Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 2.2.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחסית למפגש האחרון שהייתי בו הייתה אתמול באמת נציגות מרשימה,

לצערי לא הייתה לי מערכת שיכולתי להשמיע, אבל המפגש נתן לי הרבה מוטיבציה לסיים את המערכת,

לפחות ברמה שלי עד המפגש הבא.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מפגש אדיר! בפעם הראשונה שלי שבאמת השתתפתי קצת ולא רק הסתכלתי מהצד, הכרתי אנשים חדשים וחמים שנתנו עצות, עזרו בהכוונה לשלב הבא (להוריד את הקיקרים ל 2 אום!!!) ושיכנעו אותי להחליף את הבוכנות של הבגאז' לפני שמישהו ימות כשזה יפול עליו (!!! :D), באמת שנהנתי, לא היה זילזול באף אחד וכל אחד קיבל את הכבוד הראוי לו כבן אדם ללא כל קשר למערכת ברכב ואפילו קיבלתי פחית קליפורניה! (מאבי אם אני זוכר נכון את השם) אז שוב, תודה לכולם בתקווה שתהיה המשכיות ועוד אנשים יצטרפו אלינו. יאללה תמונות וסרטונים!!!

פורסם

היה מפגש באמת מגניב,טוב שהיו הרבה חדשים,זה רק מראה שיש התעניינות בתחום האודיו.מאוד נהנתי.בעניין הבחורות-למי שרוצה בחורות במפגש לא בעיה שיפנה אלי אני אארגן,זה יעלה לו 250 שח

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אהההה מקס לא

:-D תעצור שם.

באמת - התכוונתי לזה שעם כל הכבוד לחברי הSPL, אין לי עניין ב40 דקות של 50 או 40 או 35 הרץ בפול ווליום.

המפגש הזה באמת היה נסיון לייצר רעידת אדמה מלאכותית וזה הרגיש שזה מצליח לכם.

אם יהיה מפגש SPL עם עשר מכוניות כאלה אני חושש שאתם באמת תצליחו לגרום לנזק מבני באצטדיון :-P

:?

אולי במפגשי הקיץ כבר נראה סוף סוף קצת וותיקים חוזרים, זה בד"כ קורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה מפגש סבבה

הרבה חברים צעירים הרבה רעש

היתי צריך עזרה בכיון המערכת , אבל ישראל היה עסוק .

הריצו אותו מרכב לרכב .

פורסם

לצערי,

מה שאני ראיתי זה מפגש SPL נטו שבפועל נכחו בו אולי שניים שלושה אנשי SPL שאני יכול לאמר שהמערכת שלהם היא משהו שהלכו איתו בצורה נכונה או נמצא בתהליך נכון.

היתה נוכחות אפסית של רכבי SQ וגם אם כן היו - היה צריך לזוז לצד השני של האצטדיון בכדי להיות מסוגלים לשמוע משהו חוץ מהסאב של דיוויד :-D

האווירה היתה לעומת זאת אווירה טובה מאוד, רק חבל שכמעט ולא הכרתי שם אף אחד - הרגשתי כאילו שחזרתי לתיכון :shock:

הייתי שם בקושי שעה, פשוט היתה לי הזדמנות לקפוץ ולראות.

לצערי (שוב) הדבר הכי טוב שהיה במפגש הזה זו איזו צעירונת שהיה קשה מאוד להוריד ממנה את העיניים, אבל לא בשביל זה טרחתי לבוא למפגש אודיו אחרי למעלה משנה שלא הייתי באף מפגש.

אבל!

אני מקווה שזו כן דרך של התחלה חדשה וזה כן יחזיר לתחום גם אנשי SQ וותיקים וגם יצרף חדשים כאחד.

גיורא - כמו שאמרתי, אתה מוזמן לקפוץ אליי לראש העין לאיזה סשן כוונים אם תרצה - נקבע ובכיף - כמו שאני מכיר את הפוטנציאל שלך - זה יהיה מעולה בסוף.

היה נחמד לראות וותיקים נוספים ולהכיר כמה צעירי פורום שהצטרפו.

בדבר אחד אין לי ספק - קהל הייעד כן גדל, יש תקווה :wink:

אדי תודה אולי באמת אני יבוא

פורסם

תרגיש חופשי - אני זוכר שמאוד אהבתי את המערכות הקודמות אצלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי נהייתה חלש,פעם היה הרבה יותר SPL היו אחים שומאכר היה ישראל,אליקו,רוני,יגאל בנץ,להמשיך את הרשימה?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה כנראה צודק, אבל אני לא זוכר אף אחד מאלה שמנית משוויץ בSPL שלו במשך שעות על גבי שעות.

לקח שלוש שעות עד שהיה שקט מספיק בשביל לעשות כיוונים -

אני לא זוכר שבמפגשים קודמים היה ככה, מקסימום היה איזה SPL תורן שהרעיש למשך רבע שעה \ חצי שעה וזהו.

אני גם לא זוכר אנשים שמגיעים בדריפטים או שיוצאים בחארקה עם אגזוז מעשן אחרי שהציפו את האם אמא של המנוע, רק בשביל לחזור לעוד סיבוב (ואחרי זה עוד סיבוב) אחרי שהדגישו פעם אחרי פעם לשמור על פרופיל נמוך.

יכול להיות שהבעיה היא לא בSPL אלא בגיל הנמוך של המשתתפים החדשים :evil:

פורסם

מקס,

עם כל הכבוד למשתתפים שהזכרת הם לא ממש התקרבו למה שאליקו עשה ברכב שלו.

ודיוויד למען האמת עד עכשיו נראה לי שמוציא את התוצאה הכי מרשימה שראיתי עד היום מרכבים בארץ.

