Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף 06 ואני משתמש במצלמה לצילום הנסיעה עם כיבוי והדלקה אוטומטיים.

עד היום בכל המכוניות שלי כאשר היה סוויץ היה זרם למצית וכשלא היה מפתח בסוויץ הזרם כבה, בגולף שלי יש זרם לשקע כל הזמן ככה שהמצלמה מקבלת טעינה כל הזמן והיא לא מזהה אם הנעתי\כיביתי על מנת לפעול בהתאם.

לא יצא לי עוד להתקל בדבר כזה, מישהו נתקל? מה עושים? תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

יש לך מולטימטר? אם כן, סגור סוויץ, חבר את המולטימטר למצת ותראה האם אתה מקבל 12V.

חיפוש קצר בגוגל הביא אותי לתוצאות האלו:

http://www.vwt4forum.co.uk/showthread.php?t=193599

http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=359186

http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?83475-12V-Power-Socket-%28Cigar-Lighter%29-Always-On

מסתבר שב VW המצית תמיד "חם", כנראה שתצטרך ללכת לחשמלאי או לשנות את החיווט בעצמך.

פורסם

חברים, אין אחידות בין היצרנים בנושא זה.

קיימים דגמים, בהם שקע מצת מקבל מתח, כשהמפתח מחוץ לסוויץ' וגם דגמים בהם הוא לא מקבל מתח.

חלוקה בערך 50/50, אבל את תתפסו אותי על המספר הזה.

לכן אין צורך לציין דגמים שונים מזה של פותח השירשור - זה לא עוזר בהרבה.

פורסם

חידשתם לי, חשבתי שברור מאליו שזו תקלה מכיוון שבששת המכוניות הקודמות שלי תמיד השקע היה כבה, תודה בכל אופן.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

במחשבה נוספת אולי ברמת גימור מסויימת או GTI הייצרן החליט לשנות את תפקוד שקע המצית ככה שהשקע תמיד מוזן.

באיזה רמת גימור הרכב שברשותך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

במיוחד בשבילך בדקתי השבוע בעוד 2 גולפים מאותה שנת ייצור ואכן השקע לא מוזן במתח כאשר מוציאים את המפתח מהסווי'ץ.

האם עשית משהו בנידון ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ישנם דגמים שמקבלים מתח קבוע למצת, וכאלה שמקבלים מתח למצת לאחר פתיחת הסוויץ

אם אתה רוצה שהמצת יעבוד לאחר פתיחת הסוויץ, פשוט צריך לעשות שינוי בהזנת הזרם למצת

פעולה פשוטה וקלה

קובי

פורסם
ברשותי גולף 06 ואני משתמש במצלמה לצילום הנסיעה עם כיבוי והדלקה אוטומטיים.

עד היום בכל המכוניות שלי כאשר היה סוויץ היה זרם למצית וכשלא היה מפתח בסוויץ הזרם כבה, בגולף שלי יש זרם לשקע כל הזמן ככה שהמצלמה מקבלת טעינה כל הזמן והיא לא מזהה אם הנעתי\כיביתי על מנת לפעול בהתאם.

לא יצא לי עוד להתקל בדבר כזה, מישהו נתקל? מה עושים? תודה.

מחברים את ההזנה של המצית דרך ממסר עם פיקוד סוויץ

עבודה של חצי שעה של חשמלאי רכב ונגמר העניין

• תוכן חדש...