Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה במקום הטושיבה בומבה 29' שמקרטעת הרבה בזמן האחרון. המרחק שממנו צופים הוא בערך 3 מטרים. בחיים לא היתה לי lcd/led/פלזמה ואני לא מבין בזה כלום :confused: הבנתי שעד 1500 אפשר לקנות משהו נחמד.

כמו כן אני צריך מצלמה חדשה, קומפקטית point and shoot, אין דרישות מיוחדות- כמובן עדיפות לזמן סוללה ארוך ואיכות גבוהה ככל האפשר של תמונות. היתה לי פנסוניק LŻ8 שנדפקה קצת בזמן האחרון. התקציב הוא עד 500 ש"ח. יש המלצות?

תודה רבה לכולם :beer:

פורסם

אכן יש פה נטיה להמליץ על גדלים מאוד "גדולים".

זה באמת נראה מצויין, אבל אני יכול להגיד לך שממרחק 2.5מ' , גם 32" נראית נהדר.

אגב, לפני זה היתה לנו טושיבה 29" ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש לי טלוויזיה 35" בבית וצפייה ממרחק של יותר מ2.5 היא סיוט לדעתי.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

אצלי הצפיה היא ממרחק כ-2.5 מ' ומסך "32 מספק יותר. אין טעם במסך יותר גדול כיון שבשידורי SD הרזולוציה תהייה זוועתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם היו עגלות עם סוסים אז:wink: ככל שהמסכים נעשים יותר ויותר איכותים ככה גם האינצים שלהם גדלים,ככה שלמרחק של 3 מטר המינימום הוא 46/7 זה מסך מצויין ולא יקר:Samsung UE46D5520

http://www.time2buy.co.il/Product.asp?productid=1334

הנטייה למסכים גדולים היא ממש לא מהאתר,כנס לפורומים של המסכים ומרחק הזה ממליצים שם 55/60 אינץ:lol:.

:fadein:
פורסם

הטלויזיות שלי הן "32 (חוץ מאיזה CRT שתצא לפנסיה בעוד כמה חודשים, כשאעבור דירה). בינתיים אני לא מוכן להשליש לידי YES עוד למעלה מ-100 ש"ח לחודש תמורת HD, כך שאני מסתפק ב-SD (כמובן - למעט תכנים המגיעים באמצעות מחשב).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח בחשבון שבגלל שיחס הצפייה של הטלוויזיות החדשות הוא רחב יותר, 16:9 במקום 4:3, לא תוכל לבצע השוואה ישירה בין האינצ'ים.

בדוק את גובהו של אזור הצפיה בטלוויזיה הנוכחית והשווה אותה לגובה אזור הצפיה בטלוויזיה המיועדת. זה יתן רפרנס עדיף לגודל הרצוי.

פורסם

אכן, כבר חשבתי על זה. ע"פ החישוב יוצא שצריך טלויזיה 35.5', ולכן גם הזכרתי בתחילת השרשור את הגדלים 32-37.

מכירים דגמים מומלצים?

פורסם

אני חושב ש46-47 כמינימום זה לא נכון.

אבל הגודל המינימלי ל-3 מטר = 40-42 אינטש, זה יראה לך דומה למצב שיש לך כרגע עם הטלויזיה 29 שיש לך בבית (הבדלי יחס: 16/9 - 4/3)

התקציב שלך לא קרוב ללהספיק, אבל עם תוספת לא גדולה תוכל לשקול טלויזיות כמו 42x30 (אם תמצא) או a4500 או 43d450, כולן יהיו אופציות טובות, אם חשוב לך תמיכה בכתוביות בעברית אז הפאנסוניק יורדת והסמסונג ו LG נשארות

וכמובן לוודא שאתה קונה עם אחריות מקורית ממשווק מורשה

פורסם

יחובר ממיר (כבל HDMI?) ואולי מדי פעם גם טאבלט/פלאפון או DISK ON KEY.

כמו כן אני לא הולך להזמין חבילת HD מיס, ככה שאני בספק אם אני חייב FULL HD. מעטות מאוד הפעמים שאני אצפה בסרטים בHD מהאינטרנט.

פורסם

אני עשיתי סקר על "32 לאחרונה - מכשיר סביר יעלה 1400-1500 ש"ח (בהתאם ליצרן, יבואן ודגם), מכשירים יקרים, כמו פיליפס עם תאורת LED עוברים את ה-2,000 ש"ח.

ד"א - גם אצלי ה-CRT האחרון הוא בומה "29 בת 11-12 שנים, עדיין סבירה. עם זאת סבירות גבוהה שבדירה החדשה מרחק הצפיה יהיה יותר גדול ואז אזקק לטלויזיה חדשה.

מי שכל כך ממליץ על מסכים גדולים מאוד מתבקש לבדוק האם בטלויזיה כה גדולה במרחק צפיה יחסית קצר אין בעיה של חריגה משדה הראיה של הצופה (כלומר - קשה לראות את כל המסך באופן חד).

• תוכן חדש...