Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 2005 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודה אוקטביה בדרך כלל הוא רכב טוב ובפרט דגמי 1999-2006 שהיה קשה למצוא אחד נקי ופרטי.

נהגי מוניות בעבר היו ממליצים אוקטביה בגלל שטיפול שלה זול ועושה את העבודה בואפן מושלם.

אצל קרוב שלי יש אוקטביה 2003 קנה אותה לפני 3 שנים עם 230000 ק"מ והוא מרוצה מאוד ממנה והיא משמשת כרכב עבודה שנוסע בכל יום 50 או 60 ק"מ.

לגבי צריכת דלק הוא עושה 15-16 בעיר ו 18-20 מחוץ לעיר נהיגה נורמלית (לא גרועה ולא רגועה)

אבל קצת ביטוח שלה יקר בגלל הגניבות שהייתה לפני כמה שנים.

פורסם
רכב טוב ואמין, לגבי הגיר צריך לבדוק אותו טוב, הרכב גניב ולכן הביטוח יקר.

את הגיר קשה לבדוק אותו 100% הבודק בודק באמצעות מחשב אני מעדיף שייקח הרכב וינהג אותו 5 דקות ויחזור בשביל להרגיש.

אבל למרות הכל עדיין לא מצאו טכניקה לבדוק הגיר 100% כי אני מכיר בן אדם שאמרו לו שהגיר תקין אבל אחרי שבועיים הפסיק הרכב לסוע לאחר בגלל הגיר ושמו גיר יבוא חדש.

פורסם

עדיף שקודה אוקטביה ידנית, גם חסכונית יותר, חזקה ואמינה יותר. בקיצור הכל יותר.:-P

הרבה יותר קל לנהוג על דיזל ידני מאשר בנזין ידני כי מנוע גמיש וסוחב מסיבובי סרק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האוקטביה MK1 טור, 1.9TDI ידנית, ידועה כאמינה מאוד, לא אחד ולא שתיים אמרו לי שעברו איתה את החצי מיליון ואת המיליון בלי יותר מידי כניסות למוסך.

רכב אמין וטוב, קשה למצוא אחת שלא עברה הרבה, או אחת שמורה מאוד. (רוב האוקטביות MK1 שאני רואה הם זוועה, אחת באמת שמורה זה של המורה נהיגה שלי, הוא שומר עליה כמו הכף יד שלו, ואפילו שווה קניה, אבל הוא יחזיק אותה הרבה מאוד זמן, מ2008).

לא הייתי מתקרב לאוטומט.

יש הרבה ידניות, חבל לקחת אוטומטית, הגיר ידני אמין מאוד, לפעמים זורקים את הרכב והגיר עוד מעולה.

לטעמי, הרכב זה נטו רכב עבודה.

מתלים ברזל, מושבים ברזל, אמינות פלדת אל-חלד.

• תוכן חדש...