Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישום רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

1) השנה סוף סוף אני יכול להעביר את המיני לאספנות, אבל ברישיון הרכב תאריך הרישום הינו יולי 1983. אם אלך עכשיו למשרד הרישוי ואמיר את הרכב לאספנות, אלך לעשות טסט (כי אני כבר צריך) האם שוב בעוד חצי שנה (יולי) אצטרך לעשות שוב טסט ורק מאז טסט פעם בשנה?

2) האם רכב שרשום כאספנות, מושבת (ללא טסט) והרישיונות אינם מופקדים צובר חובות רישוי שנתיים?

תודה

פורסם
שלום,

1) השנה סוף סוף אני יכול להעביר את המיני לאספנות, אבל ברישיון הרכב תאריך הרישום הינו יולי 1983. אם אלך עכשיו למשרד הרישוי ואמיר את הרכב לאספנות, אלך לעשות טסט (כי אני כבר צריך) האם שוב בעוד חצי שנה (יולי) אצטרך לעשות שוב טסט ורק מאז טסט פעם בשנה?

אם תרשום את הרכב כאספנות כבר עכשיו - תקבל כבר עכשיו רישיון אספנות עם טסט לשנה. לרכבי אספנות שכבר נמצאים בארץ התאריך הקובץ הוא ה-1 בינואר של שנת הדגם ללא קשר לתאריך העליה על הכביש.

2) האם רכב שרשום כאספנות, מושבת (ללא טסט) והרישיונות אינם מופקדים צובר חובות רישוי שנתיים?

כבר שאמרו מעלי - התשובה שלילית.

תודה

12345

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מדויק.

ה"תאריך הקובע" של 1 בינואר (לגבי רכב הנמצא בארץ) תקף רק לגבי מועד רישום הרכב כ"אספנות".

תוקף הרשיון ("טסט") נשאר לפי "יום ההולדת" המקורי של הרכב. נכון שרכב אספנות זכאי לרשיון של שנה, אך לא מעבר לתאריך זה. אצלך זה במקרה 6 חודשים (עד תאריך ה"עליה לכביש" ביולי).

הרשיונות הבאים יונפקו ל-12 חודש.

עודד

פורסם

שנה שעברה העברתי את האינוצנטי לסטאטוס אספנות הרכב שנת 82 תאריך רישום. היה אוגוסט. ניגשתי בינואר העברתי לאספנות וקיבלתי רישיון עד עד פברואר 2013. חבר העביר גם רכב שנת 82 וקיבל טסט ל 6 חודשים תלוי על איזו פקידה נופלים.אצין שהשנה קיבלתי רישיון בזמן כך שתאריך הטסט שונה לפברואר.

פורסם

אני רשמתי את הפיאסטה שלי בשני לינואר כרכב אספנות והטסט שלי חל ביוני

אני אעשה טסט ביוני בעזרת ה' ואחריו כל שנה.

בברכת סוף שבוע נעים,

יוסי

פורסם
שנה שעברה העברתי את האינוצנטי לסטאטוס אספנות הרכב שנת 82 תאריך רישום. היה אוגוסט. ניגשתי בינואר העברתי לאספנות וקיבלתי רישיון עד עד פברואר 2013. חבר העביר גם רכב שנת 82 וקיבל טסט ל 6 חודשים תלוי על איזו פקידה נופלים.אצין שהשנה קיבלתי רישיון בזמן כך שתאריך הטסט שונה לפברואר.

לא נראה לי שזה תלוי בפקידה. כשרכבך היה מוגדר "מיושן", הרשיון היה ל- 6 חודשים והטסטים שלך היו בפברואר ובאוגוסט.

כשעברת לסטטוס "אספנות" (ינואר 12), הרכב היה כנראה בשימוש והטסט הקרוב היה בפברואר, ואז כנראה נקלט תאריך "יום הולדת" חדש בפברואר - וכך ימשיך.

לפני שנים אחדות, כשרכבי אספנות עברו לטסט שנתי (במקום חצי שנתי) , היו כאלה שהשינוי תפס אותם ב"חצי יום הולדת" והוקפא שם...

זה שונה ממצבו של השואל שרכבו מושבת, ותאריך הרישום קבוע ביולי. הוא יקבל רשיון עד יולי.

עודד

פורסם

האינוצנטי היה מושבת שלש שנים רישיונות מופקדים.גם אני הופתעתי כי חשבתי שתאריך החידוש קבוע.ב1/1/12 קיבלתי רישיון רכב עד 28/2/13.כפי שציינתי לחבר זה לא הצליח ואכן בשנה הראשונה ביצע שני טסטים.אגב אני הייתי במשרד הרישוי בפתח תקווה.

• תוכן חדש...