Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני תמיד שמח בחלקי, תמיד :)

וכנראה מי שלא הבין זה אתה, יש הרבה זוגות שלא שוכבים או שוכבים בקושי, לפעמים זה נראה כאילו הם רק חיים ביחד. זה עצוב.

כמו שאני לא אומר שכל מערכת נישואים היא כזו, אתה לא יכול לאמר שככה זה הולך להיות לכל אחד שיתחתן.

משפט כמו: חכה שתתחתן ויהיו לך ילדים ... זה משפט דבילי.

ולהגיד שלעסת את כל מה שכתבתי וכד' זה גם דבילי כי מבחינתך הזוגיות שלך מצויינת מה שאומר שדבריי לא פונים אלייך.

אתה רוצה להגיד לי שכל הגברים הנשואים מבסוטים?

כל מערכת יחסים היא שונה אבל כללי בסיס יש.

אמרת נכון, עובדתית - בינתיים אני זה שנמצא ללא מערכת יחסים, בחרתי לסיים את מערכת היחסים האחרונה שלי שארכה שנתיים שבה חיינו ביחד, אחד בתחת של השני.

אני לבד כבר חודש ומשהו, לא יוצא עם אף אחת, מנהל מערכת יחסים אינטנסיבית עם העבודה שלי כרגע.

אני שמח מאוד שאתה מבסוט..בכלל לא התכוונתי לקטרג לך, אתה זה שהסקת לגבי שיש חיים עלובים כשההפך הוא הנכון.

אתה שוב לוקח דברים שרשמתי לכיוון קיצוני כשאני בכלל לא התכוונתי לכך.

אני בכלל נכנסתי לדיון בעקבות משפטים כמו אלו:

"תתחילו לשגל נשים מהמאה הנוכחית, לא כאלו "שעושות טובה".

שולטות בלו"ז... הצחקתם אותי."

או כמו:

" ושלך יהיה בהצלחה עם הסבון..." (כוון אלי).

ואפילו:

"אתה לעומתי לוקח את הנסיון העגום שלך וטוען ש"ככה זה" ו- " אם עדיין יש כאלה שמרגישים שהאישה עושה להם "סנקציות" במיטה ושולטת להם בחיי המין אני ממליץ להם או להחליף אישה או ללכת לסלון ולבדוק אם יש להם שם טלויזיה שחור-לבן, אולי צריך להחליף גם אותה ולהתקדם איזה 100 שנה קדימה "

יש עוד כמה שאין לי כח להתחיל להדביק כאן אבל יש כאן איזשהוא לעג ,שלי היה קשה שלא להגיב .

שוב אני אומר שלא יהיה ספק, חי נישואים הם חיים נפלאים ,שהחברה הצעירים כאן לא יחשבו שברגע שהתחתנת, חרב עלייך עולמך והתחלת חיי עבדות ,סבל וטרור. אני תמיד אומר למי ששואל אותי שחיי נישואים מוצלחים הן כאלו ששני בני הזוג יודעים להתפשר כשצריך,בכל הנושאים כולל בסקס,זה המתכון לדעתי לזוגיות מוצלחת שמחזיקה הרבה זמן.

זה שיש לכל בני הזוג את הויכוחים והדילמות שבינהם ,זה אין ספק ,גם לי יש כאלו וזה טבעי ובסדר גמור ,כמובן שלא כל הזוגות הנשואים חיים באושר אבל זה כבר עניין של מטפל זוגי ולא עליהם דיברתי, אני הגבתי לאלו שלא מפנימים או שלא מודים שבנושא הסקס ודיברתי רק על הסקס, יש ירידה בכל הפרמטרים, אם זה בתדירות,אם זה במשחקים מסביב ואם זה בחשק (לרוב הירידה אצל הנשים חזקה יותר), כאשר אתה רווק ובזוגיות יש לך מלא זמן להתעסק ברומנטיקה, משחקים מקדימים, וכל הנספחים של חיי מין מדהימים, כאשר אתה מתחתן ומתחילים לבוא הזאטוטים, אותם 24 שביממה נשארו אותם 24 שעות כשם שהיית רווק, רק שהפעם הם מלאים בהרבה יותר תעסוקות ודאגות והמקום של הרומנטיקה, המשחקים המקדימים ושאר הנספחים של חיי מין מדהימים יורד למקום הרבה יותר נמוך בסדר העדיפויות שלך ככה שבאופן טבעי ,חיי המין משתנים בד"כ לרעה, מי יכול להגיד שזה לא ככה? אני מבטיח לך שכנראה באחוזים כמעט וודאיים זה יקרה גם לך ביום שתהיה בסטטוס הזה וכל ניסיון החיים שלך וכל הידע שלך בנושא בחורות ומין, לא יעזור לך

