Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הגישה הזאת למין דפוקה מהיסוד.

זה נשמע כמו איזו מנה חמה שצריך לרוקן איזה פעם ב... כדי לא להיות רעב.

זוגתך כזונה - זונה עושה לך טובה כי אתה משלם לה, זה סוג המין שטוב לך?!

לשבור שגרה במועדון... למה לא להכניס קצת כיף בשגרה?!

מין זה לא אינסטינקט וזה לא משהו שעושים עם זונה... מין זה משהו שעושים ביחד כי זה נעים וכמה שלומדים לעשות את זה יותר נעים, ככה זה יותר טוב.

צריך להתייחס לזה בתור תחביב משותף, לא משחק של מסחר בצרכים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשובות לשאלה המקורית.

א. חסר להן יחס (מהבעל).

ב. רק חלק קטן מהנשים מצליח להתעלם מהשפעות המחזור על הגוף/נפש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ברגע שמראים להן שהביצים שלנו ממקומות בצורה מאוד מאובטחות ביד שלנו. כללי המשחק משתנים.

:shock:

אוי וויזמיר :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כל הגישה הזאת למין דפוקה מהיסוד.

זה נשמע כמו איזו מנה חמה שצריך לרוקן איזה פעם ב... כדי לא להיות רעב.

זוגתך כזונה - זונה עושה לך טובה כי אתה משלם לה, זה סוג המין שטוב לך?!

לשבור שגרה במועדון... למה לא להכניס קצת כיף בשגרה?!

מין זה לא אינסטינקט וזה לא משהו שעושים עם זונה... מין זה משהו שעושים ביחד כי זה נעים וכמה שלומדים לעשות את זה יותר נעים, ככה זה יותר טוב.

צריך להתייחס לזה בתור תחביב משותף, לא משחק של מסחר בצרכים.

נו באמת... "מה זה החרטא הזה?? " איואיואואיאואיו

נשמע כמו תשובה של בחורה..לא של גבר.

פורסם

זה נכון, אני כוסית... ושלך יהיה בהצלחה עם הסבון...

פורסם

סבון /וולווטה/קרם גוף של LACOSTE/ גם האשה משתתפת ברוטציה מדי פעם .

בסופו של יום, כל אחד והאמת שלו והמציאות שלו.

לא לכל אחד יש את המשקפיים הורודים של דרדסית.

pink-glasses-dardasim.jpg

פורסם

מציאות ומשקפיים, דרדרסים וקרמים, יש מדד אובייקטיבי ברור מאוד וכל אחד יודע אם הוא מסבן או...

פורסם

בזמנו שותפי למשרד (נשוי שנים רבות) הסביר לי מהם יחסי מין מעולים בין גבר ואישה נשואים:

האישה לא רוצה, והגבר לא צריך.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בדיוק, זה ממש לא משנה מה נרשום על גבי דפי הפורום ,אני מאמין שרוב הגברים הנשואים (כולל אותך במידה ואתה נשוי) יודעים בדיוק על מה מדובר ומה האמת שרוב הגברים נאלצים להתמודד איתה בחיי היום יום.

אני לא מאמין שיש גבר ביקום הזה שלא מלטף את הנחש מדי פעם,עם סבון או בלי.:wink: יש את אלו שמודים ויש את אלו שמכחישים.

פורסם
למה? כי זה כיף אדיר. אני הבנתי את זה לפני כמה שנים וכיום עוסק במסע צלב של להחזיר להן.

אה כן, וכי הן יודעות שאנחנו לא נרביץ להם (חלק לא מעריכות נכון בקטע הזה וטועות)

ביום שנראה להן שאנחנו יכולים גם חודש בלי סקס (זה פחות או יותר הקלף היחיד שלהן בעניין) זה ייפסק. כל עוד הן "יודעות" שהן שולטות בלו"ז השיגולים, זה יימשך.

מז"א לא מעריכות נכון וטועות? אתה מכיר גברים שמכים נשים? עדיף שתפנה למשטרה ולא לפורום!

ומי בכלל אמר לך שאנחנו יכולות חודש בלי סקס? מה אנחנו לא בני אדם?!

הנקודה היא שנשים "יכולות בלי" בעוד שאנחנו "חייבים", אז כשמתחשק להן לשגע אותנו, הן שולפות את הקלף הזה.

אני לא יודעת עם כמה ילדות יצאת (פשוט נשמע שהן לא עברו את גיל ההתבגרות) אבל מי לעזאזל אמר לך שאנחנו יכולות בלי או שאנחנו לא חושבות עם הגניטליה שלנו כמוכם?

אין ספק שיש אשמה של שני בני הזוג שלא דואגים לשמור על הלהבה אבל זאת המציאות ,אי אפשר להתעלם מהעובדה שגברים ונשים הן שונים בהגדרה והיכולות שלהן לסגור את הברז הרבה יותר קלות מאשר אצל גברים.

