Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ותודה על התשובה המפורטת.

אני נוסע על הדגם הקודם של ה-A4 (דגם B5 1.8 אטמוספרי) עכשיו בעיקרון דיי חקרתי את האוטו גם בבחינת הגיר. ורציתי לדעת אם המנוע ה-2.0 (B6) יהיה זהה מבחינת כח וביצועים ל-1.8 האטמוספרי (B5) ביחס למשקל של ה-B6 כי נראה לי שהוא יותר כבד, האם אני ארגיש הבדל בין המנועים.

ורציתי לדעת את צריכת הדלק של שני המנועים.

בתודה מראש!

פורסם

לא נראה לי שתרגיש הבדל גדול בין ה- 1.8 ל2.0 אם אני לא טועה ה 1.8 מגיע בהספק של 125כס'

ה- 2.0 מגיע ב- 130כס. גם מבחינת צריכת דלק.

אני אישית מעדיף את מנועי הטורבו מכיוון שבשפוטף הם יחסים חסכוניים יותר (כל עוד רגל לא כבדה)

ומצד שני יש להם כח כאשר נדרש.

נהגתי בזמנו על AUDI A4 מודל 2002 עם מנוע 2.0 הרכב לא חלש אך אין לו פאנץ'. לא התלהבתי.

נסה למצוא רכב שמור, בכל מקרה בשנתונים אלו מחיר רכישה של הרכב אינו יקר (אאודי באיזור 30K) אם אני לא טועה,

אם מתגלים ממצאים קריטיים בבדיקה כמו גיר\ טורבו, נסה להגיע לפשרה עם המוכר.

נסה גם למצוא מכון בדיקה אשר מתמצא במחלות של הרכב הזה (גיר, פלסטיקה, בקילומטראז גבוה טורבו).

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מנצל שרשור,

איזה גיר מגיע באאודי שנת 2007 2.0 טורבו? והאם אמין?? (הבנתי שלא DSG)

תודה מראש,

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...