כאשר אתה ועוד כמה חבר'ה כאן מנסים להסביר להדיוט כמוני איך מנהלים חיי נישואים ואיך שומרים על תשוקה בחיי נישואים כאשר הם בכלל רווקים (או גרושים במקרה שלך) ועוד תוקפים אותי ומנסים להסביר לי כמה אני אומלל ושחיי הם חיי שקר , זה פאטתי בעיני

משפט כמו "חכה שתתחתן ויהיו לך ילדים" הוא משפט הכי הכי נכון שיכול להיות , אתה יכול לדעת אם פירות ים טעימים אם לא טעמת מעולם? אתה יכול לדעת שזיו^ן זה דבר מדהים אם לא שכבת עם מישהיא מעולם? אתה יכול לדעת שבעיטה בביצים זה כאב שגורם לך להחנק אם לא חטפת אחת בחיים? לאן אני חותר?? אתה כבר מבין לבד, בחיים לא תבין דינמיקה של זוגות נשואים עם ילדים עד שלא תהיה במצבם.

חיי הזוגיות שלך הם עניינך בלבד והם ממש לא ענייני, אני רק יכול לאחל לך שתעשה מה שטוב לך .

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיכאל אין לך צורך להגן על עצמך, לא רוב האנשים יודו בזה, שאם הזמן כמות הסקס יורדת ולא יעזור כלום.

לפעמים מסתכלים אחורה ונזכרים איך זה היה שהינו רווקים.

חבל על הזמן והכוחות להסביר, יש אנשים (ואני לא מרמז על אף אחד כאן) שפשוט לא יודו בזה, וחבל.

פורסם

ושוב פעם אני מסכים עם דרדסאבא ורנו-פריק בכל מילה, ושוב פעם אני אבקש קצת תגובות מאנשים בסטטוס המדובר ולא במצב צבירה פוטנציאלי או פוסט-טראומתי. אני מזכיר שדובר בירידה יחסית (לדוגמא: משלוש פעמים ביום לירידה דרסטית של פעם ביום :-D),רק בנושא הסקס ושהירידה היא מורגשת יותר מצד האישה. אין שום נושא אחר על הפרק ונכון שהגיוני לחשוב שכשמערכת נישואים נחלשת אז גם הסקס נחלש אך לא זו הנקודה שבדיון. לא צריך להיכנס למערכת של חיטוטים שלגמרי יורדים מהנושא כשממילא אנחנו בתת נושא של נשים מחרפנות ותראו כמה התחרפנתם רק מלכתוב על זה :evil:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ושוב פעם אני מסכים עם דרדסאבא ורנו-פריק בכל מילה, ושוב פעם אני אבקש קצת תגובות מאנשים בסטטוס המדובר ולא במצב צבירה פוטנציאלי או פוסט-טראומתי. אני מזכיר שדובר בירידה יחסית (לדוגמא: משלוש פעמים ביום לירידה דרסטית של פעם ביום :-D),רק בנושא הסקס ושהירידה היא מורגשת יותר מצד האישה. אין שום נושא אחר על הפרק ונכון שהגיוני לחשוב שכשמערכת נישואים נחלשת אז גם הסקס נחלש אך לא זו הנקודה שבדיון. לא צריך להיכנס למערכת של חיטוטים שלגמרי יורדים מהנושא כשממילא אנחנו בתת נושא של נשים מחרפנות ותראו כמה התחרפנתם רק מלכתוב על זה :evil:

:roflmao: הרגת אותי . פעם ביום לזוג נשוי + 2 או יותר זו פיקציה ושאף אחד לא יספר לך אחרת .

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
:roflmao: הרגת אותי . פעם ביום לזוג נשוי + 2 או יותר זו פיקציה ושאף אחד לא יספר לך אחרת .

אם אצליח להישאר ער, אני קונה פעם ביום בעיניים עצומות :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אם אצליח להישאר ער, אני קונה פעם ביום בעיניים עצומות :lol:

אנחנו כן, השאלה מה איתן :lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...