Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לתת קצת ריענון לרכב ולעשות לו קרבון בתוך הרכב, הכוונה לחלק של הפלסטיק של המזגן.

ובנוסף לתיבת ההילוכים

מכיוון שלא הגעתי ל20 הודעות לא אוכל לתת קישור לתמונה אז אם מישהו הבין את הכוונה אשמח להמלצות

אם מישהו מכיר מישהו שעושה את זה אשמח לדעת.

פורסם
מאיזה איזור אתה ובאיזה רכב מדובר?

האם חשבת על האופציה לבצע לבד?

רמת גן בכללי, אבל גם ראשון לציון פתח תקווה בת ים ומסביב כלול בעסק.

הרכב הוא אימפרזה שנת 2002

חשבתי לעשות לבד אפילו התייעצתי פה עם מישהו מהפורום, אבל הקטע של תיבת ההילוכים מסובך יותר ואין לי הרבה זמן פנוי לשבת על זה.

וסתם לידע כללי מה המחיר לעבודה ידנית לבד?

פורסם

אני מאמין שתוכל לבצע לבד.

ישנם שני אזורים שהם ידרשו ממך קצת מיומנות.

הראשון זה הנישה של הרדיו דיסק, מימין ומשמאל לרדיו דיסק יש כמו משולשים כאלה שקועים. עם קצת אימון והרבה פן זה אפשרי.

האזור השני זה ההגבהה שידית ההילוכים יושבת עליה. קצת פחות מסובך מהאזור הקודם.

קנה לך חתיכה של מדבקת קרבון ותשחק איתה קצת. זה חומר שדי נוח לעבוד איתו.

תשחק קצת עם החומר, תלמד איך לפרק את החלקים וגש למלאכה.

אין לי מושג מה העלויות להדבקה כזאת אצל מתקין, אבל אפשר להניח שהרבה יותר מלעשות לבד.

http://www.youtube.com/watch?v=31fxHVhDRCI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

היי חבוב , לא עבדתי עם מדבקות של 3M , אבל הזמנתי גליל גדול מאיביי בזמנו (עדיין יש חתיכה שיושבת ומעצלנות לא סיימית משהו קטן ברכב.

אני לא רואה סיבה לשלם שום דבר למתקין אלא אם כן זה פירוק של משהו שאין לך מושג איך.

המדבקות האלו הן מדבקות סלחניות מאוד

זו לא מדבקה לאייפון שצריך שטח סטרילי ודייקנות , יש מקום לטעייה , לשיפור , להזזה ,הן גמישות ונמתחות טוב בחום , ממליץ על בלאוור אבל גם פן יספיק לך.

דוגמא קטנה למה שעשיתי.

ytjtmzlzoymw.jpg

ng0d5eomfmkg.jpg

כיסיתי ככה גם מירס ישן בעבודה , לפטופ של חבר , תקנה מדבקה , תנסה על משהו , ותמשיך לרכב :)

אם החלק הזה באמת בעייתי להסרה ואין לך זמן או מפחד , אז אין מנוס ממתקין

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בעיקרון, אם יש לך זמן פנוי אתה יכל לקנות גליל ולנסות עד שתצא לך תוצאה טובה. כמו שאמרו המדבקה עבה וסלחנית. אני אישית עשיתי השבוע עבודה קטנה, אבל לא היה לי זמן לעשות ניסויים אז נסעתי לאודיבה ארט. שילמתי יותר אבל מבסוט על התוצאה.

חשוב לציין שלא דיי במדבקה בלבד.

פורסם
בעיקרון, אם יש לך זמן פנוי אתה יכל לקנות גליל ולנסות עד שתצא לך תוצאה טובה. כמו שאמרו המדבקה עבה וסלחנית. אני אישית עשיתי השבוע עבודה קטנה, אבל לא היה לי זמן לעשות ניסויים אז נסעתי לאודיבה ארט. שילמתי יותר אבל מבסוט על התוצאה.

חשוב לציין שלא דיי במדבקה בלבד.

איזה גודל מומלץ לקנות

• תוכן חדש...