Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו שיבוא הגבר רווק\נשוי\גרוש\אלמן שיכריז קבל עם ועדה שהוא לא

לוחץ יד לחבר הכי ותיק שלו

עושה אהבה עם האדם שהוא הכי אוהב בעולם (עפ"י וודי אלן)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן,אני באמת מכבד אותך לאור הכרותי המעטה איתך בפורום, אבל אל תזלזל באינטיליגנציה שלי, מכיוון שאני מניח שחלק נכבד מתגובתך מופנה אלי לאור ההתפתחות בדיון ,אני שוב מבהיר לך את האמת שלי ,שאני יודע שבוודאות מוחלטת שהיא זהה אצל 99% מהזוגות הנשואים+ .

אני לא אמרתי שאנחנו בימי הביינים,אני לא אמרתי שנשים לא מודות שהן נהנות מסקס ,אני לא אמרתי שהנשים לא דורשות את זה(רק שלא בכל פעם שאתה רוצה) ותתפלא,יש לי LED גם בסלון וגם בחדר השינה.

אתה מציג את זה בצורה מעוות כאשר אתה מוסיף את המילה "סנקציות" כאשר ברור גם לך שבנושא הסקס, דברים השתנו מאז שהתחתנת ונולדו לך ילדים, התדירות היא לא אותה תדירות , המשחקים הם לא אותם משחקים , כמו כל דבר בחיים יש גרף פרבולה, פעם יותר טוב ופעם פחות טוב. יכול להיות שאתה ה1% הבודד שבאמת הכל נשאר אצלו אותו דבר וואללה, כל פעם שבא לך , האשה זורמת ואיך אומרים דבש הכל דבש , אבל ביננו כמה זוגות כאלו אתה באמת באמת מכיר? תהיה אמיתי.

אם מישהו מאמין שאחרי כמה שנות נישואים טובות, האשה שוכבת איתו ותמיד אבל תמיד עושה את זה רק כשבא לה באמת, בשיא החושניות , בשיא המיניות ובשיא החשק ,משקר את עצמו, אני לא טוען שהיא לא נהנית אף פעם ואני בהחלט שואף ומנסה כמיטב יכולתי שהצד השני יהנה תמיד, אבל אין מה לעשות, נשים הן שונות מגברים ביחס שלהן למין.

עכשיו שיבוא הגבר רווק\נשוי\גרוש\אלמן שיכריז קבל עם ועדה שהוא לא :

אתה מתכוון מצליף בקוף?

חונק את הדולפין?

מכוונן את האנטנה ?

מושך את ההנד ברקס ?

ממרק את הפמוט ?

מאתחל את המשאבה ?

משקיע בעצמו?

:thumbup::thumbdown:

שוטף את המלפפון?

דיסקו 5 האצבעות?

קרב 5 על 1?

(בשביל באגירה: ) להכעיס את הקוברה?

להכין ממרח בננות?

לקנח, ולא את האף?

לזמן את הג'יני?

לגרש את השדים?

להחזיק את עצמך בידיים?

לעבר את האוויר?

לחקור את האסיר?

לנגן בכינור?

האמת מיכאל שדווקא לא התכוונתי אלייך בתגובה שלי, אני אפילו מסכים עם רוב הדברים שציינת ידידי.

אני התכוונתי לאחרים שהיו יותר קיצוניים בדבריהם.

אתה דווקא בסדר :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא מבין למה אתה מציג זאת כמשהו פסול ומדוע אתה מתעקש רק על גברים.

האם נשים לא עושות דאבל-קליק על העכבר? זה מה שאישתך סיפרה לך? :rolleyes:

היכן בדיוק ראית שהצגתי את זה כדבר פסול? להיפך , גם לגבי נשים.

ודרך אגב,בפעם השניה בחרת להגיב בצורה מגעילה כשאני משיב לך בצורה מכובדת..תתבגר.

כמו כן, מדבריך משתמע שבני הזוג קיימים שם רק בשביל לשרת זה את זה. אז מה, כל פעם שלאחד מהם יש חשק צריך לקפוץ למיטה? סקס זה משהו שעושים ביחד כששני הצדדים נמצאים במצב רוח המתאים, בדיוק כמו ארוחת ערב משותפת. הטענה שלך למעשה אומרת שאם אני רעב עשר פעמים ביום, אני חייב להושיב את זוגתי עשר פעמים איתי ביחד ולהיפך. מה ההגיון בזה? זו פשוט גישה לא מתחשבת ואין לה שום קשר למספר שנות הנישואין.

