Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי היקר.. למיטב זכרוני אתה לא נשוי ולכן כל מה שנאמר כאן לגבי מערכת יחסים ארוכת טווח (אני מדבר על שנים בדו ספרתי), זה משהו שאתה עדיין לא מכיר ולכן הקלישאות הללו שרשמת הם נחמדות ונכונות בתאוריה, במציאות זה עובד טיפלה אחרת.

אצלך.

ההבדל בינינו הוא שאני מעיד רק על מה שהסקתי מנסיוני האישי ולא מנסה לשכנע את העולם בכך שזו האמת האבסולוטית. אתה לעומתי לוקח את הנסיון העגום שלך וטוען ש"ככה זה", סוף פסוק. עם גישה כזאת אני בטוח שהיית מוצא איך לסתור את דבריי גם אם הייתי נשוי+ (אבל צעיר מדי), גרוש בן 50 (אבל זקן סנילי ומיושן בדעותיי), או לסבית במערכת יחסים של עשרים שנה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני הייתי בטוח שעם שם משפחה כמו "קלה" אבותיך הגיעו ממדינה כלשהי בצפון אפריקה. :rolleyes:

אכן, החיים מלאים בהפתעות.

אתה מתכוון מצליף בקוף? חונק את הדולפין? מכוונן את האנטנה?

מושך את ההנד ברקס? ממרק את הפמוט? מאתחל את המשאבה?

משקיע בעצמו?

"מאתחל את המשאבה" זה יפה, עוד לא שמעתי. :-D

המשפט החביב עליי (באנגלית): shaking hands with the unemployed

פורסם
מז"א לא מעריכות נכון וטועות? אתה מכיר גברים שמכים נשים? עדיף שתפנה למשטרה ולא לפורום!

ומי בכלל אמר לך שאנחנו יכולות חודש בלי סקס? מה אנחנו לא בני אדם?!

אני לא יודעת עם כמה ילדות יצאת (פשוט נשמע שהן לא עברו את גיל ההתבגרות) אבל מי לעזאזל אמר לך שאנחנו יכולות בלי או שאנחנו לא חושבות עם הגניטליה שלנו כמוכם?

מה אם אני אגיד לך שאני מסכים עם כל מילה שלך ויודע את כל זה טוב מאוד. מה שאני מנסה להגיד זה שגברים אוהבים מין, נשים אוהבות מין באותה מידה (אם לא יותר, הדעות בעניין הזה חלוקות) אבל בגלל שנשים הן הרבה יותר "מפותחות רגשית", כביכול יותר קל להן לשלוט ברצון הזה ולגברים יותר קשה. אז הרבה נשים "נושכות שפתיים" ומשתמשות במין כדי לשלוט בגברים שלהן (או לא שלהן).

בגלל זה גם אמרתי שברגע שנבין שגם נשים אוהבות, רוצות וצריכות מין בדיוק כמו גברים, ה"קלף" הזה מתבטל והן מפסיק לשגע ומתחילות להיות משוגעות (הסביל של שיגוע, לא חולות נפש, זה הן כבר מזמן :wink: ).

*לגבי גברים מכים: אני חושב שזה דיי ברור שאני לא מכיר אנשים כאלה, ועוד יותר ברור שלא הייתי כותב את זה בפורום במקום לעשות מה שצריך, אני לא מטומטם (בדרך כלל, איפשהו בפורום יש הודאה על מקרה שכן). אני פשוט מודע לעובדה שזה קיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ואני הייתי בטוח שעם שם משפחה כמו "קלה" אבותיך הגיעו ממדינה כלשהי בצפון אפריקה. :rolleyes:

אכן, החיים מלאים בהפתעות.

"מאתחל את המשאבה" זה יפה, עוד לא שמעתי. :-D

המשפט החביב עליי (באנגלית): shaking hands with the unemployed

קלה זה קיצור לשם המשפחה, מוצאי הוא כמוצאך 8)

ועדיין, אני חושב שאתה בן 54 נשוי לשתי נשים וגרוש משלוש + 3. :beerchug:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש כאן חשיבה מאוד פרמיטיבית של חלק מהגברים שחושבים שאנחנו עדיין בימי "אנו באנו" שבהם נשים לא מודות שהן נהנות ואוהבות סקס.

לזה כיוון עופר כשאמר שצריך להתחבר עם נשים מהמאה הנוכחית, כאלה ש"יצאו מהארון" ולא מתביישות להגיד שהן אוהבות את זה ואף דורשות את זה.

אם עדיין יש כאלה שמרגישים שהאישה עושה להם "סנקציות" במיטה ושולטת להם בחיי המין אני ממליץ להם או להחליף אישה או ללכת לסלון ולבדוק אם יש להם שם טלויזיה שחור-לבן, אולי צריך להחליף גם אותה ולהתקדם איזה 100 שנה קדימה...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קלה זה קיצור לשם המשפחה,:beerchug:

קלהנטירסקוביץ'?