מה גם שהתיבה של אליקו כוונה גם למוזיקה ולא רק לSPL זה עוד היה עם רחמים :-D

וגם אליקו באמת לא היה מפעיל את המערכת ליותר מכמה דקות בניגוד ל40 דקות של רעידת אדמה שהיתה במפגש האחרון.

באמת ראיתי שם רכב שהוציא עשן לבן אבל לא ידעתי בכלל אם לקשר אותם למפגש או לא - חוץ מזה, מה שקורה כשיש שם מפגשי פיול סלאטס זה הרבה יותר גרוע.

היה לכם כיף ואני בטוח ואני גם ראיתי אווירה טובה במפגש הזה - אבל לעומת מה שאני רגיל ממפגשים קודמים, הSQ פשוט מת.

חבל - אני מקווה מאוד שתהיה התעוררות בתחום הזה כי נכון לעכשיו מה שקורה זה שחזרנו אחורה שנים רבות חזרה לגנון של SPL

ההבדל היחיד הוא שהפעם בתיכון הזה יש מורים - יש מי שילמד את התורה הזו של הSPL ויש כבר ידע מוחשי מאוד להתבסס עליו וגם יש קהל יעד הרבה יותר גדול מאי פעם.

אני מקווה שחלק מקהל היעד הזה יתבגר קצת באיזשהו שלב וינטוש את הרעש לטובת מוזיקה. זה קורה בסופו של דבר לרוב אוהבי התחום.

Pioneer TS-X150

פורסם

נשמע שהיה מעניין.

מקווה לקפוץ בפעם הבאה עם הפולו.

אני חושב שהיא תביא מעט גיוון למפגשים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אדי היה מפגש מאוד מהנה ותוסס:-P

אדי מה אתה מנסה לעשות פה עוד פעם מריבות ?

אולי אנשי ה-SQ שייכים לגנון? כל כמה זמן קופץ פה איזה חכמולוג שרושם דברים רעים על SPL וכאילו רק SQ זה הדבר.

אתה צוחק עלינו כי אנחנו שונים אני צוחק עליכם כי אתם אותו דבר :lol:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תגידו לי כולכם דבר אחד: חקוק איפשהו בעולם שהמפגש חייב להיות SQ? שSPL זה דבר של ילדים? שזה לא מוזיקה?

עכשיו כבר לכלכתם ובגדול ואני מאוד מאוכזב מכם, אבל מאוד.

אף אחד לא עמד והשוויץ במערכת שלו שעות על גבי שעות. זה דבר ראשון. כמו שאתם נכנסים אחד לרכב של השני כדי לשמוע במה, פירוט או כל דבר אחר אז כך גם אנשים רוצים לשמוע אצלנו. זה שהתאספו מסביב לאוטו שלי חצי שעה והייתי צריך להשמיע שיר שיר לבנאדם בנאדם לא אומר שהשווצתי.

דבר שני אני לא מבין מה כל ההשתייכות של חברה צעירים לSPL? אם לא שמתם לב כל אדם בעל מערכת SPL אמיתית במפגש בשנות ה20 או 30 לחייו. לא 18 ולא 19. וכולנו מתנהגים ומתנהלים בצורה מאוד בוגרת עם הרבה כבוד לסובבים אותנו.

אני, מייקל, ג'וניור,אסלן, מקס, שלומי, אורן, אודי, מאור, אבי, תומר וסרול כולנו אנשים בוגרים ואתם יודעים זאת היטב. אף בן אדם מהרשימה הזאת לא ילד, לא עושה פוזות, לא משוויץ ולא כלום. אז מה הסיפור? מה נופלים עלינו פתאום?

מערכת שהיא לא SQ לא בהכרח אומר שהיא SPL. אכן יש הרבה חברה צעירים עם ציוד מיינסטרים, זה שזה לא נחשב למערכת SQ בהחלט לא אומר שזה מערכת SPL.

עם כל הכבוד לדור הצעיר שום קיקר CVR או פיוניר 308 לא נחשב SPL, תעשו לי טובה ותפסיקו לחפש סיבה למריבה.

אז היו כמה שעשו פירפורים ודאווינים למרות שרשמתי בבירור להימנע מיזה. אבל הייתה שם בחורה והילדים רצו לעשות עליה פוזות כנראה. אני לא יודע מה עובר להם בראש, אותי זה לא מלהיב. אני לא שוטר וגם לא הולך לשחק אותה לשוטר ולעצור אותם. יבוא שוטר יטפל בהם - לא אני.

אף אחד לא קבע וגם לא יקבע איזה מערכות יהיו במפגש. זו פעם ראשונה שזה בחסות פורום זה תקופה ארוכה מאוד ולכן באו הרבה חברה צעירים שרק חיכו לראות באיזה תאריך זה התקיים, הם ראו דברים שעד עכשיו רק חלמו עליהם. תפרגנו קצת, זה לא יזיק לכם.

אז לפני המון שנים היה SPL והתחום מת, ואז הSQ בלט בפורום וזו הייתה האווירה עד לפני כשנתיים. זה לא אומר שזה פורום SQ בלבד. זה לא אומר שזה פורום SPL בלבד. זה פורום אודיו, נקודה. במה לשאלות ומענות.

עברנו כבר על כל הסיפורים האלו, אתם זורקים פה דברים בלי ביסוס בכלל ומבעירים אש שכיבינו ממזמן. אני מצפה להתחייסות והבנה קצת יותר רגועה מכולם, ואני מתכוון ל-כ-ו-ל-ם.

אני מקווה שהמסר פה דיי ברור.

• תוכן חדש...