Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להנאתכם חברים:

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=951530

קראנו הרבה סיפורי GPS מטורפים, אך האחרון ללא ספק הוא אחד הגדולים מכולם. אשה בת 67 נסעה מרחק של כ-1,450 ק"מ במשך יומיים בגלל טעות GPS.

האשה, בשם סבין מורו, החלה במסע בעיירה היינולט ארקווילנס, בלגיה. היא ביקשה לאסוף חברה בתחנת רכבת בבריסל, מרחק של כ-144 ק"מ בלבד.

במהלך המסע היא עצרה פעמיים למלא דלק, ישנה במשך מספר שעות בצד הדרך ואפילו עברה תאונת דרכים קלה

יש דברים הזויים גם באירופה.

שאלה תאורטית: האם היא יכולה לתבוע את החברה שמספקת את שירותי הניווט על הוצאות דלק וכאלה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם היא תתבע אז החברה תטען שבלי המכשיר היא עדיין היתה נוסעת..

מה שמעניין זה אם אותה חברה חיכתה יומיים בתחנת הרכבת או שלקחה אוטובוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עזבו GPS,

שימו לב לתגובה שלה.

דעתי היתה מוסחת....

נסעה 1450 קילומטר במשך יומיים וכל הזמן הזה דעתה היתה מוסחת.

ריבונו של עולם...

פורסם

קראתי את הסיפור באיזה אתר זר שדיבר על מיילים (900 במקום 90).

ואו. כמה זמן אפשר להסתרק ולהתאפר?

וברצינות - נניח שהיא לא מכירה את הדרך - היא לא שמה לב לשינוי בשפה על התמרורים? היא לא ראתה שלטי ברוך הבא לגרמניה\צרפת\איטליה\סלובניה\קרואטיה? לא שמה לב שהעובדים בתחנות הדלק מדברים בשפה לא מוכרת?

נשמע כמו אשה שלא מתמצאת בסביבתה, אולי אפילו איזו בעיה רפואית מוזרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתפלא ספריאל,מקרה דומה קרה גם לי: התמקדתי בדברים אחרים ולא שמתי לב לשנוי בשפה ובשלטים, כל עוד הצלחתי לקרוא, גם את האנשים הבנתי לא רע- נסעתי הרבה וכמו הגברת פשוט לא שמתי לב. הנה ההסבר:

יום אחד רציתי לקנות גיפיאס- נסעתי לחנות, שם הסבירו לי דברים שלא הבנתי במחיר שלא הבנתי וכך בחנות נוספת. מתוך בילבול גדול נסעתי הביתה, במקום לעוד חנות. השארתי ת'אוטו בחוץ ונכנסתי למחשב. ככה הגעתי עד לסין ושם קניתי גיפיאס.

מכאן ההתדרדרות היתה מהירה:

כתבתי בגיפיאס" חלקי חילוף לאלפא" כדי שיקח אותי למוסך המרכזי כעשרים קילומטר מבייתי. בטעות הגפיאס המעפן לקח אותי לאיטליה ונאלצתי לרכוש שם חלפים, בכלל לא שמתי לב לשלטים ובאיטליה הבינו אותי ואני אותם.גם את המספרים והמחירים שם הבנתי כי הם היו במאות[שקלים] ולא באלפים שזה מסובך לי.

התבאסתי עד למאוד למה ש כי ש בדרך עברתי כל מיני הרים ואגמים וכולה רציתי חלפים. אבל לא נורא .בסוף חזרתי ולמרות הכל- כל הספור עלה רק קצת יותר מחלפים בארץ.

גם כשמזמינים חלק מחו"ל. רוב קשיי ההבנה אים עם המוכר אלא עם הדואר והמכס בארץ. גם הם מדברים שפה אחרת, גם המרחקים בארץ יותר גדולים כנראה.

ככה זה גלובליזציה, טועים. לפעמים גם קונים גיפיאס מעפן.

נ.ב זה למה ש כי ש אני מחפש כאן לקנות גיפיאס בפורום, אבל אפ'חד לא מוכר בזול. אנשים נהנים לטעות עם הגיפיאס שלהם. בעסה.

• תוכן חדש...