לקטלג תחת shit happens וללמוד מהניסיון, ולהמשיך הלאה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני 9 שעות, Nemesis כתב:

למה צריך לשכנע מישהי? מה זה לשכנע?

פגשתי מישהי בבר והיה לנו ערב נחמד. לאחר מכן הזמנתי אותה לעלות אותה הביתה, ענתה שמאוחר והיא קמה מוקדם בבוקר. אמרתי לה שאסיע אותה בבוקר ישר לעבודה, והשתכנעה. 

קמה בבוקר, מסתכלת על הפרצוף המכוער שלי - חושבת לעצמה, איכס, איך שכנע אותי הקרפד הזה לעלות אליו הביתה ולשכב איתו. איזו סתומה אני.

כל הסיפור כמובן בדוי לחלוטין, כי חננה עיגולדים כמוני (מינוס העיגולדים) לא מתחיל עם אף אחת בבר, אבל מישהו עשה כאן משהו פסול?

אולי לא היתה שוכבת איתי אם היתה פוגשת אותי לאור יום מינוס המוזיקה וכוס הבירה. זה הופך את התנהגות הגבר ללא תקינה?

זה בכלל מבלי להכנס לציפייה של חלק מהנשים מהגבר להיות - גבר גבר. יוזם, מוביל, אסרטיבי.

לדעתי יש כאן ציפיה לא ריאלית לעיתים מגבר לקחת אחריות בסיטואציה בה האישה אינה לוקחת אחריות, ולא בהכרח יש לגבר כלים טובים יותר לצאת מאותה סיטואציה.

אני אשתמש בדוגמא שלך כדי להסביר איפה לדעתי קבור הכלב - וזה בדיון על "הסכמה", שהוא שגוי מבסיסו.

השאלה המהותית היא: למה בכלל שתלך לשכב אם מישהי שפגשת רק עכשיו, ואתה לא מכיר?!

את האוטו שלך היית נותן לה לערב אחד?!

למה לא?

אבל להזדיין - כן.

נשים בצד את העובדה שיכולות להיות לזה תוצאות כמו ילד או מחלת מין. מה לגבי זה שיחסי מין זה עניין מאוד מהותי, רגשית?

אם מישהו חושב שלא, שיחשוב על בת הזוג שלו מקיימת יחסי מין עם מישהו אחר, ויגיד אם זה לא עניין מהותי רגשית...

אז אתה (לא אתה אישית, רק לשם ההדגמה) אומר בסיפור שהבאת, שיחסי מין זה עניין טריוויאלי, שולי, עיסוק פיסיולוגי זמני גרידא, ולכן לא ברור למה יכולות להיות לזה השלכות נפשיות אצל אחד מאלו שקיימו את יחסי המין?!

אז ברור לי שכל אנלוגיה של יחסי מין למשהו אחר תמיד תהיה לוקה בחסר, כי יחסי מין הם מהות בפני עצמה. ואני לא יוצא חוצץ נגד קיום יחסי מין אקראי או לשם התענוג לבד, פר-סה.

אני אומר שבהיותם של יחסי מין נושא מאוד מורכב ומאוד מהותי בהוויה האנושית, העיסוק והיחס אליהם כעניין טריוויאלי, גופני גרידא - זו הטעות הבסיסית שבשורש כל אי ההבנות הבאות. זו הרעה החולה של המהפכה המינית (שהיו לה גם, כמובן, השלכות מאוד חיוביות). ואנחנו עדיין לא מצאנו את נקודת האיזון והיחס הנכון להסדרת החופש המיני בין גברים לנשים

לגבי קיום יחסי מין אקראיים, לדעתי זה כמו מי שמשתתף בספורט אתגרי. בחרת לרדת מצוק עם אופניים, יש סיכוי שתשבור עצמות. צריכים להבין את זה גם נשים וגם גברים, ולא לבו לבכות בדיעבד שאיזה פסיכופתית לקחה אותך לסיבוב או איזה גבר התברר בדיעבד שהוא חובב אנאלי ואת פחות. מי שלא רוצה לפגוש נמרים שלא ייכנס לג'ונגל. בנוסף, שיהיה ברור, כל הקסטיאלים שבעולם, אלו בדיוק המקומות שהם מסתובבים בהם, כי שם קשה לתפוס אותם. זה לא הופך אותם לפחות פושעים, זה הופך אותם לפחות שפיטים.

נ.ב. לאלו שחושבים שנשים הן תמיד הצד החלש בקיום יחסי מין:

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, falou כתב:

לא הבאת סטטיסטיקה של ה-CDC. הבאת מספר בעלמא. לא ברור שם מה מדדו ואיך בכלל או מה מקור המספר.

יש הפניה למחקרים שם בכל אחד מהקישורים. זכותך לא לאהוב את המספרים.

לפני 42 דקות, falou כתב:

אני רק הבאתי דוגמא למקרה בו סקר יירשום את המפגש המיני שתארתי כקיום יחסי מין בכפייה, ואני חושב שיש שם סיפור הרבה יותר מורכב, שהוא חלק מהמארג של היחסים בין בני אדם, בייחוד צעירים.

צד אחד שכנע, קיבל מה שרצה, גמר, זרק.

צד שני.. קצת פחות.