דרך אגב, אני מאמין שהנשים ה"מטרופוליניסטיות" כהגדרתך, אכן יודעות לדרוש את המין שלהם מצויין,רק לא עם בן הזוג שלהן.:wink:

1. כל עוד יש אשמה בשני בני הזוג את לא יכולה להאשים צד אחד.

2. לדרוש לא עם בן הזוג? אני נורא מתנצלת אבל כשאתה אומר דברים כאלה אני מתחילה לקחת את זה אישית. מי שבוגד, בוגד - אין קשר לאם זה גבר או אישה. אני מכירה לפחות גבר אחד שמתנהג כמו מה שתיארת פה כנשים - לא פתוח, מהווה ברומטר, יודע לדרוש לא מבת זוגו ועוד.

תשובות לשאלה המקורית.

א. חסר להן יחס (מהבעל).

ב. רק חלק קטן מהנשים מצליח להתעלם מהשפעות המחזור על הגוף/נפש.

עוד פעם אתם חושבים שבאמת יש PMS? תבינו - זה רק גופני - או שכואב ואז אנחנו מעוצבנות כי זה כואב, או שעובדים עליכם בעיניים.

נו באמת... "מה זה החרטא הזה?? " איואיואואיאואיו

נשמע כמו תשובה של בחורה..לא של גבר.

השאלה הייתה למה בחורות נהינות להתעלל בכם - הייתי מניחה שתרצה תשובה מהצד שלנו. אגב שתדע, הוא צדק בכל מה שהוא כתב.

ולסיכום - יש פה כמה אנשים מאוד ממורמרים שחושבים שאנחנו עדיין בשנות ה-50 של המאה הקודמת שבהן היה ידוע שנשים לא נהנות ממין ולכן לא צריכות אותו. ושוכחים שמערכת יחסים בנויה על 2 עמודים ולא אחד. אם משהו לא עובד שם זה יכול לומר שזו פשוט לא מערכת היחסים עבור אותו האדם, אבל במערכת יחסים שוויונית ואוהבת זה תמיד בא משני הצדדים - וכן, קורה שאחד מבני הזוג לא מעוניין באותו הרגע בדיוק (וגברים יכולים להיות טרודים במחשבות \ עייפים \ לחוצים בדיוק כמו נשים), אז עושים RAIN CHECK וחוזרים לזה למחרת...

פורסם

סליחה שעיצבנתי אותך...

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מנסיוני ולענ"ד בלבד, אנשים אוהבים לחרפן/לעצבן/להפעיל מניפולציות רגשיות על אנשים אחרים כל עוד נותנים להם לעשות זאת, משום שהצורך להשפיע על אחרים הוא אינסטינקט בסיסי. כשמפסיקים לאפשר להם את ההתנהגות הזאת, חלק עוברים למטרה הבאה וחלק נשארים ומתחילים להתייחס אליך בכבוד - אלה האנשים שבהם שווה להשקיע ולבדוק אם יש סיכוי לקשר רציני איתם (לאו דווקא רומנטי).

אם גברים היו מפסיקים לחפש "רעיה" או "חברה" ומתמקדים במציאת שותפה לחיים במקום, המצב היה הרבה יותר סימפטי, כנ"ל לגבי נשים שמחפשות ארנק מהלך או שיפוצניק עם הטבות. ברגע שכל אדם (גבר או אישה) ילמד לדאוג לעצמו, אנשים יוכלו להתחבר בזוגיות מתוך עניין משותף ולא על סמך תלות הדדית. במצב כזה כל אחד ירגיש מספיק בטוח בעצמו ע"מ לא לחרפן את השני - או שישאר איתו כי זה נעים, או שיעזוב כי זה לא.

פורסם
נאלצים להתמודד איתה בחיי היום יום.

אני לא מאמין שיש גבר ביקום הזה שלא מלטף את הנחש מדי פעם,עם סבון או בלי.:wink: יש את אלו שמודים ויש את אלו שמכחישים.

אתה מתכוון מצליף בקוף?

חונק את הדולפין?

מכוונן את האנטנה ?

מושך את ההנד ברקס ?

ממרק את הפמוט ?

מאתחל את המשאבה ?

משקיע בעצמו?

:thumbup::thumbdown:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מז"א לא מעריכות נכון וטועות? אתה מכיר גברים שמכים נשים? עדיף שתפנה למשטרה ולא לפורום!

ומי בכלל אמר לך שאנחנו יכולות חודש בלי סקס? מה אנחנו לא בני אדם?!

אני לא יודעת עם כמה ילדות יצאת (פשוט נשמע שהן לא עברו את גיל ההתבגרות) אבל מי לעזאזל אמר לך שאנחנו יכולות בלי או שאנחנו לא חושבות עם הגניטליה שלנו כמוכם?

1. כל עוד יש אשמה בשני בני הזוג את לא יכולה להאשים צד אחד.

2. לדרוש לא עם בן הזוג? אני נורא מתנצלת אבל כשאתה אומר דברים כאלה אני מתחילה לקחת את זה אישית. מי שבוגד, בוגד - אין קשר לאם זה גבר או אישה. אני מכירה לפחות גבר אחד שמתנהג כמו מה שתיארת פה כנשים - לא פתוח, מהווה ברומטר, יודע לדרוש לא מבת זוגו ועוד.

