Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיואש!!אשמח לקבל עזרה בנושא משפחתי.

אני שנים מנסה לשנע את אבא שלי לזרוק לעשן,וכלום פשוט כלום אין תגובה מהבנאדם.

אני מבין שאני הילד(ילד בן 22) ואני לא יכול להגיד לו מה לעשות אבל,בחייאט כמה אפשר לעשן?!קניתי לו סיגריה אלקטרונית-לא עזר,הורדתי ספרים מהאינטרנט-לא עזר,דיברתי עם כל החברים הקרובים-לא עזר,אמא שלי(שהיא אחות בבית חולים) מנסה להסביר לו-לא עוזר.

מה עושים במצב כזה?! הוא מעשן מגיל- 16 כיום הוא בגיל- 45.מעשן בין קופסאת ל-2 ביום

יש פה קהל לא קטן של אנשים מבוגרים,אשמח לקבל עזרה בנושא.

תודה.

פורסם

הפוסט שלי בנושא -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=456481&highlight=%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%9C+%D7%90%D7%AA+%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99

לא עישנתי כבר קרוב ל 2000 סיגריות (תלוי אם שואלים את הבאנר בשרשור המקורי שאומר 1500 לערך, או את הבאנר בחתימה שאומר 2000 וקצת). התשובה מעלי היא התשובה הכנה ביותר שתקבל. או שזה בא מבפנים, או שזה לא בא כלל.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

29 שנים הם 10585 ימים

עלות קופסא (בממוצע) נגיד שהיא 15 שקלים

כפול 1.5 (בין קופסא לשתיים ביום)

158775 ש"ח מאז ועד היום and counting

אולי זה יעזור

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
29 שנים הם 10585 ימים

עלות קופסא (בממוצע) נגיד שהיא 15 שקלים

כפול 1.5 (בין קופסא לשתיים ביום)

158775 ש"ח מאז ועד היום and counting

אולי זה יעזור

יש על זה בדיחה.

2 אנשים נפגשים בבית קפה. האחד מעשן כבד והשני לא מעשן.

הבחור הלא מעשן מנסה לשכנע את השני להפסיק לעשן.

הבחור מתחיל לספור, אתה מעשן 30 שנים, 2 קופסאות ביום, אתה מבין שהיית יכול לקנות מרצדס בכסף הזה???

הבחור המעשן שואל את השני, אתה מעשן?

הבחור עונה: לא.

המעשן: יופי, יש לך מרצדס? אז תפסיק לז**ן את המוח!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כפי שאמרו לך

אם זה לא יבוא ממנו ,שום דבר לא יעזור.

לצערי וזה לא בא להפחיד, כנראה שעד שלא יקרה משהו משמעותי שיגרום לו להבין את הנזק שסיגריות מביאות עימן, שום דבר אחר לא יביא את התובנה הזאת( וזה אני מדבר ממקרה אישי במשפחה).

תעשה לו סיבוב במחלקת ריאות בבית חולים או במחלקה אונקולוגית, אולי זה יכניס לו פחד לראש.

בהצלחה.

פורסם

מיכאל, כל מעשן יודע טוב מאוד את נזקי העישון אבל בוחר להמשיך לעשן כי כנראה הוא חושב שהוא מוכן לקחת את הסיכון. כשהוא יחליט הוא יפסיק בלי יותר מידי קושי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמובן.

אבל תמריץ כפי שרשמתי בהחלט יכול לעודד הפסקת עישון כאשר נחשפים מול העיניים בצורה הכי גסה שיש למה שיכול לקרות.

לנסות שווה.

פורסם

עקרונית, וכפי שחזרו ואמרו, אם הוא לא מחליט בעצמו שום דבר לא יעזור.

עם זאת, אם הנושא כל כך חשוב לכם, הייתי מנסה אינסוף דרכים לגרום לו להבין כמה זה חשוב לכם, ואולי להשתכנע בעצמו. אפילו דרכים ילדותיות כמו להתגייס כל המשפחה הקרובה ופשוט להחרים אותו (נניח בכל פעם שהוא מעשן). טיפשי, אבל עשוי לעבוד..

פורסם

יש לקופת חולים תכנית גמילה מעישון שאמורה להיות מאוד יעילה.

אני בסיפור דומה על אבא שלי, ובינתיים התכנית מוכיחה את עצמה. חלק ממנה זה גם טיפול תרופתי כלשהו להפחתת הצורך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

קניתי בשביל הקטע קופסת כדורי Champix.

עברו כבר שנתיים. זה לא שלא בא לי מדי פעם סיגריה. פשוט חבל לי עכשיו להרוס את כל הדברים היפים...

פורסם
זה לא שלא בא לי מדי פעם סיגריה. פשוט חבל לי עכשיו להרוס את כל הדברים היפים...

שלום בית עם האישה? :wink: כושר? מה גרם לך להפסיק? :-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
קניתי בשביל הקטע קופסת כדורי Champix.

עברו כבר שנתיים. זה לא שלא בא לי מדי פעם סיגריה. פשוט חבל לי עכשיו להרוס את כל הדברים היפים...

לי כבר מתחיל להפריע שמעשנים על ידי ועוד לא עברה אפילו חצי שנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני הפסקתי (די בקלות למען האמת) בראשון לינואר בעזרת הסדנה של קופת חולים וכדורי צ'אמפיקס.

אבל כמו שאמרו - כל מי שהגיע לסדנה, הגיע בגלל הרצון שלו.

אותי ניסו לשכנע שנים בעזרת חישובי כסף, סיבובים בבית חולים אצל חולי סרטן ועוד אלף דרכים. כמובן שזה לא ממש עזר ורק כשהחלטתי בעצמי להפסיק הצלחתי להגיע לסדנה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...