Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם לפני שבוע וחצי בארך הרכב שלי היה בשלולית של מיים שהגיע בתוך הרכב עד למוט ההילוכים

לאחר בדיקה במוסך נאמר לי שהרכב תקין פרט לתקלה של מנורה של AIRBAG שדולקת לי

רציתי לדעת בבקשה מה עושים במצב כזה איך מטפלים בזה ?

במוסך שלי אומרים לי שזה רק חשמלאי יכול לפטר אבל כל אחד שאני הולך אלו אני לא מקבל תשובות ושניראה לי שהם נכונות (כל אחד משהו אחר )

הודה לכם עם תוכלו בבקשה לייעץ לי מה לעשות בתקלה כזו

הרכב שלי הוא יונדאי אלנטרה שנת 2001

פורסם

אתה צריך להגיע לבעל מקצוע, שמכיר גם את הדגם וגם יודע לאבחן תקלות בסורק ולא בטוח דווקא שחשמלאי (אלא אם כן הוא מתמצא בדיאגנוסטיקה)

רשום מהיכן אתה, ואני בטוח שמי מהחברים יוכל להפנותך למקום מתאים.

alfa 156 2.5.

פורסם

ייתכן שנרטב לך מחשב כריות אויר.

אני קניתי רכב עם נורת כרית אוויר דולקת, ניסיתי לאפס תקלה במוסך אבל זה לא נתן לאפס, דיברתי עם בחור שמתמחה בבעיות דיאגנוסטיקה וחשמל ברכב, הוא החליף לי את מחשב כריות האוויר ועשה התאמות בהגדרות.

במידה ואתה מעוניין פרטים עליו צור קשר בפרטי.

• תוכן חדש...