כבר רשמתי לך .. "כשתגדל..תבין".

היחס לסקס שונה? אולי, אבל זה לא בין גברים לנשים אלא פשוט בין בני אדם שונים, בדיוק כפי שמישהו נהנה מארוחת גורמה במסעדה ולמישהו אחר זה סתם "תדלוק" שאפשר לעשות בשיפודיה. יכול להיות שישנן מגמות מסויימות בין המינים, אבל הן ניזונות מהסביבה (הקיטורים שאדם רגיל לשמוע בנושא) באותה מידה כמו מהביולוגיה.

עידן.. אני יודע שאני בסדר ואין לי ספק שאתה מסכים עם רוב הדברים שלי כי הם פשוט אמת לאמיתה.:wink:

שבת שלום.

פורסם

ידידי, אני מתנצל אם נעלבת, זו לא הייתה כוונתי. לפעמים העקיצות הסרקסטיות שלי

מתקבלות בצד השני בצורה קצת יותר חריפה ופוגענית ממה שזה נשמע אצלי בראש.

הפואנטה היא שמה שאתה מעיד עליו רלוונטי רק לנסיון שלך ושל הסביבה הקרובה אליך, כנ"ל גם בצד שלי.

אני לא מקבל את זה שאתה מתעקש לקבוע ש"ככה זה" ויתהפך העולם. לכל זוג יש את הדינמיקה שלו ולכל

מערכת יחסים יש תקופות שונות בהיבט התקשורתי והמיני. לכתוב על דפי פורום זה או אחר את האלגוריתם

האוניברסלי לזוגיות כגרף פונקציה לאורך X שנים זה קצת יומרני ולא לעניין לדעתי. זוהי כל המחלוקת בינינו.

ודאי שישנם דברים שאינני יודע עדיין מחוסר נסיון ואני מקבל את טענותיך ורושם אותן להבא, רק בהסתייגות.

שבת שלום.

4953_sexytime.JPG

פורסם

מסכים עם מיכאל דרדסבא בכל מילה שכתב בפוסט. אשרי יחידי הסגולה \ מר וגברת סמית \ שרק ופיונה וכו' שאצלם מגע הזמן והחיים הוא רק תאוריה של סרט רץ על מסך הקולנוע וחיי המין שלהם טריים ורעננים כמו המנדט האחרון של בנט.

אצלי זה בדיוק כמו שהוא מתאר. לא משוויץ ח"ו אבל אני ואשתי עדיין נראים בסדר, אני עם עוד קצת שערות על הראש, ולא - לא חזרתי עם סמיטריילר מחדר הלידה לאחר לידה שניה כך שחווית הסקס לא אמורה להפחיד אותנו:roll:, ועדיין.

אשמח אם עוד אנשים כאן בסטטוס של לפחות נשוי+2 ומעלה (לא גרוש עם בת זוג חדשה או כל ריסטרט למינהו ולא כולל אחים של וחברים של וכו' וכד' וכיוצ"ב) יתנו את דעתם ונראה לאן נושבת הרוח

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מה אם אני אגיד לך שאני מסכים עם כל מילה שלך ויודע את כל זה טוב מאוד. מה שאני מנסה להגיד זה שגברים אוהבים מין, נשים אוהבות מין באותה מידה (אם לא יותר, הדעות בעניין הזה חלוקות) אבל בגלל שנשים הן הרבה יותר "מפותחות רגשית", כביכול יותר קל להן לשלוט ברצון הזה ולגברים יותר קשה. אז הרבה נשים "נושכות שפתיים" ומשתמשות במין כדי לשלוט בגברים שלהן (או לא שלהן).

בגלל זה גם אמרתי שברגע שנבין שגם נשים אוהבות, רוצות וצריכות מין בדיוק כמו גברים, ה"קלף" הזה מתבטל והן מפסיק לשגע ומתחילות להיות משוגעות (הסביל של שיגוע, לא חולות נפש, זה הן כבר מזמן :wink: ).

*לגבי גברים מכים: אני חושב שזה דיי ברור שאני לא מכיר אנשים כאלה, ועוד יותר ברור שלא הייתי כותב את זה בפורום במקום לעשות מה שצריך, אני לא מטומטם (בדרך כלל, איפשהו בפורום יש הודאה על מקרה שכן). אני פשוט מודע לעובדה שזה קיים.