איפה המורכבות שלך מתייחסת למה שחוותה אותה בת ה-15? באותו הלילה? אחרי? 

לפני 42 דקות, falou כתב:

אין שומדבר ביחסים בין בני אדם שאפשר לקטלג תחת shit happens וללמוד מהניסיון, ולהמשיך הלאה?

בוודאי. יש. ולצד השני אין שום דבר בחיים שלך שעשית ואתה אומר לעצמך במבט לאחור "ואללה אולי הייתי קצת חרא לצד השני"?

אני לא מנתח את כל החברה האנושית מפוזיציה של יחסי כוחות בלה בלה בלה.

אני כן מבין שזה קיים גם במצבים שאתה ואחרים חושבים שזה לא. ונתתי את ההסבר האינטואיטיבי לזה מלא פעמים. גם בעבר. העולם הופך לטוב יותר כשכן מצליחים טיפה לנטרל או לצמצם את ההשפעה של כח איפה שהיא קיימת. וזה לא רק גברים ונשים אלא אינספור סיטואציות אחרות. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

תשמע יש לי שני ילדים לא יודע איך...

ושהתקבלתי לעבודה לא אמרתי למראיין ״באמא שלך קח אותי כבר כואבות לי הביצים מרוב ראיונות״.

יש הבדל בין להתחיל עם בחורה או להציע לה טרמפ בבוקר של אחרי (זה לא שכנוע/מניפולציה) לבין להפעיל לחץ ומניפולציות של ״נו תני לי כבר ל**** אותך״.

אבל תשמע אולי יש לי סתם פרצוף יפה (אין לי) ואני לא יודע על מה אני מדבר…

גם לי יש משפחה, אבל זה דרש עבודה ושכנוע.

לא יודע למה אתה קורה מניפולציות.

זה לא קל להפוך את הלא לכן אבל הצלחתי.

אולי אתה איזה giga chad ונשים נזרקות עליך.

גבר ממוצע צריך לעבוד בשביל זה, ולהפוך את המאמצים שלו למשהו שלילי בהגדרה זה לא יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

איפה המורכבות שלך מתייחסת למה שחוותה אותה בת ה-15? באותו הלילה? אחרי? 

לפני 44 דקות, falou כתב:

כל הקשר ביניהם מצטמצם לאותו לילה?

אבל זה בכלל לא העניין. העניין הוא שבסקר היא תופיע כקורבן של התעללות מינית, שלא הייתה אלא בראשה. מה שהיה בפועל זה מערכת יחסים שהחמיצה, שחלק ממנה כלל יחסי מין.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

בוודאי. יש. ולצד השני אין שום דבר בחיים שלך שעשית ואתה אומר לעצמך במבט לאחור "ואללה אולי הייתי קצת חרא לצד השני"?

כל הזמן, בטח בגילאים צעירים. זה עדין לא התעללות מינית. 

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

העולם הופך לטוב יותר כשכן מצליחים טיפה לנטרל או לצמצם את ההשפעה של כח איפה שהיא קיימת.

באמת?!

כלומר, אתה מתעלם לחלוטין מין העובדה שנשים נמשכות לגברים חזקים יותר, פיסית ובוודאי כלכלית? 

את זה אתה רוצה לצמצם?

תראה איזה יופי צמצמו את יחסי הכוחות המיניים בסין הקומונוסטית - כולם בתלבושת אחידה שמסתירה את ההבדלים בין המינים. אין איפור, אין עקבים, אין אודם, אין שום ניסיון להראות אטרקטיבי.

לזה אתה מתכוון?!

כמה רחוק, לדעתך, צריך להתערב על מנת לבטל את המתח המיני במקום העבודה, למשל.

נגיד שהסכמנו על יחסי מרות (אם כי יש בטח כמה אנשים שזה דפק להם את הזיווג - הסכמנו), מה לגבי כל השאר?

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

גם לי יש משפחה, אבל זה דרש עבודה ושכנוע.

לא יודע למה אתה קורה מניפולציות.

זה לא קל להפוך את הלא לכן אבל הצלחתי.

זה לא שהצלחת בגלל שכנועים אלא פשוט התנאים הבשילו גם אצל הצד השני. זה הכל.

אני גם לא איזה אליל הבנות שכול נופלות לרגליו ועדיין אף פעם לא הייתי צריך "לשכנע" מישהי. זה פשוט קרה כשהתנאים הבשילו. השכנועים אולי יכולים לקצר לך פז"מ בדייט או שניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בטח ששכנעת, כולנו שכנענו, זה בילט ביחסים בין גברים לנשים, אם תסתכל עלינו כמו שאנחנו מסתכלים על הטווס שמשכנע או טקס החיזור של איזה ציפור שמעניינת בתולים

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אם לא תשכנע שאתה שווה את זה, כי יש עוד הרבה כמוך שרוצים את אותו הדבר, ויש לה מבחר גדול לבחור ממנו, אתה לא תשכב עם אף אחת. 

גם לך יש מבחר גדול לבחור ממנו,אנחנו בערך חצי חצי(נשים גברים).

לגבי העניין הרגשי ביחסי מין,לא תמיד זה רגשי.

זה יכול להיות רצון באינטימיות ויכול להיות משחקים שלך עם עצמך להוכיח שאתה עדיין "במשחק".

שניהם אחלה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...