Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שיש לי 4 רמקולים(120X2,500X2 של פיוניר) ברכב שמחוברים לרדיו דיסק JVC בעל יציאה אחת הגעתי למסקה שאני רוצה לשמוע חזק יותר ושהרמקולים לא מגיעים מספיק גבוה.

אז יש לי שתי מגברים ואני רוצה לחבר אחד מה עדיף?

JBL GT SERIES

או

RODEO DRIVE V12 1500 WATTS MAX בעל יציאה אחת למונבלוק.

אז מה צריך לעשות להחליף רדיו דיסק כי הוא לא יתאים למגבר,ומה אם ארצה לחבר סאב בעתיד תודה אנשים!!!

פורסם

דעתי אתה צריך מגבר של ארבע ארוצים, שניי ערוצים תגביר שניי רמקולים ובשניים הנותרים תחבר סאב, עדיף לך גם לקנות מערכת ל שלוש יציאות ותחבר כבר את שניי המגברים

פורסם

איזה דגם המגבר של JBL?

הJBL עדיף על הRodeo driver בכל מצב.

הרודיאו דרייב אם אני לא טועה הוא 4 ערוצים, ויש אופציה להוציא ממנו RCA לעוד מגבר.

שוב, לפני שנדע איזה דגם בדיוק הJBL לא תיהיה המלצה חד משמעית.

פורסם

הורדיו הוא מונבלוק

והJBL אני לא יודע כמה ערוצים הוא אבל הוא לא מונבלוק איך אני בודק כמה ערוצים יש לו הוא ישן אך טוב...

תודה אנשים:)

פורסם

מי שקונה RODEO מקבל שור פרוע מתנה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

חיפשתי את הרודיאו דרייב כמונובלוק ולא מצאתי אותו, הוא מופיע רק כ4 ערוצים.

בדוק שנית בדיוק מול מה אתה עומד,

וגם על JBL חייב להיות רשום איפשהו דגם, אם זה באמצע או באחת הפינות, בדרך כלל במספרים (75.4, 100.4, 60.4 וכו')

• תוכן חדש...