בחיי שאני לא מכירה אישה אחת שמשתמשת במין ככלי לקבל את מה שהיא רוצה. מצד שני אולי אני מסתובבת בחוגים שבהם המטרה היא לקיים מערכת יחסים שוויונית ולא לעשות משחקי שליטה. אני אשמח אבל שתסביר לי מה זה בדיוק "מפותחות רגשית" - כי לי זה אומר שאנחנו נותנות לרגשות לכוון אותנו ולא לרציונל (לא אני ספציפית - למעשה אני הרבה יותר רציונלית מרוב הנשים שאני מכירה). וכשמדובר ברגשות - לרוב זה עניין רגעי ולא תכנון מראש על איך להוציא לכם את המיץ (כמעט כתבתי ציץ.. :idea: )

לגבי הגברים המכים - ציניות זה דבר נחמד, לפעמים אני שוכחת לשים סמיילי כדי שזה יהיה ברור יותר :)

אפשר לשאול בת כמה את ומה הסטטוס שלך?

אין לי ספק שאת חושבת שהוא צודק מפני שכבר עניתי לו..זאת תשובה של נשים.

שיהיה לילה פורה לכולם(הכוונה לפרו ורבו :-) ).

א. אתה יכול לשאול - אני מעדיפה שלא לענות כי זה לא עניינו של אף אחד (נא לא להעלב, ניסיון העבר אומר שעדיף להמנע מזה בפורום).

ב. אם אתה רוצה לדעת למה אנחנו עושות משהו - לא תעדיף לקבל תשובה של אישה? נשמע די הגיוני..

ג. נוותר על הפרו ורבו, אבל נמשיך עם הניסיונות :D

וקצר מעבר: מה שניסיתי להסביר זה שאישה היא לא ברומטר, אלא אדם לכשעצמו הוא ברומטר - והאדם (גבר או אישה) במערכת היחסים שיהיה פחות מעוניין בסקס הוא זה שיקבע את הקצב - אבל מראש אל תניח שאלו הנשים. אני מכירה כמה זוגות שבהם דווקא הגבר הוא הברומטר וכל מה שאני רוצה זה שתפסיקו לעשות הכללות בעניין הזה כי זה קשור באישיות של האדם ולא בסוג הגניטליה.

פורסם

אני מניח שזאת תהיה התגובה האחרונה שלי בפוסט הזה אבל אענה לך על חלק מהדברים שרשמת:

אני לא באמת צריך את המידע על גילך ועל הסטטוס ,מכיוון שאני מניח שאת בשנות העשרים של חייך וכנראה עדיין לא נשואה, בסך הכל רציתי לחזק את טענותיי שאת עדיין לא בסיטואציה של לתת עיצות ולהביע דעה מבוססת על מערכת היחסים של גבר ואשה לאחר נישואים + (שעל זה בעצם נסוב רוב הדיון כאן), כמו שרשמתי לחבר אחר כאן שהגיב, "כשתגדלי..תביני" וזה ממש לא קלישאה.

האמת שניסיון החיים שלי הוכיח שנשים כנראה הרבה פחות ברורות במה שהן באמת רוצות(לא להעלב ולהתחיל להניף את דגל הפמיניסטיות), הרי זה מהות הדיון, שנשים הן שונות לחלוטין מגברים , בעוד שגבר לרוב ידבר ישירות על מה שהוא רוצה, נשים יעדיפו לנסות קודם את כל הרמזים שהן יכולות להמציא לפני שהן תתחלנה באמת לדבר לעניין. אם את לא כזאת..אשרייך ,אני מאמין שאם יפתחו פה סקר שישאל אם נשים הם ישירות או עקיפות בדיבור שלהן, התוצאה תהיה חד משמעית לכיוון העקיפות. זה לגבי הדבר השני שרשמת.

לגבי הדבר השלישי.. יאללה בלאגן.:-)

אני מסכים איתך לחלוטין שהברומטר כפי שאת מציינת, הוא הבן זוג שפחות מעוניין בסקס, מכיוון ששוב אני מניח שאת עדיין לא נשואה, אני מבטיח לך ב99.9% שאצל נשואים + , האשה היא זאת שמעוניינת פחות בסקס ולא הגבר ולכן זה מחזק שוב פעם את הטענה שאני מדבר עליה שוב ושוב( חופר ..אני יודע) .. שהאשה היא זאת שקובעת את התדירות בסופו שלדבר ... לא יעזרו כאן דיבורים של המאה העשרים... טלביזיות שחור לבן... דיבור בצורה של "מתי שיש לי חשק.. אני פורק את נשק" או כל פלצנות אחרת שהוזכרה כאן בשרשור.. האמת בסופו של דבר זהה אצל רוב הזוגות הנשואים ואת זה כנראה רק האבולוציה תוכל לשנות.