לעניין הדיון, פעם שאלתי. השובה הייתה כנה וישירה - כי זה כיף.

אה. אני מכיר הרבה משפחות שאין בהן חיי המין במסגרת המשפחתית, והאישה עדיין חופרת.

מה תגידו על זה.

פורסם

קלה - שניקוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אה. אני מכיר הרבה משפחות שאין בהן חיי המין במסגרת המשפחתית, והאישה עדיין חופרת.

מה תגידו על זה.

אני אגיד על זה שהבעל נותן מהצד, האישה לא יודעת (או שלא מעניין אותה).

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מוצאי הוא כמוצאך.

עזוב, אני לא הדבר האמיתי והבנתי שגם אתה מגיע מאחת הרפובליקות.

זה כמו ברב-המכר הבינלאומי "50 גוונים של רוסי".

ועדיין, אני חושב שאתה בן 54 נשוי לשתי נשים וגרוש משלוש + 3.

רק אם אתה לא סופר את אלה שנעולים במרתף...

הבעל נותן מהצד, האישה לא יודעת.

aka "מתן בסתר"

aka "תרמתי בעבודה"

תכל'ס אבל, למה תמיד מניחים שזה הגבר שמספק את צרכיו מחוץ למשפחה? אני מכיר גם

מקרים הפוכים וגם כאלה שבו שני הצדדים עושים זאת באופן שוויוני כחלק מנישואין פתוחים.

פורסם

באחד המקרים בעל ואשה ישנים בחדרים נפרדים, לכן אני מאמין שלשניהם יש סידור מהצד, אבל הם מנהלים חיי משפחה בורגנית למופת ולמרות חוסר מגע מיני האשה עדיין אוכלת לו את המוח בכפית גדולה. איזה אלמנט שליטה יש לה?

חוץ מזה אני מאוד מסכים שזה לא תמיד הבעל...

פורסם
אתה מתכוון מצליף בקוף?

חונק את הדולפין?

מכוונן את האנטנה ?

מושך את ההנד ברקס ?

ממרק את הפמוט ?

מאתחל את המשאבה ?

משקיע בעצמו?

:thumbup::thumbdown:

לא זו אף זו:

שוטף את המלפפון?

דיסקו 5 האצבעות?

קרב 5 על 1?

(בשביל באגירה: ) להכעיס את הקוברה?

להכין ממרח בננות?

לקנח, ולא את האף?

לזמן את הג'יני?

לגרש את השדים?

להחזיק את עצמך בידיים?

לעבר את האוויר?

לחקור את האסיר?

לנגן בכינור?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אצלך.

ההבדל בינינו הוא שאני מעיד רק על מה שהסקתי מנסיוני האישי ולא מנסה לשכנע את העולם בכך שזו האמת האבסולוטית. אתה לעומתי לוקח את הנסיון העגום שלך וטוען ש"ככה זה", סוף פסוק. עם גישה כזאת אני בטוח שהיית מוצא איך לסתור את דבריי גם אם הייתי נשוי+ (אבל צעיר מדי), גרוש בן 50 (אבל זקן סנילי ומיושן בדעותיי), או לסבית במערכת יחסים של עשרים שנה.

אתה אמנם החלטת להגיב בצורה בוטה אולם אני לא ילד בן 3 שיחזיר לך עם לשון בחוץ.

אני דווקא כן אאחל לך שתזכה להיות בסטטוס שלי(נשוי+ 2 מינימום) ובזוגיות כמו שיש לי,אני לא מבין מהיכן החלטת שיש לי ניסיון עגום ,כבר הזכרתי בתגובה אחרת שיש לי זוגיות נפלאה ,ליברלית ,פתוחה שאני באמת מאחל לכל זוג ,אני רק טוען שהיחס של גברים לסקס מול היחס של נשים לסקס הוא שונה בתכלית, כל אלו שבאים לספר לך סיפורים שאחרי 10 שנות נישואים ,עם החצי השני שלך, ועם כמה זאטוטים שמסתובבים לך בין הרגליים ועדיין בכל ערב לפני השינה מתקיימת סצנה של סרט פורנו בחדר המיטות, מספר לך שקרים ופנטזיות, יש הבדל מאוד גדול בין ההצגה שחלק מראים לאחרים אם זה במציאות ואם זה על מרחב הסייבר ,לבין האמת שהם הולכים לישון איתה בלילה.

אתה מכיר את זה שאומרים לילד קטן "כשתגדל-תבין", אז זה מה שיש לי להגיד לך,אני מבטיח לך שלא אצתרך לסתור את דברייך מכיון שאתה תכיר בעובדות בעצמך.

יש כאן חשיבה מאוד פרמיטיבית של חלק מהגברים שחושבים שאנחנו עדיין בימי "אנו באנו" שבהם נשים לא מודות שהן נהנות ואוהבות סקס.

