Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי גם את האפשרות הזו לפני כשבועיים. בטופס היה כתוב שאם אני משלם הכל מראש אז אני חוסך 45 ש"ח שלמים. נו באמת!

שווה לך להכנס להוצאה גדולה במכה אחת של כמה אלפי שקלים בשביל 45 ש"ח?

פורסם

אני אחסוך 39 שקלים בתשלום מראש, באמת תודה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה עבור התגובות; אני קיבלתי לשלם לחודשיים 1338 ש"ח (רמת גן). בהנחה שאכפיל ב- 6 חודשים (כל חודשיים אקבל, למשך שנה) הרי שזה יוצא כ- 8030 ש"ח. התשלום השנתי שהם נותנים לשלם הוא 6690 ש"ח. ההפרש שאני מרוויח הוא 1340 ש"ח.

האם אני מפקשש משהו? טועה?

פורסם

במידה ויש לך את הסכום והוא אינו מיועד למטרה אחרת, שלם ושכח. למה לגרור למשך כל השנה?

תקבל קצת ״שקט״ נפשי, פסיכולוגי שנה שלמה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני גם גר ברמת גן, לחודשיים יוצא לי ארנונה באזור ה 700 ש"ח. כמו שאמרתי, לי היה כתוב בטופס שאני חוסך 45 ש"ח אם אני משלם שנתי. לדעתי אם אתה אכן חוסך כ 1300 ש"ח ויש לך את הכסף נזיל אז כדאי לשקול לשלם מראש, 1300 ש"ח זה לא מעט.

פורסם
תודה עבור התגובות; אני קיבלתי לשלם לחודשיים 1338 ש"ח (רמת גן). בהנחה שאכפיל ב- 6 חודשים (כל חודשיים אקבל, למשך שנה) הרי שזה יוצא כ- 8030 ש"ח. התשלום השנתי שהם נותנים לשלם הוא 6690 ש"ח. ההפרש שאני מרוויח הוא 1340 ש"ח.

מהיכורותי עם הנושא, סיכוי נמוך שזו אכן ההנחה, שים לב שהתשלום של ה-1338 ש"ח לחודשיים על פי רוב כולל גם את חשבון המים (וכנראה גם ביוב). כשאתה משלם ארנונה מראש לשנה אתה משלם על הארנונה בלבד, את חשבון המים תמשיך לקבל כרגיל.

יוסי

פורסם

אין סיכוי בעולם להנחה שנתית של כמעט 17%... לא יודע איפה הטעות שלך, ייתכן שהחשבון לחודשיים הקרובים כולל גם חשבון מים ולא רק ארנונה. תסתכל שוב, אם לא מצאת את הקאץ' אז אולי תנסה להעלות פה תמונה של החשבון המדובר.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מגיע לעיריות, ש"יוציאו להם את הנשמה" בתשלומים (איני אומר שלא לשלם), לא הכל בתשלום אחד, רק בתשלומים, כל חודש בחודשו וביום האחרון לתשלום, אם ניתן - הרי זה משובח.

פעם גם אני הייתי משלם הכל מראש. הכוונה היתה "להפטר מזה בפעם אחת וזהו". ה"הנחה" המגוחכת שמקבלים בתשלום מראש, ממש לא מצדיקה את זה, וכ"כ עליות הארנונה כל שנה (רק אל תגידו לי שהעיריות, לא הן מעלות את הארנונה וכו').

פשוט לא מגיע להן.

alfa 156 2.5.

פורסם

ההנחות הם אכן מזעריות.

אבל את הכסף הם עושים מכאלו שמאחרים בתשלום אפילו אם זה כמה ימים.

מוסיפים לחשבון עמלות שונות 8-20 ש"ח תלוי באיחור.

חבר שלי שילם לאחרונה בעיריית פ"ת 12 תשלומים שווים יצא לו לשלם כל חודש אותו סכום רק שאין לו בעיות של "קנסות".

פורסם
אני גם גר ברמת גן, לחודשיים יוצא לי ארנונה באזור ה 700 ש"ח. כמו שאמרתי, לי היה כתוב בטופס שאני חוסך 45 ש"ח אם אני משלם שנתי. לדעתי אם אתה אכן חוסך כ 1300 ש"ח ויש לך את הכסף נזיל אז כדאי לשקול לשלם מראש, 1300 ש"ח זה לא מעט.

מה הגודל של הדירה שלך? אני משלם 742 ש"ח(אם אינני טועה) לחודשיים על דירה של 90 מטרים. יוצא 8.24 שקלים למטר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...