Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום בית עם האישה? :wink: כושר? מה גרם לך להפסיק? :-D

לא. כל הדברים האלה באו אחר כך. האמת שהבנתי שאני גורם נזק בריאותי, אבל לא נהנתי לעשן.

גם ככה עישנתי כופסה בשלושה ימים וכסף לא מהווה שיקול בהתמכרויות. דווקא מעשנים כבדים מפסיקים ביתר קלות.

לי כבר מתחיל להפריע שמעשנים על ידי ועוד לא עברה אפילו חצי שנה.

לי לא מפריע. אני יכול בכיף לצאת עם החברה החוצה במסעדות. האמת, כעבור שנה התחלתי לרדת בבוקר לפינת עישון עם קפה בלבד, כי הבנתי שאני לא מחובר לעניינים ומפספס דברים שרצים במסדרונות.:?

פורסם

כלא מעשן שנתיים ושלושה חודשים, אני יכול להגיד לך ששום דבר לא יעזור!

כל עוד זה לא יגיע ממנו, אין שום דבר בעולם שיגרום לו להפסיק.

במשך שנים אמא שלי הייתה מפמפמת לי על הנזקים.

הזמינה מהאגודה למלחמה בסרטן כל מיני "ערכות הפחדה".

כלום לא עזר!

בסוף ההחלטה הגיעה ממני.

הגיע רגע שפשוט נמאס לי מהצפצופים בנשימה בערב במיטה.

מהשיעולים.

ומהעובדה שאני אשכרה לא מסוגל לרוץ להרים פאקינג קונוס שנפל בזמן הדרכה ולחזור לרכב להמשיך להדריך, מבלי להתנשף אחרי זה במשך כמה דקות!

לקח לי כחודש להתבשל עם זה לגמרי.

וכשהחלטתי ללכת על זה עד הסוף, קניתי את הספר המפורסם ואחרי יומיים הפסקתי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

הייתי במצב כשלך. ביום בהיר אחד, אבא שלי אמר היום אני מספיק לעשן, ומאז הוא לא נגע בסיגריה אחת. כמו שאמרו לך, זה עיניין של החלטה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עד שזה לא יבוא ממנו והוא יחליט להפסיק, לא יעזור כלום.

לא תמיד יעזור גם אם הוא יחליט, כן?...:lol:

אבל כל עוד זה לא בא ממנו, זה פשוט לא יקרה.

העצה הכי טובה שיש לי אליך זה להתמקצע על סיגרייה אלקטרונית, ללמוד את החומר, להבין בדיוק מי נגד מה, ואז לתת לו לנסות בעצמו כשיש מי שיתמוך בו עם הסברים וידע של התפעול (שיכול להיות מתסכל למתחילים וזה הגורם מספר אחת לעזיבת האלקטרונית).

גילוי נאות, אני גם מאדה וגם מעשן רגילות, אבל בכמות מופחתת מאד לעומת מה שהייתי לפני שהתחלתי עם האלקטרונית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תתודה רבה לכולם על התגובות.

הייתי רוצה לשמוע יותר מה באמת הבעיה לזרוק לעשן לבנאדם מבוגר? על איזה נקודות ללחוץ?

השאלה נטו מה באמת גרם לכם להפסיק לעשן?!

פורסם
שלום בית עם האישה? :wink: כושר? מה גרם לך להפסיק? :-D

לי ביבי ושטייניץ עזרו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4260638,00.html

quit-smoking-banner.php?key=66

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לי ביבי ושטייניץ עזרו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4260638,00.html

quit-smoking-banner.php?key=66

לא רק לך. הם גרמו לי לנסות סיגריה אלקטרונית. ונוצר מצב אבסורדי כלשהו, שמכירות הסיגריות בירידה כי הרבה החליטו לנסות את האלקטרונית, אז מעלים מחירים לרגילות, כי לא מספיק קונים, אז יותר אנשים עוברים לאלקטרונית, אז מעלים את מחירי הסיגריות כי לא מספיק קונים... 2 עליות מחיר בכמה חודשים לסיגריות, זה לא דבר שאני זוכר בעשור או שניים האחרונים.

מעבר לזה, בעבר הפסקתי לחצי שנה בערך. התחלתי להתאמן, ופשוט הפסקתי. לא היה קל. ממש לא. לעסתי מסטיקים כמו מטורף, אבל צלחתי את זה.

עד שחלמתי שנשברתי... חלום כל כך מציאותי, שההרגשה של "נשברתי" ביאסה אותי לכל היום אחר כך. מרוב ההרגשה של "נשברתי" אמרתי לעצמי, יאללה, נעשן אחת.

...אני מעשן עד היום מאז.

פורסם

אצלי ביביהו והפורום גרמו לי לנסות את האלקטרונית ואז אמרתי לעצמי שאם כבר אז נוריד את כמות הניקוטין. הכנתי שתי סיגריות אלקטרוניות שבאחת היה נוזל עם ניקוטין ושנייה בלי כשלא ידעתי במי מהן יש. שמתי לב שאני לא מרגיש בהבדל ועברתי לנוזל נטול. משם הפסקתי בלי לשים לב. פתאום שמתי לב שאני כבר בקושי מאדה אז הפסקתי לגמרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יפה!

במקרה שלי, אין מצב שאני לא שם לב- איפה שאין ניקוטין, אני יכול לאדות רצוף, בלי הפסקה בכלל, ולא להרגיש את זה בכלל. ככה קרה לי עם ה"סיגריה האלקטרונית" הראשונה שקניתי, צעצוע מדיל אקסטרים ב-10$, וכמעט הוריד לי את החשק מהסיגריות האלה לגמרי.

אני מאדה בחוזק המירבי שיש בנוזלים בשוק, 24. תאמין לי שמרגישים את זה...

פורסם

אז קודם כל תחליט שאתה רק עם האלקטרונית. אחרי כחודש כשהגוף כבר רגיל תתחיל להוריד את החוזק כשכל פעם אתה נותן לגוף זמן להתרגל. אתה תראה שתחזור לכמות הרגילה רק בחוזק הרבה יותר נמוך עד שתגיע לנוזל נטול ניקוטין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפי הכותרת חשבתי שאתה מנסה להפסיק ומתקשה. הרבה הפסיקו לאחרונה, אני מזהה מגמה מבורכת!

אם זה לא בא ממנו, אין כל כך מה לעשות, לצערי.

אחי נעזר בזייבן, והפסיק לאחר שהיה מעשן כבד במשך שנים. די בקלות אני חושב (אותי זה הפתיע!)

• תוכן חדש...