ימים יגידו.

שבת שלום לכולם.

פורסם

אני אסיים את זה במשפט מאוד ידוע שיסביר למה שוב אני בוחרת שלא להסכים עם הגישה שלך:

It takes two to tango

פורסם

אני גם בדעה של מיכאל, שגרת היום יום פשוט שוחקת, ובמיוחד שחוזרים הביתה וכל אחד רוצה את השקט שלו אחרי יום עבודה מעייף ביותר, קשה לי להאמין לכל האנשים שאומרים שאצלהם הכל טוב, ותמיד יש סקס :?

אני ואישתי לרוב מנסים לגוון ולצאת מהשיגרה, אם זה לפאבים אם חברים או חופשות לבד, אבל עד שזה קורה נאלצים להסתדר 8)

שנה הבאה אנחנו מתכננים לטוס לברזיל לחודש, ואחרי זה לטוניס לשבוע, בשביל לשבור את השיגרה היום יומית.

זה תמיד מחזיר אותנו רעננים ואם רצון לעוד.

פורסם

כתבתי איזה מאה שורות.

ואז מחקתי הכל.

אמרתי אני לא משתתף בזה, אבל אני לא יכול לעצור.

גבר שמתלונן שהוא לא מקבל הוא גבר סתום.

מתי בפעם האחרונה הבאת פאקינג פרחים? מתי גרמת לה להרגיש סקסית? ולא בגלל שבא לך להרטיב את הקטן.

ערכת יחסים זה כמו עסק, שותפים, צריך להשקיע בעסק, צריך לתת לו תשומת לב, צריך לטפח אותו, לפרסם אותו ומה לא.

וכן צריך שניים לטנגו, לכל דבר יש סיבה, ואם מתחילים משחקי כוחות, התניות וכד' (ילדותי משהו), זה לא משהו שסתם צץ לו.

אנשים שוכחים שכל אחד רוצה להרגיש חשוב, חשוב לבן\בת הזוג, מוערך. אתה נותן את כל היום בעבודה, מגיע הביתה, לא נותן לאשה תשומת לב, נכנס למיטה שולח יד. הלו בחורצ'יק, תבוא הביתה, תן לה נשיקה עם תשוקה, תצמיד אותה לפאקינג מקרר ותראה לה שלא משנה כמה היום שלך היה מחורבן, לא חיכית להגיע הביתה, חיכת להגיע אליה. ככה זה היה כשהתחלתם...

ואל תאשים את השגרה, ואת הלחץ, תמיד יש לחץ, תמיד יש מציאות מחורבנת, תמיד יהיה איזשהוא תירוץ.

בקיצור אני מקשקש סתם, וקופץ בין דברים, אחר כך.

haters will hate

פורסם

בוקר.

האמת שגם אני חשבתי שסיימתי את הדיון פה אבל מה לעשות.. הקפצת אותי.

אני באמת מעריך את כל הדיבורים של וורדה רזיאל ז'קונט שלך פה ואת כל העצות שאתה מביא פה לילדי הפורום.

בייננו ואל תיפגע,אתה גם עוד ילד,האמן לי שאת כל התורה שלך ,כבר לעסתי ,ירקתי,חוויתי,בלעתי, וחי%בנתי ממזמן ככה שעלי לפחות ,זה לא באמת עושה רושם מיוחד.

בוא נראה אותך בעוד מספר שנים שתהיה נשוי עם כמה זאטוטים ואז תגיב פה ותראה לכולם איזה פאקינג "וולנטינו" אתה.

:wink:

בכיף כן.. שיהיה אחלה שבוע לכולם.

פורסם

דרדסבא, אני לא מתיימר להיות וולנטינו, רק מצביע על נקודה וככל הנראה הצבעתי על נקודה כואבת במקרה שלך.

אתה מספק אחלה תירוצים, תאמין לי את התירוצים האלה כבר שמעתי, ירקתי, שילשלתי והפלצתי.

למה לראות אותי בעוד כמה שנים כשאני נשוי עם זאטוטים?

א. אני גרוש.