לזה כיוון עופר כשאמר שצריך להתחבר עם נשים מהמאה הנוכחית, כאלה ש"יצאו מהארון" ולא מתביישות להגיד שהן אוהבות את זה ואף דורשות את זה.

אם עדיין יש כאלה שמרגישים שהאישה עושה להם "סנקציות" במיטה ושולטת להם בחיי המין אני ממליץ להם או להחליף אישה או ללכת לסלון ולבדוק אם יש להם שם טלויזיה שחור-לבן, אולי צריך להחליף גם אותה ולהתקדם איזה 100 שנה קדימה...

:lol:

עידן,אני באמת מכבד אותך לאור הכרותי המעטה איתך בפורום, אבל אל תזלזל באינטיליגנציה שלי, מכיוון שאני מניח שחלק נכבד מתגובתך מופנה אלי לאור ההתפתחות בדיון ,אני שוב מבהיר לך את האמת שלי ,שאני יודע שבוודאות מוחלטת שהיא זהה אצל 99% מהזוגות הנשואים+ .

אני לא אמרתי שאנחנו בימי הביינים,אני לא אמרתי שנשים לא מודות שהן נהנות מסקס ,אני לא אמרתי שהנשים לא דורשות את זה(רק שלא בכל פעם שאתה רוצה) ותתפלא,יש לי LED גם בסלון וגם בחדר השינה.

אתה מציג את זה בצורה מעוות כאשר אתה מוסיף את המילה "סנקציות" כאשר ברור גם לך שבנושא הסקס, דברים השתנו מאז שהתחתנת ונולדו לך ילדים, התדירות היא לא אותה תדירות , המשחקים הם לא אותם משחקים , כמו כל דבר בחיים יש גרף פרבולה, פעם יותר טוב ופעם פחות טוב. יכול להיות שאתה ה1% הבודד שבאמת הכל נשאר אצלו אותו דבר וואללה, כל פעם שבא לך , האשה זורמת ואיך אומרים דבש הכל דבש , אבל ביננו כמה זוגות כאלו אתה באמת באמת מכיר? תהיה אמיתי.

אם מישהו מאמין שאחרי כמה שנות נישואים טובות, האשה שוכבת איתו ותמיד אבל תמיד עושה את זה רק כשבא לה באמת, בשיא החושניות , בשיא המיניות ובשיא החשק ,משקר את עצמו, אני לא טוען שהיא לא נהנית אף פעם ואני בהחלט שואף ומנסה כמיטב יכולתי שהצד השני יהנה תמיד, אבל אין מה לעשות, נשים הן שונות מגברים ביחס שלהן למין.

עכשיו שיבוא הגבר רווק\נשוי\גרוש\אלמן שיכריז קבל עם ועדה שהוא לא :

אתה מתכוון מצליף בקוף?

חונק את הדולפין?

מכוונן את האנטנה ?

מושך את ההנד ברקס ?

ממרק את הפמוט ?

מאתחל את המשאבה ?

משקיע בעצמו?

:thumbup::thumbdown:

שוטף את המלפפון?

דיסקו 5 האצבעות?

קרב 5 על 1?

(בשביל באגירה: ) להכעיס את הקוברה?

להכין ממרח בננות?

לקנח, ולא את האף?

לזמן את הג'יני?

לגרש את השדים?

להחזיק את עצמך בידיים?

לעבר את האוויר?

לחקור את האסיר?

לנגן בכינור?

פורסם
עכשיו שיבוא הגבר רווק\נשוי\גרוש\אלמן שיכריז קבל עם ועדה שהוא לא מצליף בקוף.

אני לא מבין למה אתה מציג זאת כמשהו פסול ומדוע אתה מתעקש רק על גברים.

האם נשים לא עושות דאבל-קליק על העכבר? זה מה שאישתך סיפרה לך? :rolleyes:

כמו כן, מדבריך משתמע שבני הזוג קיימים שם רק בשביל לשרת זה את זה. אז מה, כל פעם שלאחד מהם יש חשק צריך לקפוץ למיטה? סקס זה משהו שעושים ביחד כששני הצדדים נמצאים במצב רוח המתאים, בדיוק כמו ארוחת ערב משותפת. הטענה שלך למעשה אומרת שאם אני רעב עשר פעמים ביום, אני חייב להושיב את זוגתי עשר פעמים איתי ביחד ולהיפך. מה ההגיון בזה? זו פשוט גישה לא מתחשבת ואין לה שום קשר למספר שנות הנישואין.

היחס לסקס שונה? אולי, אבל זה לא בין גברים לנשים אלא פשוט בין בני אדם שונים, בדיוק כפי שמישהו נהנה מארוחת גורמה במסעדה ולמישהו אחר זה סתם "תדלוק" שאפשר לעשות בשיפודיה. יכול להיות שישנן מגמות מסויימות בין המינים, אבל הן ניזונות מהסביבה (הקיטורים שאדם רגיל לשמוע בנושא) באותה מידה כמו מהביולוגיה.

• תוכן חדש...