Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על הפוסט.

אם אקנה חלק בחו"ל, לדוגמא טורבו, ואביא אותו לארץ.

אם אעבור במסלול אדום, אפשר לסיים את כל הסיפור שם (מכס +מע"מ)?

תודה מראש.

יפעע..

פורסם
עוד דרך קלה יותר ופשוטה יותר.

אם אתה מתכוון לייבא כמה חלקים אני מציע לך שתעשה דבר כזה.

תפוס טיסה דרך אתר EDREAMS,יש שם כל הזמן דילים מאוד זולים וטיסות ממש זולות.

או דרך ארקיע אקספרס,טוס ממש ל2-3 ימים,נגיד לגרמניה או כל מקום אחר,הטיסה לא תעלה לך מעל 1200 שקל בערך,אמנם יש מלון וכו' וכו' אבל עדיין גם תרוויח חופשה וגם תביא חלפים לרכב שלך בלי כאבי ראש,בלי לדאוג שזה ייתקע במכס,בלי להביא אישורים של משרד התחבורה וכל מיני דברים כאלה ואחרים.

פשוט לטוס לקנות לשים במזוודה ולהיכנס לארץ.

ואל תתחילו לומר לו עכשיו דברים כמו : ואם יעצרו אותך במכס אכלת אותה.

אני טס המון ובחיים לא עצרו לא אותי ולא מישהו שאני מכיר במכס.

בהצלחה.

אין ספק שזו דרך שאפעל בה. לצורך המיידי לקויילאוברים, החלטתי להזמין כאן כי הייתי צריך דחוף ועוד סיבות נוספות. בהמשך עבור חלקים יקרים אחרים זו אופציה שתהיה על השולחן.

פורסם
מתעלק על הפוסט.

אם אקנה חלק בחו"ל, לדוגמא טורבו, ואביא אותו לארץ.

אם אעבור במסלול אדום, אפשר לסיים את כל הסיפור שם (מכס +מע"מ)?

תודה מראש.

זה שאתה מצהיר על חלק זה לא אומר שמותר לך להביא הכל,

כמו שלא תשאל את אותה שאלה על סמים, כלי נשק וכד'

אם יבוא החלק ידרוש אישור , תדרש להפקיד את החלק עד קבלת האישור וכמובן לשלם דמי אחסנה בזמן הזה.

אם החלק נכלל בהוראות של שחרור מהיר, יכול להיות שכן, בתנאי שיהיה שם מי שיזהה את החלק לדבר האמור.

(בכדי למנוע מקרים שאנשים יביאו חלק X ויכתבו יגידו שזה חלק Y )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...