ב. אני יודע מה זה לחיות עם 2 ילדים בבית, כשאני וזוגתי עובדים כל הזמן, הריצות, לקחת את הילד לבית הספר, לאסוף אותו בזמן העבודה, חוגים, ארוחת ערב, שיעורי בית, פלייסטיישן, מקלחת, להכניס אותם למיטה, סיפור וככה יום אחרי יום.

מה נראה לך שלא הייתה רומנטיקה? שלא היה סקס? שלא נהננו? תתפלא. אני לא רוצה לספר לך איך מוצאים את הדרך להתפנק גם עם כל החרא שמסביב כי מן הסתם הסיפור שלך ממש עצוב ורק אתה מתמודד עם חיי היום יום.

ג. וורדה מזיינת את המוח, אני לא בא ואומר לאנשים מה לעשות, אני פשוט חולק את הדעה שלי ואת ראיית העולם שלי.

ותאמין לי שהניסיון שלי והמילים שלי לא הגיעו מלזיין הרבה בחורות בשביל הכייף.

העבודה שלי מכניסה אותי לאנשים הביתה, לחיים הפרטיים שלהם, לחודש, חודשיים, אני הופך להיות חלק מהחיים שלהם לטוב ולרע, ותאמין לי שאנשים מאוד אוהבים לדבר איתי על הכל, אז אני לומד, אני שואל, אני מתעניין ואני תמיד יודע שכמעט לכל דבר שקורה יש סיבה, הבעיה היא שאנשים בוחרים את הדרך הקלה וזה להאשים משהו, לבחור תירוץ מאשר להבין את שורש הבעיה.

ביום שתבין שהזאטוטים והנישואים, העבודה, ההוצאות, הלחץ ומה לא, זה לא תירוץ ושאתה יכול לשנות המון בלי לעשות הרבה, אבל כן לעשות. וזאת גישה שעובדת בכל תחום בחיים, זה עובד במקום העבודה, זה עובד במערכת יחסים.

יש אנשים חארות, אבל איתם בד"כ לא בונים זוגיות.

שיהיה שבוע מצויין :)

haters will hate

פורסם
דרדסבא, אני לא מתיימר להיות וולנטינו, רק מצביע על נקודה וככל הנראה הצבעתי על נקודה כואבת במקרה שלך.

אתה מספק אחלה תירוצים, תאמין לי את התירוצים האלה כבר שמעתי, ירקתי, שילשלתי והפלצתי.

למה לראות אותי בעוד כמה שנים כשאני נשוי עם זאטוטים?

א. אני גרוש.

ב. אני יודע מה זה לחיות עם 2 ילדים בבית, כשאני וזוגתי עובדים כל הזמן, הריצות, לקחת את הילד לבית הספר, לאסוף אותו בזמן העבודה, חוגים, ארוחת ערב, שיעורי בית, פלייסטיישן, מקלחת, להכניס אותם למיטה, סיפור וככה יום אחרי יום.

מה נראה לך שלא הייתה רומנטיקה? שלא היה סקס? שלא נהננו? תתפלא. אני לא רוצה לספר לך איך מוצאים את הדרך להתפנק גם עם כל החרא שמסביב כי מן הסתם הסיפור שלך ממש עצוב ורק אתה מתמודד עם חיי היום יום.

ג. וורדה מזיינת את המוח, אני לא בא ואומר לאנשים מה לעשות, אני פשוט חולק את הדעה שלי ואת ראיית העולם שלי.

ותאמין לי שהניסיון שלי והמילים שלי לא הגיעו מלזיין הרבה בחורות בשביל הכייף.

העבודה שלי מכניסה אותי לאנשים הביתה, לחיים הפרטיים שלהם, לחודש, חודשיים, אני הופך להיות חלק מהחיים שלהם לטוב ולרע, ותאמין לי שאנשים מאוד אוהבים לדבר איתי על הכל, אז אני לומד, אני שואל, אני מתעניין ואני תמיד יודע שכמעט לכל דבר שקורה יש סיבה, הבעיה היא שאנשים בוחרים את הדרך הקלה וזה להאשים משהו, לבחור תירוץ מאשר להבין את שורש הבעיה.

ביום שתבין שהזאטוטים והנישואים, העבודה, ההוצאות, הלחץ ומה לא, זה לא תירוץ ושאתה יכול לשנות המון בלי לעשות הרבה, אבל כן לעשות. וזאת גישה שעובדת בכל תחום בחיים, זה עובד במקום העבודה, זה עובד במערכת יחסים.