עוד פעם אתם חושבים שבאמת יש PMS? תבינו - זה רק גופני - או שכואב ואז אנחנו מעוצבנות כי זה כואב, או שעובדים עליכם בעיניים.

השאלה הייתה למה בחורות נהינות להתעלל בכם - הייתי מניחה שתרצה תשובה מהצד שלנו. אגב שתדע, הוא צדק בכל מה שהוא כתב.

ולסיכום - יש פה כמה אנשים מאוד ממורמרים שחושבים שאנחנו עדיין בשנות ה-50 של המאה הקודמת שבהן היה ידוע שנשים לא נהנות ממין ולכן לא צריכות אותו. ושוכחים שמערכת יחסים בנויה על 2 עמודים ולא אחד. אם משהו לא עובד שם זה יכול לומר שזו פשוט לא מערכת היחסים עבור אותו האדם, אבל במערכת יחסים שוויונית ואוהבת זה תמיד בא משני הצדדים - וכן, קורה שאחד מבני הזוג לא מעוניין באותו הרגע בדיוק (וגברים יכולים להיות טרודים במחשבות \ עייפים \ לחוצים בדיוק כמו נשים), אז עושים RAIN CHECK וחוזרים לזה למחרת...

אפשר לשאול בת כמה את ומה הסטטוס שלך?

אין לי ספק שאת חושבת שהוא צודק מפני שכבר עניתי לו..זאת תשובה של נשים.

מנסיוני ולענ"ד בלבד, אנשים אוהבים לחרפן/לעצבן/להפעיל מניפולציות רגשיות על אנשים אחרים כל עוד נותנים להם לעשות זאת, משום שהצורך להשפיע על אחרים הוא אינסטינקט בסיסי. כשמפסיקים לאפשר להם את ההתנהגות הזאת, חלק עוברים למטרה הבאה וחלק נשארים ומתחילים להתייחס אליך בכבוד - אלה האנשים שבהם שווה להשקיע ולבדוק אם יש סיכוי לקשר רציני איתם (לאו דווקא רומנטי).

אם גברים היו מפסיקים לחפש "רעיה" או "חברה" ומתמקדים במציאת שותפה לחיים במקום, המצב היה הרבה יותר סימפטי, כנ"ל לגבי נשים שמחפשות ארנק מהלך או שיפוצניק עם הטבות. ברגע שכל אדם (גבר או אישה) ילמד לדאוג לעצמו, אנשים יוכלו להתחבר בזוגיות מתוך עניין משותף ולא על סמך תלות הדדית. במצב כזה כל אחד ירגיש מספיק בטוח בעצמו ע"מ לא לחרפן את השני - או שישאר איתו כי זה נעים, או שיעזוב כי זה לא.

ידידי היקר.. למיטב זכרוני אתה לא נשוי ולכן כל מה שנאמר כאן לגבי מערכת יחסים ארוכת טווח (אני מדבר על שנים בדו ספרתי), זה משהו שאתה עדיין לא מכיר ולכן הקלישאות הללו שרשמת הם נחמדות ונכונות בתאוריה, במציאות זה עובד טיפלה אחרת.

אתה מתכוון מצליף בקוף?

חונק את הדולפין?

מכוונן את האנטנה ?

מושך את ההנד ברקס ?

ממרק את הפמוט ?

מאתחל את המשאבה ?

משקיע בעצמו?

:thumbup::thumbdown:

בדיוק על זה אני מדבר :lol:

הבהרה קטנה לגבי.

אני נשוי באושר ,אני ואשתי ממש לא מחרפנים אחד את השני אלא בקשר מצויין ופתוח ושיוויוני לחלוטין בכל הנושאים מניקיונות,בישולים,טיפול בבנות ועד קניות וחלוקת מטלות ועזרה הדדית בהכל.

אבל..וזה אבל גדול וזה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לגבי ההבדל בין גברים לנשים בנושא הסקס.

עם הזמן ,כל מה שהיה ברור,חופשי וזמין בכל רגע נתון כמעט, השתנה בהמון מעלות(למזלי עדיין לא הגיע ל180) ,כפי שרשמתי קודם, המרדף היומיומי שיש לכולנו שוחק ומתיש ומה שלי נראה בסוף היום ככדור הרגעה, לחצי השני נראה כמטלה וזה בדיוק ההבדל.

קשה ,קשה , קשה מאוד לשמור על הגחלת וזה טבעי לחלוטין ולכן כל הקלישאות והסיסמאות שאנשים ללא ניסיון אמיתי בחיי זוגיות ארוכת שנים(עם ילדים) ,נראים אחרת במציאות .

אני לא אגדיר את עצמי כאומלל בכלל,אבל אין ספק שהייתי שמח מאוד ליותר.

שיהיה לילה פורה לכולם(הכוונה לפרו ורבו :-) ).

• תוכן חדש...