יש אנשים חארות, אבל איתם בד"כ לא בונים זוגיות.

שיהיה שבוע מצויין :)

כנראה שלא קראת את כל השרשור, ביותר תגובה אחת כבר רשמתי שיש לי חיי נישואים מצויינים עם כל המשתמע מכך(טפו טפו טפו...חמסה חמסה חמסה 5555), אבל אני לא מתיימר להגיד שבנושא הסקס הכל כפי שהיה בעבר ושלא הייתי שמח ליותר,אני מציאותי ואני ריאלי ואני גם לא מתייבש להודות שזה המצב בניגוד לאחרים שכנראה לא יכולים להראות שאצלם "לא הכל ורוד".

תאמין לי שלא נגעת לא בנקודה כואבת ולא בפסיק ומאיפה הסקת שהסיפור שלי עצוב? בינתיים מכל הסיפורים שאתה רשמת בפורום ואף הצהרת בעצמך בכל מיני שרשורים , לך היו חיים עצובים וקשים עד לא מזמן, אני באמת יכול לאחל לך שיהיה לך לפחות חצי מהאושר שיש לי בחיים (ולא רק חומרי-כסף ), אתה בטח מכיר את המשפט " מי הוא עשיר? השמח בחלקו " , אני לחלוטין שמח בחלקי,בהכל.

לחלק השני שדיברת עליו, הילדים שלך? כמה שנים גידלת אותם?

אני לא רשמתי בשום מקום שאין רומנטיקה,ואין אהבה ואין תשוקה, אני רק רושם שאין באותם כמויות כמו בעבר ושלא תמיד התוכניות שעוברות לך בראש לגבי התנהלות הערב, עובד באותה צורה אצל הצד השני.

ביינתיים אתה זה שנמצא ללא מערכת יחסים וללא זוגיות ארוכת שנים ככה שלהיות פסיכולוג שנותן את הסיבות למה קורה מה שקורה, אתה לא ממש יכול להיות, זה כמו הקרדיולוגים ששוקלים 120 קילו ויוצאים להפסקת סיגריה ומנגד אומרים למטופלים שהם צריכים להפסיק לעשן ולעשות דיאטה.

לתת עצות מהצד זה קל, הרי קודם רשמת שהיית בתוך זה אבל לא ממש הצלחת (גרוש לא? או שזה לא קשור למערכת היחסים הזאת? )בוא נראה אותך עושה זה באמת בתוך מערכת יחסים עם ילדים משלך ובמשך הרבה מאוד שנים, אז אני אוריד בפנייך את הכובע אם תצליח.(אני מדבר על ההדבקה למקרר כמו מגנט וכל שלל העצות של איך לשמור על הגחלת שהבאת כאן).

אתה חושב שסתם כל אלו שהגיבו כמוך הם רווקים או ללא ילדים?

אני בטוח בכמעט 100% שכל אלו שבאמת נמצאים באותו הסיר ,חושבים כמוני.

שיהיה שבוע "אכבר" מצויין.

:-P

פורסם

אני תמיד שמח בחלקי, תמיד :)

וכנראה מי שלא הבין זה אתה, יש הרבה זוגות שלא שוכבים או שוכבים בקושי, לפעמים זה נראה כאילו הם רק חיים ביחד. זה עצוב.

כמו שאני לא אומר שכל מערכת נישואים היא כזו, אתה לא יכול לאמר שככה זה הולך להיות לכל אחד שיתחתן.

משפט כמו: חכה שתתחתן ויהיו לך ילדים ... זה משפט דבילי.

ולהגיד שלעסת את כל מה שכתבתי וכד' זה גם דבילי כי מבחינתך הזוגיות שלך מצויינת מה שאומר שדבריי לא פונים אלייך.

אתה רוצה להגיד לי שכל הגברים הנשואים מבסוטים?

כל מערכת יחסים היא שונה אבל כללי בסיס יש.

אמרת נכון, עובדתית - בינתיים אני זה שנמצא ללא מערכת יחסים, בחרתי לסיים את מערכת היחסים האחרונה שלי שארכה שנתיים שבה חיינו ביחד, אחד בתחת של השני.

אני לבד כבר חודש ומשהו, לא יוצא עם אף אחת, מנהל מערכת יחסים אינטנסיבית עם העבודה שלי כרגע.

haters will hate

• תוכן חדש...